FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 9

flyhigher77 spune:
onniex, multumim mult de incurajari!
Sanatate multa si nastere usoara #537;i la termen!

aristica spune:
maria eu pana acum am vazut doar teste pe care scria < 1,2. O fi valoarea asta de 1,2 un fel de prag? Tot pe testul de la beta parca scrie ca daca trece de 5 e sarcina, dar 3,8 ce-o fi? Cand primesti rezultatul de la beta de azi? Sper sa nu fie nevoie sa faci tratamente si sa amani urmatorul transfer.
fly cum esti?
fetelor noi incepem deja sa ne gandim serios la un al treilea fiv si din ce vad eu la clinicile din Bucuresti, Gynera are un laborator potrivit pentru OATS-ul sotului. Din pacate nu vreau sa renunt la Albu, de la MedLife, ca le are omul cu cititul in vagine, dar nu-l ajuta deloc dotarea laboratorului...si suntem asa in ceata...
Pe langa Gynera imi face cu ochiul o clinica din Viena care face fiv cu IMSI, dar consortul nu are numar de gigei pentru IMSi si parca vad ca tre' sa facem fiv cu P-ICSI...uite cum incepem noi o saptamana noua cu o galeata de incertitudini...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

flyhigher77 spune:
Buna fetelor la eco merg joi, va tin la curent!
Eu sunt bine si fizic si psihic, am usoare stari de balonare dupa injectie, dar asta e seara si adorm si pana dimineata revin la forma initiala, dar n-am luat in greutate! Sunt in starea aia cum zicea aristica, fie ce-o fi, pana la urma, in cel mai rau caz, ne intoarcem la viata noastra de pana acum, care-i una destul de linistita, sunt optimista si pregatita sa-mi incerc norocul! Doamne-ajuta!
Injectiile de stimulare sunt mai dureroase? mi le pot face singura? Intreb si eu, incerc sa ma pregatesc
Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!

aristica spune:
fly - poti sa-ti faci singura si injectiile de stimulare si pe cele de inhibare, doar sa se faca subcutanat (in burta, maini, picioare). E mai greu la injectiile de se fac intra-muscular (in fund), dar si pe astea poti invata sa le faci singura.
Felicitari pentru starea de spirit!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica fly - poti sa-ti faci singura si injectiile de stimulare si pe cele de inhibare, doar sa se faca subcutanat (in burta, maini, picioare). E mai greu la injectiile de se fac intra-muscular (in fund), dar si pe astea poti invata sa le faci singura. Felicitari pentru starea de spirit! MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Am trecut prin destule pana la starea asta de optimism, dar e bine asa, cu curaj inainte!

cora79 spune:
Buna fetelor,va pup si va tin pumnii celor care sunt in focuri
Fly,eu mi-am facut in burtica toate injectiile,singura,inainte de FIV nu suportam sa vad ace si seringi,ma uitam in alta parte si cand mi se lua sange din vena
,daca eu am reusit sa le fac singurica,vei reusi si tu
,sper ca la tine sa fie de bun augur si sa se lase cu bebei
Artistica,bafta la FIV 3,si sotul meu are OATS severa
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,va pup si va tin pumnii celor care sunt in focuri ![]() Fly,eu mi-am facut in burtica toate injectiile,singura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artistica,bafta la FIV 3 ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Multumesc mult cora, sa te-auda bunul Dumnezeu! Bafta multa si voua!

maria08 spune:
Aristica: Ieri a fost 2.7 , dar nu stiu de ce nu-mi scade temperatura bazala = 37.2.....mai astept cateva zile si daca nu se schimba nimic dau fuguta la Bucuresti sa ma vada dr. Domane Ajuta!! Sper sa nu se fi prins ceva si apoi sa se fi oprit din evolutie.....
Fly: Ma bucur sa vad ca esti optimista, asta e starea ideala a unei Fivoase!!
Cora: Ce mai faci? Pe cand urmatoarea incercare?

flyhigher77 spune:
[quote]citat din mesajul lui maria08
Fly: Ma bucur sa vad ca esti optimista, asta e starea ideala a unei Fivoase!!
Maria vezi ca ai PM, te pup!