Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina dar tu ai cu o saptamana mai mult...so...
eu am stradui sa nu depasesc 61 kg pana in sapt 22 . nu cred ca voi reusi dar macar incerc. daca ma pun intr-o singura zi sa mananc ca lumea depasesc 61

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma pun la nanita....
ne "vedem" mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu merg sa ma intind putin ca mi-e somn.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am facut si eu acum o pozica cu burtosu'. scuzati oalele care se vad in cadru dar sunt in plina bucatareala :))))) langa voi atasa o poza de la 21 de sapt din prima sarcina unde mie mi se pare ca aveam burta multttt mai mare...(bine si vreo 8 kg in plus :(( ) cum vi se par??

Si eu zic ca acum burtica este mai mica, la mine este invers situatia, parca la sarcina asta burta e mai mare.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Yasmi si eu si tu de nu manancam la dulciuri, jale mare, dar nu ne-or dauna cumva???? Am auzit ca se poate face diabet in sarcina si stau pe ghimpi, dar tot mananc

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Ba eu cred ca va intrec , doar ce am terminat un twix

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

neata fete frumoase!! ce faceti azi?? cum va simtiti??
am vazut pozele de la 'iesiala'..frumoase..dar mor de ciuda ca nu am fost si eu prezenta..poate in decembrie facem alt meeting de burtosi.
voiam sa va intreb ce crema pt vergeturi fol voi..ca eu pe a mea nu o mai pot suferi(fol mustela) si aici e inca f cald(35-37 de grade) si crema asa de grasa se lipeste..nu o pot suporta pe piela.
alta intrebare: credeti ca-i bai mare daca las vitaminele macar o luna??? ca ma maresc vazand cu okii si nu imi place deloc..in ultimele 2sapt cred ca am pus 2 kg.. pe 8 ma duc la dr...asa mari emotii am la cantar

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Cu vitaminele, si eu iau din luna a 3-a si intentionez sa le ieu fara pauza pana dupa nastere inca 3 luni. Asa am procedat si la prima sarcina caci nu cred ca ma alimentez ff corect si mai bine asa chiar daca se vor pune mai multe kg pe mine..asta este.

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac
Madutza sa ai spor si cand bei o gura de must, gandeste-te si la sufletelul meu,

Apropo de must si eu vreau sa imi iau la noi in piata la Salajan e de vanzare si il fac acolo deci e proaspat.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

faceti putina pauza pana fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

deci nu mai e nimeni prin zona iar am umplut o pagina

yasmi da sunt mai inainte cu sarcina , na acum eu chiar nu sunt asa atenta ce pap adica mananc destul de mult si in plus si dulciuri , aseara de ex eu am papat de cina o ditamai farfueia de pui cu legume in sos la cuptor facut in vas roman..e..o bunatate puteam sa zic ca o las pe maine ca era tarziu? si,..cum pofteam si ceva bun am facut si o tura de clatite asa ca 4buc dintr-o lovitura jap jap

acum dimi am papat jumate de borcan de zacusca cu paine si un twix..nu stiu ce mai urmeaza in meniul de azi cert e ca numai la mancare imi e gandul nu stiu dc

ally ce faci? cum e pe la voi? tu in ce zona stai ,cumnata mea este pe langa milano am fost de cateva ori la ea si am vizitat cateva locuri superbe cu lacuri si alte lucruri f.frumoase.

Fetele care merg azi la eco le asteptam cu vesti frumoase

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput