FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 15
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Fly, te rog afla pt mine cum o cheama pe dr embriolog (cea blonda) |
Camelia,deocamdata am cunoscut-o doar pe cea satena, tunsa scurt, o cheama Marzan, dar am sa intreb la receptie cum se numeste si cealalta!
Am si eu o intrebare, ma gandesc, dupa betaHcg si daca-i totul bine sa merg si eu in Iasi la dr ta, la dna Grigore, as vrea sa stiu ca incapem pe maini bune. Cam cu cat timp inainte sa ma programez, ca stiu ca-i aglomerata.
Multumesc mult
Gabi_B spune:
Camelia, sanatate multa!
la mine a fost invers, primele 12 saptamani cu emotii, dar fara mari evenimente, in schimb, in trimestrul II, bomba: hemoragie, spital, dg. naspa, sanse putine sa ajung la termen. Cu toate astea, uite ca incet incet a trecut o luna de cand m-am externat si nu s-a mai intamplat nimic rau! si am inceput din nou sa sper...
dar cand ma uit in urma la cele 3 FIVuri, tot nu mi se pare ca a fost usor...oooffff
stiu prin ce treci si iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare!
bafta multa la fetele care sint in focuri!
Gabi+20
placenta previa centrala
CAMELIA28 spune:
Fly, eu zic ca daca o suna dr Dracea te primeste imediat, dar daca te hotarasti pot sa vb si eu cu ea, tu concentreaza-te la puii tai sa fie lipiciosi, daca faci maine ET , vineri sau sambata se nideaza, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochi.
Gaby, eu visez cu ochii deschisi si nu am incetat sa sper nici o secunda, dar mai mult decat sa stau lipita de pat si sa urmez medicatia nu pot sa fac, ma rog la Dumnezeu sa aranjeze el lucrurile asa incat sa ajungem la termen cu bine. Ma bucur ca esti mai bine, dar nu e prea devreme pt diagnostic de placenta previa? Eu cred ca mai are timp sa se ridice, daca nu trebuie sa stai si tu in pat. Eu am avut o colega de servici care avut la fel si a stat in pat pana la termen.
Multa sanatate si noroc tuturor!
12+
amzulica spune:
Fetelor si eu am stat in patuc in primele 3 luni, cu maroneli muuulte, gravibinon, dar bb era bine, apoi in trim 2. zbenguiala, si chiar si 3 dar mai greu ca ma balenisem, cu 3 zile inainte sa nasc umblam capie prin Ikea pentru ultimele "retusuri", eram balenus maximus aproape 90 kg - dar si no sex de la inceputul tratamentului.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
CAMELIA28 spune:
Amzule, din pacate Gravibinon nu se mai face, dar am gasit in Italia -Prontogest fiole care contine doar progesteron 100 mg si fac la 3 zile.
12+
Gabi_B spune:
e sigur placenta previa centrala, confirmata si de Herghelegiu la eco in sapt 18. mi-a zis ca e putin probabil sa se ridice...
Pe 1 decembrie am din nou eco la el, sper sa zica mai de bine, si sa mi-l masoare si pe gagalice, ca nu s-a mai uitat nimeni la el cam de mult...
intre timp, eu stau lipita de pat si ma rotunjesc pe zi ce trece, dar nu conteaza, totul e sa iesim cu bine din asta, si bebe, si eu!
Gabi+20
placenta previa centrala
maria08 spune:
Buna dimineata!
Fly: Azi faci ET-ul? Sunt cu gandul alaturi de tine!!! Doamne Ajuta!
Bebecord: Deocamdata mai am 2 embrioni si sper sa fac pana in 15 dec FET-ul....planurile de dupa le las pentru 2011!!
Va imbratisez pe toate cu drag!
bebecord spune:
Salutare,
Camelia multa bafta , imi pare rau ca ai avut probleme, dar tot raul spre bine. Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat
Maria ma bucur pentru tine si abia astept sa aud numai de bine, de burtici. De data asta va fi bine. Vine Craciunul si Mosul are un cadou special pentru voi.
Flyhigher77 succes la embriotransfer.
Va pup pe toate
18+
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Amzule, din pacate Gravibinon nu se mai face, dar am gasit in Italia -Prontogest fiole care contine doar progesteron 100 mg si fac la 3 zile. 12+ |
pai tu mie imi spui de gravibinon? Ca eram in stare sa ma duc pana in Pakistan sa-mi iau un vagon? Exact de atunci disparuse de pe piata, nu se mai fabrica, am dat sfoara in diverse tari pentru el dar era deja scos de pe piata ultimele fiole si acum imi amintesc aveau expirarea in iunie 2009. Eu imi procurasem din germania progesteron cu estradiol separat si voiam sa combin, dar n-a mai fost cazul, am reusit sa fac rost de 8 fiole din donatii de la fetele inimoase si in felul acesta l-am protejat pe bebe pana la 12 sapt, apoi am fost super OK, n-am avut nici macar o contractie toata sarcina, mereu intrebam la dr. cum se manifesta aia, si-mi spunea ca o voi recunoaste cand o voi avea - n-am avut insa. Singurele contractii pe care le-am avut ale uterului au fost cele din timpul alaptarii.
Hai fly zi-ne si noua catzi?
Aaa si sa nu uit, gravibinonul era ca mana lui Dumnezeu, relaxa uterul teribil, asa bine ma simteam dupa ce-l faceam desi fiind uleios durea intr-un hal la injectare. Nu stiu de ce nu vor sa-l mai produca astia.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica