Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
CINE FACE UN CAPITOL NOU?????????????? 
stefy, care sa fie "baiu' mare" daca nu iei o luna vitamine??? sau poti lua cate una la 2-3 zile. sotzul meu intotdeauna imi spune ca vitaminele nu au cum sa te ingrase, ii da organismului tot ce are nevoie. eventual iti creeaza pofta de mancare dar asta se poate tine sub control mancand echilibrat
eu ma dau cu ulei de migdale si masline. uleiul de migdale e superrrr, nu e lipicios,si uleios intra repede in piele.
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi stefy, deea vb de fetita ei stefi. ![]() mamica fericita de printesa si 19+ baietel ![]() |

...ok

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 17+
bb_yasmi spune:
ally sotzul e la job...![]()
oricum nu avea nici o sansa la cat imi e de somn/....![]()
![]()
astept sa fie gata ficatei sa opresc focul si sa ma culc 
. supica e gata si cand am trezesc mai fac doar garnitura si salata.
pranzul l-am luat: un pachet de napo....

si
19+ baietel 
Deea99 spune:
Ally , gata bagajul?
ieri nu ti-am raspuns pe mess...scuze dar nu am vazut si mi-a zis sotul cand ne-am intors ca m-ai caitat si daca ne-ai gasit la locul stabilit
...i-am zis ca tu esti in italia
pe tocuri gata... m-am facut cuminte...si la cat ma dospesc nu cred ca ma mai pot cocotza
Fetelor aveti grija cu vitaminele...cam ingrasa
si pe mine ma batea un gand sa iau la cat de prost mananc, dar mai bine nu...poate un Ca sau un Mg cand vor aparea crampele musculare si nu imi vor da pace sa dorm...mai pe la final...i-am zis si la doctora si m-a intrebat mirata de ce sa vreau Ca si Mg![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
15+
roxy_s spune:
fetelor si eu zic la fel cu vitaminele, nu cred ca alea ingrasa, eu n-am probleme de la ele...inca
. eu iau la 2-3 zile cate una, nu mai iau zilnic.
pe burtos si titi ma dau cu crema Bubchen, imi place foarte mult. uleiul nu-l suport, ce miros are si ce unsuros este.
S-a intamplat minunea mult asteptata
19+
roxy_s spune:
bb_yasmi ce pranz...ala-i pranz? napolitane? ia ia-te de urechi![]()
. eu am baut aproape un kil de lapte
. o cacao dimineata si dupa aia asa gol.
S-a intamplat minunea mult asteptata
19+
bb_yasmi spune:
roxy uleiul de migdale miroase frumos si nu e uleios, intra imediat in piele si o face catifelata. doar ca e cam scumput....5-6 lei 10 ml.....

deea, de ai vedea ce papuci cu toc mi-am luat....
si am pus ochii pe o pereche acum pt nunta....cred ca au tocul de 12-13 cm...![]()
am luat-o razna,....![]()
acestia sunt: http://www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=18&category=0123157100000574&product=1018806
si
19+ baietel 
bb_yasmi spune:
roxy mancarea ce am facut-o o voi manca pe la 15-16 sa tina de foame pana diseara la un iaurt
sau un mar. acum nu imi mai e foame...ca am baut 3 l apa....
si am mancat si 2 morcovi+1 pastarnac din supica.
si
19+ baietel 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip BB_Yasmi...cit spuneai ca ai?? Eu acum 2 zile aveam 61,3 , desi as fi sperat sa mai fi slabit dupa raul ce mi-a fost. Bine raul rau dar de mincat miere si unt si piine a mers.. Alina, tu cum mai stai cu kg??? |
Ei da eu iarasi v-am luat am 62kg
20+