FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 16
flyhigher77 spune:
Fetele mele, din 5 ovule am avut 5 embrioni cu 8-9 celule in ziua a treia si in ziua a cincea, 5 blasto AA ,ieri am facut ET, am transferat doi, unul dintre ei era extrem de grabit, mai grabit ca toti! pe ceilalti 3 i-am congelat, ca ne-a fost mila de ei sa-i aruncam, ca erau asa frumosi si perfect rotunzi, ce inima de parinti avem deja!
De-acum Dumnezeu cu mila! Pana luni am concediu, mi-am propus sa ma relaxez si sa am grija de samburei!
Va pup cu draga pe toate, sanatate multa tuturor!
flyhigher77 spune:
pe 26 noiembrie e ziua pentru hcg,astept cu interes
Aseara, la intoarcere, pe drum, sotul meu mi-a oferit primul pahar cu lapte, mi-a venit sa plang ca proasta, m-a emotionat!
Camelia28, m-am ametit de tot, dr. embriolog blonda, tunsa scurt se numeste Luminita Mirzan, am cunoscut-o ieri, desi vorbisem cu ea doar la telefon! E o persoana calda si inimoasa!
Sanatate
CAMELIA28 spune:
.
Fly, ati scos maxim din toate combinatiile! Felicitari! N-am mai auzit la nimeni sa ajunga la blasto cu toate ovulele, inseamna ca au fost de calitate. Parca te vad cu gemeni, 5 AA inseamna ca-s super, noi am avut un 5 AA si 4 AA. Iti doresc sa te-ajute Dumnezeu si sa vii cu beta mare, pana luni stai frumos si cloceste, ti-am zis eu vineri sau sambata se prind puii. Mult noroc!!
12+
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 . Fly, ati scos maxim din toate combinatiile! Felicitari! N-am mai auzit la nimeni sa ajunga la blasto cu toate ovulele, inseamna ca au fost de calitate. Parca te vad cu gemeni, 5 AA inseamna ca-s super, noi am avut un 5 AA si 4 AA. Iti doresc sa te-ajute Dumnezeu si sa vii cu beta mare, pana luni stai frumos si cloceste, ti-am zis eu vineri sau sambata se prind puii. Mult noroc!! 12+ |
Multumesc camelia! Doamne-ajuta sa fie totul bine si la voi si la noi!
Gabi_B spune:
Bafta multa! super rezultat, flyhigher!!!
Tin pumnii stransi stransi pt 26 noiembrie!
Gabi+20
placenta previa centrala
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui Gabi_B Bafta multa! super rezultat, flyhigher!!! Tin pumnii stransi stransi pt 26 noiembrie! Gabi+20 placenta previa centrala |
Multumesc mult Gabi_B, sanatate multa si voua!
maria08 spune:
Fly: Felicitari!! Super calitate nu altceva!!! Cum sa arunci minune de blastocisti, er anormal sa-i congelati!
aristica spune:
Bravo fly ca deja toceam tastatura de cat m-am uitat sa vad ce-ai facut. De Craciun tre' sa le cumperi cadouri - ce de cheltuieli va asteapta...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui maria08 Fly: Felicitari!! Super calitate nu altceva!!! Cum sa arunci minune de blastocisti, er anormal sa-i congelati! |
multumesc maria, tu mai faci ceva anul asta? iti tin pumnii!
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui aristica Bravo fly ca deja toceam tastatura de cat m-am uitat sa vad ce-ai facut. De Craciun tre' sa le cumperi cadouri - ce de cheltuieli va asteapta... MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
multumesc aristicule! lasa ca-i rezolv scurt, pijamale si sosete, asta le iau