FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 11

flyhigher77 spune:
WELLMAN 1cps/zi.
Informatii nutritionale per comprimat DZR % *
Vitamina A (2500 UI) 750 µg per comprimat 94 % DZR
Vitamina D3 (200 UI) 5 µg per comprimat 100 % DZR
Vitamina E (surs#259; natural#259;) 20 mg #945; TE per comprimat 200 % DZR
Vitamina C 60 mg per comprimat 100 % DZR
Vitamina B1 12 mg per comprimat 857 % DZR
Vitamina B2 5 mg per comprimat 313 % DZR
Vitamina B3 20 mg NE per comprimat 111 % DZR
Vitamina B6 9 mg per comprimat 450 % DZR
Acid Folic 500 µg per comprimat 250 % DZR
Vitamina B12 9 µg per comprimat 900 % DZR
Biotin#259; 0.05 mg per comprimat 33 % DZR
Acid Pantotenic 10 mg per comprimat 167 %DZR
Fier 6 mg per comprimat 43 % DZR
Magneziu 50 mg per comprimat 17 % DZR
Zinc 15 mg per comprimat 100 % DZR
Iod 150 µg per comprimat 100 % DZR
Mangan 3 mg per comprimat –
Cupru 1 mg –
Crom 50 µg –
Seleniu 150 µg –
Siliciu 10 mg –
Arginin#259; 20 mg –
Metionin#259; 20 mg –
Betacaroten#259; 2 mg –
Acid Para-Amino-Benzoic 20 mg –
Extract de Ginseng 20 mg –
Bioflavonoide 10 mg –
Co-enzima Q10 2 mg –
Carnitin#259; 30 mg -

aristica spune:
Multam fain, fly. Am citit, l-am mai si cautat pe la diverse farmacii (la tei vad ca e 35 lei). Dar compozitia este asemanatoare cu Spermotrendul, nu are la fel de multe minerale, antioxidanti si vitamine, dar se apropie. Diferenta de pret, fata de spermotrend este enorma. Cred ca am sa pun si eu sotul pe medicamentul asta, cand termina spermotrendul, care efectiv se simte la buzunar. Uite cum imi iau eu o bluzita noua din diferenta de medicamente pentru putulica sotului
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Multam fain, fly. Am citit, l-am mai si cautat pe la diverse farmacii (la tei vad ca e 35 lei). Dar compozitia este asemanatoare cu Spermotrendul, nu are la fel de multe minerale, antioxidanti si vitamine, dar se apropie. Diferenta de pret, fata de spermotrend este enorma. Cred ca am sa pun si eu sotul pe medicamentul asta, cand termina spermotrendul, care efectiv se simte la buzunar. Uite cum imi iau eu o bluzita noua din diferenta de medicamente pentru putulica sotului ![]() MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Wellman a fost prima recomandare de la medic, l-am cautat, l-am procurat cu peripetii . Plus ca eu abia am reusit sa-mi vindec dependenta de cumparat bluzite

Iti dau si cealalta schema, valabila pentru cazul in care nu gaseam wellman:
Spermotrend ( 2 comprimate / zi) sau Vitamina C 1g/zi + Omega 3 2 comprimate/zi + Centrum 1 comprimat / zi.

te pup!

CAMELIA28 spune:
Da bravo Fly! Nu mai investi ca oricum in 3 luni nu-ti mai vine nimic.
Mult noroc!10+

bebecord spune:
Salutare fetelor,
Vad ca totul merge ca pe roate pana acum la voi. Succes in continuare.
Noi suntem bine, crestem, si la ultimul eco minunile erau un baietel confirmat 100% si o fetita confirmata 50%(sta cu funduletul in sus si nu prea se arata).
Oricum nu conteaza sa fie sanatosi atat ne dorim.
Va pup pe toate si curaj16+

flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui CAMELIA28 Da bravo Fly! Nu mai investi ca oricum in 3 luni nu-ti mai vine nimic. Mult noroc! ![]() |
Multumesc mult Camelia, sanatate multa!

flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui bebecord Salutare fetelor, Vad ca totul merge ca pe roate pana acum la voi. Succes in continuare. Noi suntem bine, crestem, si la ultimul eco minunile erau un baietel confirmat 100% si o fetita confirmata 50%(sta cu funduletul in sus si nu prea se arata). Oricum nu conteaza sa fie sanatosi atat ne dorim. Va pup pe toate si curaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ce frumos bebecord! Sa fiti sanatosi cu totii

flyhigher77 spune:
Fetele, aveti idee cu ce masina pot ajunge de la Gara de Nord la Gynera?
Multumesc, va pup!

amzulica spune:
citat din mesajul lui flyhigher77 Fetele, aveti idee cu ce masina pot ajunge de la Gara de Nord la Gynera? Multumesc, va pup! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
te-as ajuta eu daca as sti exact unde este Gynera (ca stiu ca s-a mutat de la vechiul sediu). Daca este in zona Piata Dorobanti (asa am auzit) poti lua metroul pana la Piata Victoriei, acolo schimbi si tre sa ajungi la Aviatorilor (o statie). De acolo fie o iei pe jos fie un bus care intra pe Dorobanti. Nu e departe de gara oricum.
sau daca vrei sa faci miscare mai multa, ca e cald in Bucuresti, de la piata victoriei o iei pe jos pe langa Guvern si intri pe str. Roma (str. pe care se afla si Bios Diagnostic) si mergi pana la capat (capatul este Piata Dorobanti).
Cami

flyhigher77 spune:
E pe langa str. Radu Beller. Ma gandeam ca e vreo masina direct, de regula merg cu metroul pana in stefan cel mare cand vin din zona obor. si de acolo pe jos ca e la vreo 10-15 minute.
Multumesc, o sa incerc si traseul asta!