FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 14
flyhigher77 spune:
A vorbit din nou cu embriologul, cei 5 embrioni sunt in grafic, mergem pe blasto! Doamne-ajuta!
Nu ramane decat sa ne rugam si sa asteptam pana miercuri!
Va pup
maria08 spune:
Fly: Vreau si eu sa-ti repet ca nu conteaza cantitatea ci calitatea!! Stiu din propria experienta....Doamne Ajuta sa fie 2 blasto frumosi miercuri si care sa ramana cu mami inca 9 luni!!
Doina: Si eu la unul din FIV-uri am facut diphereline 0.5 , nu cred ca e ceva in neregula....asteptam vesti de la echo!!
O zi buna tuturor!!
flyhigher77 spune:
[quote]citat din mesajul lui maria08
Fly: Vreau si eu sa-ti repet ca nu conteaza cantitatea ci calitatea!! Stiu din propria experienta....Doamne Ajuta sa fie 2 blasto frumosi miercuri si care sa ramana cu mami inca 9 luni!!
maria08: multumesc mult!
doinaelena78 spune:
Buna fetelor.Va scriu din nou dupa experienta de sambata la echo.dna dr era multumita de evolutia cu tratamentul cu diphereline si am inceput stimularea cu menopur.Se pare ca e clasica schema 2 fiole o sapt si apoi mai vedem la echo urmator de vinerea asta.Analizele sunt k.Speram sa iasa bine. Pe 25-26 urmeaza punctia si mai apoi .... vom vedea.
Fly succes. Sa dea Domnul ca de craciun sa ai cel mai frumos cadou din viata ta.
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinaelena78 Buna fetelor.Va scriu din nou dupa experienta de sambata la echo.dna dr era multumita de evolutia cu tratamentul cu diphereline si am inceput stimularea cu menopur.Se pare ca e clasica schema 2 fiole o sapt si apoi mai vedem la echo urmator de vinerea asta.Analizele sunt k.Speram sa iasa bine. Pe 25-26 urmeaza punctia si mai apoi .... vom vedea. Fly succes. Sa dea Domnul ca de craciun sa ai cel mai frumos cadou din viata ta. |
Multumesc mult! Bafta multa, iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!
bebecord spune:
Buna fetelor,
Va tin pumnii flyhigher77 si doinaelena78, o sa iasa bine.
Noi suntem bine crestem.
Mi s-a crapat o masea si trebuie sa scot un perete maine dimineata. Am intrebat-o pe d-na doctor si mi-a spus ca pot face anestezie cu xilina in perioadfa asta a sarcinii.Am emotii. Sper sa fie totul in regula.
Camelia ce mai faci, n-ai mai dat nici un semn?
Mentora noastra, amzulica, ce mai faci? Ce face prichindelul?
Maria pe cand un nou fiv? Stiu ca e greu financiar dar mai ales sufleteste, dar trebuie sa incerci. Nu te da batuta.
Va pup pe toate
18+
flyhigher77 spune:
Buna bebecord! Bafta maine cu maseluta, normal ca ai emotii! Apropo de dinti, ma gandeam sa-mi fac repejor pana la ET o radiografie la toti dintii, preventiv, s-o am acolo, in caz ca am probleme sa stie dentistul care-i treaba.
Am emotii, astept sa ma sune maine de la clinica pentru ET, sper sa fie totul bine pana la capat!
Sanatate multa si sarcina usoara!
Cred ca Amzulica face km pe zi incercand sa se tina dupa Luca, nazdravanul o tine in forma maxima!
CAMELIA28 spune:
Eu miercuri merg la eco pt morfologie si dublu test, abia astept sa-mi vad puiutii.
Stam in pat de la 6 saptamani, m-am luptat cu scurgerile maronii, apoi au inceput durerile pt care am stat in spital o saptamana cu perfuzii, iar acum mai am dureri, dar nu asa intense. Nu vreau sa le descurajez pe fetele in focuri, de asta nu am mai scris, dar fiecare e cu sansa si drumul lui. Acum cand ma uit in urma ,mi se pare ca procedura FIV a fost simpla in comparatie cu primul trimestru (ma refer la trairile mele), eu cred ca doar optimismul si credinta in Dumnezeu m-au ajutat sa ajung pana aici (imi imaginez in fiecare zi ca ii am deja si ma simt minunat). Dupa spusele tuturor al doilea trimestru e cel mai frumos si mai usor, sper sa se adevereasca si la mine. Oricum nu mai conteaza ce cred si ce simt,le duc eu pe toate, important e sa fie copiii sanatosi
Fly si Doina, mult noroc, sunteti pe maini bune.
Amzu, imi place numele Luca, ar fi o alternativa daca un bebe e baiat.
12+
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui doinaelena78 Buna fetelor.Va scriu din nou dupa experienta de sambata la echo.dna dr era multumita de evolutia cu tratamentul cu diphereline si am inceput stimularea cu menopur.Se pare ca e clasica schema 2 fiole o sapt si apoi mai vedem la echo urmator de vinerea asta.Analizele sunt k.Speram sa iasa bine. Pe 25-26 urmeaza punctia si mai apoi .... vom vedea. Fly succes. Sa dea Domnul ca de craciun sa ai cel mai frumos cadou din viata ta. |
doinaelena78 iti tin pumnii, bafta multa sa dea Domnu' sa fie totul bine, eu ma pregatesc de embrio transfer!
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui CAMELIA28 Eu miercuri merg la eco pt morfologie si dublu test, abia astept sa-mi vad puiutii. Stam in pat de la 6 saptamani, m-am luptat cu scurgerile maronii, apoi au inceput durerile pt care am stat in spital o saptamana cu perfuzii, iar acum mai am dureri, dar nu asa intense. Nu vreau sa le descurajez pe fetele in focuri, de asta nu am mai scris, dar fiecare e cu sansa si drumul lui. Acum cand ma uit in urma ,mi se pare ca procedura FIV a fost simpla in comparatie cu primul trimestru (ma refer la trairile mele), eu cred ca doar optimismul si credinta in Dumnezeu m-au ajutat sa ajung pana aici (imi imaginez in fiecare zi ca ii am deja si ma simt minunat). Dupa spusele tuturor al doilea trimestru e cel mai frumos si mai usor, sper sa se adevereasca si la mine. Oricum nu mai conteaza ce cred si ce simt,le duc eu pe toate, important e sa fie copiii sanatosi Fly si Doina, mult noroc, sunteti pe maini bune. Amzu, imi place numele Luca, ar fi o alternativa daca un bebe e baiat. 12+ |
Sanatate multa Camelia, sa dea Domnu sa ai un trimestru II linistit, sa te poti bucura de bebei!