FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 10
flyhigher77 spune:
Buna fetele! Am fost la echo, totul e ok,analizele hormonale bune, am inceput stimularea,saptamana viitoare iar echo! E plin la clinica, pacat ca nu scrie mai multa lume si pe forum! Va pup si va tin la curent, era cat pe ce sa ratez ora fixa de injectare, azi cu schimbarea orei, noroc de sotul meu destept
Bafta tuturor!
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flyhigher77 Buna fetele! Am fost la echo, totul e ok,analizele hormonale bune, am inceput stimularea,saptamana viitoare iar echo! E plin la clinica, pacat ca nu scrie mai multa lume si pe forum! Va pup si va tin la curent, era cat pe ce sa ratez ora fixa de injectare, azi cu schimbarea orei, noroc de sotul meu destept Bafta tuturor! |
De acum esti in linie dreapta. Cu ce faci stimularea? Ai luat ceva omega cu ulei de somon? Da ovo de calitate.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
Fetele, stimularea o fac cu menopur de 75 2 fiole/zi . N-am luat omega, mi s-a recomandat doar acid folic. Ar fi bine sa iau si altceva? va pup
daa linie dreapta! oamne-ajuta!
va pup
amzulica spune:
citat din mesajul lui flyhigher77 Fetele, stimularea o fac cu menopur de 75 2 fiole/zi . N-am luat omega, mi s-a recomandat doar acid folic. Ar fi bine sa iau si altceva? va pup daa linie dreapta! oamne-ajuta! va pup |
io am avut stimularea cu 3 menopur, deh mai batrana, dar am ajustat doza dupa 9 zile la 2 fiole - cred ca puteam merge de la bun inceput cu 2 dar datorita varstei s-o fi gandit ca sa merg din start pe 3. In plus la noi cele cu azo ne trebe mai multe ovo pentru ICSI decat in cazul fiv-ului clasic.
Despre omega nu ti-ar si zis oricum, eu am luat si la cine am auzit ca a luat a avut ovo de calitate.
Iti tinem pumnii.
flyhigher77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amzulica
io am avut stimularea cu 3 menopur, deh mai batrana, dar am ajustat doza dupa 9 zile la 2 fiole - cred ca puteam merge de la bun inceput cu 2 dar datorita varstei s-o fi gandit ca sa merg din start pe 3. In plus la noi cele cu azo ne trebe mai multe ovo pentru ICSI decat in cazul fiv-ului clasic. Despre omega nu ti-ar si zis oricum, eu am luat si la cine am auzit ca a luat a avut ovo de calitate. Iti tinem pumnii. Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 http://community.webshots.com/user/amzulica |
Multumesc mult pentru sprijin! Noi avem tonus si stare de spirit excelenta, e bine ca ma intep tot singura si la menopur! Sotul meu ia Wellman, un produs recomandat de dr. Damian, si multe sucuri de fructe si legume facute in casa!
As lua si eu omega,ca sigur nu-mi strica! imi recomanzi in producator anume? Multumesc
amzulica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui flyhigher77
Multumesc mult pentru sprijin! Noi avem tonus si stare de spirit excelenta, e bine ca ma intep tot singura si la menopur! Sotul meu ia Wellman, un produs recomandat de dr. Damian, si multe sucuri de fructe si legume facute in casa! As lua si eu omega,ca sigur nu-mi strica! imi recomanzi in producator anume? Multumesc |
sunt la farmacie, omega cu ulei de somon. Trebuia luat de cand ai inceput inhibarea acum esti deja in stimulare. E prea tarziu.
aristica spune:
fly acest Wellman se ia cu reteta? Unde se gasesti si cat costa?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui aristica fly acest Wellman se ia cu reteta? Unde se gasesti si cat costa? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Buna, nu-ti trebuie neaparat reteta,e produs nou de la Vitabiotics LT. Anglia, e un supliment nutritiv. noi l-am luat de la Sensiblu din Bucuresti, doar ca are in compozitie toate elementele pe care pana acum le luam din mai multe produse si costa 49 de lei - 30 de tablete.Am sa postez imediat si prospectul. Exista si varianta Wellwomen.