FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 12
flyhigher77 spune:
Buna fetelor, ce liniste e aici
! La noi acasa e mult mai multa agitatie si zgomot
! La 5 zile de la stimulare aveam asa: pe un ovar 10 foliculi, pe celalat 6 si mai erau cativa in crestere. Acuma sper sa fie si macar cativa de calitate, sa nu ma faca de rusine
, sa pot sa vin sa spun ca-s o gaina ouatoare de calitate superioara!
De azi am scazut si doza de menopur, de la 150 la 75 si urmeaza un nou ecograf si alte analize. Asta strict fizic.
Psihic nu s-a schimbat nimic, optimism maxim si voie buna!
Va pup si sanatate maxima! 

amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flyhigher77 Buna fetelor, ce liniste e aici De azi am scazut si doza de menopur, de la 150 la 75 si urmeaza un nou ecograf si alte analize. Asta strict fizic. Psihic nu s-a schimbat nimic, optimism maxim si voie buna! Va pup si sanatate maxima! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo, stai bine, cred ca mai mult de 10 zile nu vei face stimulare nu? Cat era estradiolul in ziua 5 de stimulare? presimt ca va fi bine.

Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
bebecord spune:
Salut,
Felicitari flyhigher77, ai productie buna. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Spor
17+
aristica spune:
FLY - felicitari pt raspunsul la stimulare. Mergi pe blasto, sau nu se face et cu embrioni de ziua 5 la clinica?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
amzulica spune:
sigur va merge pe blasto. Se fac transferuri cu blasto de muult la Gynera.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
Buna fetele, multumesc de urari! Ieri in ziua 9 de stimulare aveam estradiolul 2021,am redus doza la 1 fiola de menopur. Azi la echo s-au vazut 6 foliculi pe un ovar si 15 pe celalalt, tot azi am facut ultimul menopur. Ma rog sa fie totul bine pana la capat! Oricum, sper ca noiembrie sa fie luna noastra!
Va tin la curent si va pup!

flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui aristica FLY - felicitari pt raspunsul la stimulare. Mergi pe blasto, sau nu se face et cu embrioni de ziua 5 la clinica? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Multumesc aristica, nu-ti pot raspunde clar acum, in functie si de productia sotului vom vedea exact ce si cum alegem, dar cum zice amzu, cel mai sigur blasto daca merge totul bine!

maria08 spune:
Fly: Super productie!!! Iti doresc sa fie cat mai multi maturi si luna decembrie sa vina Mosul la voi!!
Cand faci punctia?
aristica spune:
Bravoooo, pai si ce dimnesiuni au foliculii in ultima zi de stimulare? Si progesteronul cat e? Azi faci pregnylul? deci pe vineri te punctioneaza? Deci saptamana viitoare, cam pe miercuri, esti gravida?![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui aristica Bravoooo, pai si ce dimnesiuni au foliculii in ultima zi de stimulare? Si progesteronul cat e? Azi faci pregnylul? deci pe vineri te punctioneaza? Deci saptamana viitoare, cam pe miercuri, esti gravida? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
in ziua 9 foliculii aveau in medie 19 mm,si mai mari si mai mici, nu stiu valoarea progesteronului inca, probabil cei de la clinica stiu deja. Vineri e punctia si biopsia. Sincer, pana acum, n-am premeditat pasii, iau fiecare etapa cum vine, nu-mi imaginez cum o sa fiu gravida sau ceva, nu visez cu ochii deschisi, dar sunt extrem extrem de optimista! Va tin la curent!
Oricum, am galerie serioasa, vine familionul cu noi la bucuresti
Ar trebui sa mai stiu ceva inainte de punctie? Am mai citit pe formuri ceva legat de interdictia utilizarii produselor pe baza de alcool in ziua punctiei, de la clinica m-am primit astfel de indicatii.