Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Ally ai terminat de facut bagajele?

Yasmi si eu si tu de nu manancam la dulciuri, jale mare, dar nu ne-or dauna cumva???? Am auzit ca se poate face diabet in sarcina si stau pe ghimpi, dar tot mananc

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

mandreeac, cred ca diabetul in timpul sarcinii se face de la o dereglare..nu de la multe dulciuri daca ai organismul sanatos, atunci nu cred ca sunt probleme..
si eu mananc dulciuri multe si nu numai in timpul sarcinii si tot timpul am avut glicemia mica

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

neata fete frumoase!! ce faceti azi?? cum va simtiti??
am vazut pozele de la 'iesiala'..frumoase..dar mor de ciuda ca nu am fost si eu prezenta..poate in decembrie facem alt meeting de burtosi.
voiam sa va intreb ce crema pt vergeturi fol voi..ca eu pe a mea nu o mai pot suferi(fol mustela) si aici e inca f cald(35-37 de grade) si crema asa de grasa se lipeste..nu o pot suporta pe piela.
alta intrebare: credeti ca-i bai mare daca las vitaminele macar o luna??? ca ma maresc vazand cu okii si nu imi place deloc..in ultimele 2sapt cred ca am pus 2 kg.. pe 8 ma duc la dr...asa mari emotii am la cantar

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

stefyapost, eu mustela am folosit la prima sarcina si n-am facut vergeturi..o fi fost de la crema..nu stiu
acum mi-am luat Elancyl de la Galenic speciala pt vergeturi in timpul sarcinii ( auzisem ca e buna ), insa o am de 3 luni si cred ca m-am dat de 3 ori trebuie sa perseverez..parca nu e asa grasa ca mustela, intra repede in piele.
cu vitaminele, eu nu cred ca-i bai daca nu le mai iei o perioada..mai ales daca te alimentezi diversificat..eu nu iau de nici un fel

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput