FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

In general,punctiile se fac dupa amiaza,n-ai voie sa inghiti nimic, decat putina apa pana la anestezie+punctie,iti face dr bilet cu tot ce trebuie.
Stiu ca esti optimista, dar e obligatoriu sa te imaginezi gravida.
Multa bafta, eu am facut ambele punctii vinerea si ET -miercuri si a fost de bine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Multumesc camelia!
ce fac motaneii tai? Sanatate cat incape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Buna fetele, multumesc de urari! Ieri in ziua 9 de stimulare aveam estradiolul 2021,am redus doza la 1 fiola de menopur. Azi la echo s-au vazut 6 foliculi pe un ovar si 15 pe celalalt, tot azi am facut ultimul menopur. Ma rog sa fie totul bine pana la capat! Oricum, sper ca noiembrie sa fie luna noastra!
Va tin la curent si va pup!

eu in ziua 9 de stimulare aveam estradiol 2300 si 16 foliculi, cu 2 zile in urma aveam doar 10 foliculi si estradiol 985. Din ziua 10 de stimulare am redus menopurul de la 3 fiole la 2 si am mai facut inca 3 zile stimulare. Am avut 10 ovocite din care 9 mature, 8 embrioni, 2 blasto ... si un BB - nu mi-a dat sa fac nici un progesteron, l-am facut eu in ziua 12 de la ET impreuna cu beta.
Multa bafta, sa bei un pahar de vin rosu cu o seara inainte de ET da? Pe mine m-a distrat asistenta care dupa punctie mi-a zis ca sex doar pana la ET. Si eu am intrebat: cu cine? Ca sotul tocmai ce facuse biopsia - ea uitase ...

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

eu in ziua 9 de stimulare aveam estradiol 2300 si 16 foliculi, cu 2 zile in urma aveam doar 10 foliculi si estradiol 985. Din ziua 10 de stimulare am redus menopurul de la 3 fiole la 2 si am mai facut inca 3 zile stimulare. Am avut 10 ovocite din care 9 mature, 8 embrioni, 2 blasto ... si un BB - nu mi-a dat sa fac nici un progesteron, l-am facut eu in ziua 12 de la ET impreuna cu beta.
Multa bafta, sa bei un pahar de vin rosu cu o seara inainte de ET da? Pe mine m-a distrat asistenta care dupa punctie mi-a zis ca sex doar pana la ET. Si eu am intrebat: cu cine? Ca sotul tocmai ce facuse biopsia - ea uitase ...

Da sa traiti asa am sa fac!!!! Astept cu interes ziua de vineri! Amzulica, iar ma repet, esti inspiratia si nadejdea mea de cand am intrat prima oara pe forum, iti multumesc pentru tot!
Si multumesc tuturor fetelor cucuiete care au reusit deja si tuturor celor care vor reusi cu siguranta in viitorul apropiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Buna fetelor.Sunt pacienta D-nei Dr dracea si sunt in curs de fiv.Problema este sotul meu cate are oats severa. Vineri, adica maine am prima monitorizare dupa diphereline.Am citit ce ati scris voi si sunt uimita cat de diferite sunt tratamentele.Eu am avut, de ex, diphereline cate jumatate de fiola, 12 zile. O sa vad maine ce se intimpla mai departe. Este primul fiv si ultimul. Pentru ca voi ramane insarcinata, nu? Va tin pumnii celor care urmeaza sa obtina sarcina si celorlalte le urez bafta multa. Sa ne ajute D-zeu sa ne gasim bebelul potrivit fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

fly e vineeeerrriiii!!!
doina ar fi fost "anormal" daca tratamentele ar fi fost la fel pentru toate pacientele. Gandesti superb in legatura cu primul si ultimul fiv. Sper sa ai dreptate si sa iasa cu bebel din prima incercare.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

fly e vineeeerrriiii!!!
doina ar fi fost "anormal" daca tratamentele ar fi fost la fel pentru toate pacientele. Gandesti superb in legatura cu primul si ultimul fiv. Sper sa ai dreptate si sa iasa cu bebel din prima incercare.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

pai daca punctiile se fac dupa amiaza, drumul de la Bucuresti pana la Iasi e luuung. Maine sa ne scrie si noua fly cum a fost, am niste emotii pentru ea de parca as fi io in competitie ...

Mergi la inceput

moamaa ce ne mai tine fly pe ghimpi ...

Mergi la inceput

Buna fetelor, stiu ca ma asteptati, dar n-am avut net pana acum, cand am revenit acasa si nici nu m-am descaltat dar m-am asezat la calculator sa va scriu!
Din multimea de foliculi am ramas fix cu 5 ovule bune. Biopsia a fost ok, s-au gasit gigei, nu foarte multi, dar tinand cont ca am avut doar 5 ovule, au fost suficienti. D-na Dracea nu era foare incantata aseara, a considerat ca n-am raspuns foarte bine la tratament, din moment ce au fost atatia foliculi goi. In fine, am plecat cam pleostiti si stresati, dar oarecum eliberati c-am scapat de tensiune. Insa azi ne-a sunat embrioloaga si ne-a spus: aveti 5 embrioni superbi si ca sigur vom merge pe blaso, pentru ca-s in forma foarte buna! Asa ca m-am linstit, au fost doar 5 ovule, dar istete.
Maine vom vorbi din nou si sper sa fie vesti bune!
Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
Echipa este excelenta, foarte apropiata si empatica, ne-au incurajat cat au putut si ne-am simtit confortabil!
Sper din toata inima, ca miercuri sa ne luam puii acasa am vrea 2, daca nu cerem prea mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Buna fetelor, stiu ca ma asteptati, dar n-am avut net pana acum, cand am revenit acasa si nici nu m-am descaltat dar m-am asezat la calculator sa va scriu!
Din multimea de foliculi am ramas fix cu 5 ovule bune. Biopsia a fost ok, s-au gasit gigei, nu foarte multi, dar tinand cont ca am avut doar 5 ovule, au fost suficienti. D-na Dracea nu era foare incantata aseara, a considerat ca n-am raspuns foarte bine la tratament, din moment ce au fost atatia foliculi goi. In fine, am plecat cam pleostiti si stresati, dar oarecum eliberati c-am scapat de tensiune. Insa azi ne-a sunat embrioloaga si ne-a spus: aveti 5 embrioni superbi si ca sigur vom merge pe blaso, pentru ca-s in forma foarte buna! Asa ca m-am linstit, au fost doar 5 ovule, dar istete.
Maine vom vorbi din nou si sper sa fie vesti bune!
Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
Echipa este excelenta, foarte apropiata si empatica, ne-au incurajat cat au putut si ne-am simtit confortabil!
Sper din toata inima, ca miercuri sa ne luam puii acasa am vrea 2, daca nu cerem prea mult!

greu frate, greu, incepusem sa-mi fac tot felul de idei, ba ca o fi lesinat sotu', ba ca or fi pierdut ovocitele,
Sa-ti spun ceva: eu cred ca Dracea a stiut ca nu vei avea foarte multe ovocite pentru ca la nr. de foliculi vazuti la eco estradiolul era totusi mic. Nu asta conteaza acum, nu nr. de ovocite ai tu nevoie ci calitate, si se pare ca totusi calitatea este buna de vreme ce s-au fertilizat toti. Puteai totusi sa produci mai multe oo la varsta ta . Sotul cum merge? Cracanat? Ca pe mine ma alerga a doua zi cu catargul ridicat - nu-i usor oricum, stiu cum e, si cum barbatii stau in convalescenta 3 luni de la o bubitzaaa ...
Tinem pumnii sa fie bine pana la capat. Cred ca mai multe hopuri decat la noi astea cu fiv cu biopsie si cu icsi ... nu exista. Atatea emotii, ma mir cum de n-am luat-o razna naibii pana acum. Tine-ne la curent. Nu uita de paharul de vin rosu, poti incepe de pe acum.

Mergi la inceput