Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si mie imi place la nebunie sa stau acasa. ai tot timpul din lume sa faci ce vrei
deea cred ca nu stii ce vorbesti, nu cred ca ti-ar place mai mult la munca.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Neatza!!!
Simona unde e cafeaua
stii ca decateori am vazut cafeaua aia pusa de tine mi-am facut si eu ozeama lunga
acum citii ca Yasmi bea azi cacao cu lapte...bine ca am ciocolata calda in casa sa imi fac si eu una

Sa stiti ca nu Strumfitza e de vina ca a iesit stramba in poza ....ci eu....nu eram obisnuita cu aparatul foto si cum am pus degetul pe buton s-a declansat...iar Strumfy tocmai isi cauta pozitia de pozat....e o haioasa rau.....si tare placuta la vorbit...si are si niste povesti frumoase...si e si fotogenica....de fapt toate fetele mi-ati placut cum ati iesit in poze...mai putin eu.....in poze ma vad cat m-am bucalat...teebuie neapatat sa imi fac ceva la freza ca nu mai tine...o mica schimbare..

a, Strumfy chiar are burtica de fetitza
I-am vazut si matzele...mai sunt tare frumoase si asa nobile cum ar putea ele sa prinda soarecele.....sa nu te mai aud ca le bati

Ieri daca am citit bine , s-a mai adaugat in lista 2 fetite si un baietel
felicitari fetelor...si haideti bebitelor cat mai multe sa ii bateti pe baietei
Multumesc in numele lui Stefy si va dau cate un
Simona , tati inca nu are pusca , dar de cand am nascut-o a promis ca isi cumpara

aoleu era sa uit....desi m-am emotionat tare cand am citit...
La multe saptamani inainte fetelor...sarcina sa ajunga cu bine la termen...voi sa nu luati decat cate kg va doriti...iar bebeii sa vina papaciosi si somnorosi.....deja voi incepeti sa numarati invers
vorbin noi vorbim si acum vine februarie-martie-aprilie

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

multumesti in numele meu???? trebuia sa multumesc pt ceva si nu am fost pe faza sau am uitat????MULTUMESC

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy, deea vb de fetita ei stefi.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

si mie imi place la nebunie sa stau acasa. ai tot timpul din lume sa faci ce vrei
deea cred ca nu stii ce vorbesti, nu cred ca ti-ar place mai mult la munca.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

asa este!!!!
eu ma gandesc cu groaza cand voi trebui sa reiau munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi da la acelasi dr ma duc, eu numai la el am fost, nu ma duc si in alta parte. Azi va spun ce si cum, dar eu sunt sg ca a ramas baietel , asta simt.

Madutza sa ai spor si cand bei o gura de must, gandeste-te si la sufletelul meu,

Stefy si eu las vitaminele, azi o sa ii spun dl dr, nu se mai poate un kg si jumatate intr-o saptamana, atat am luat, ieri am crezut ca mor cand m-am urcat pe cantar. Chiar acum ma duc sa ma cantaresc sa vad, daca s-a mai petrecut vreo schimbare. O sa ajung sa nu mai pot merge si sa ma rostogoleasca sotzul pe strada. Iese cu gogoasa la plimbare daca iau kg intr-un asemenea ritm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Eu am programare la dr. mea pe 20...dar vreau sa imi fac analizele maidin timp si cum sunt gata sa sun si sa ma duc....

Yasmi se vede ca ma doare capul...eu asa am inteles ca a trimis-o tati inapoi in camera

Stefy eu ma mai dau din cand in cand (in gand) cu ulei de masline...
nu prea ma tin de uns in fiecare seara ca ma enerveaza mirosul...el intra cat de cat repede in piele
o sa imi para mie rau la final
ma duc sa vadsi eu pozicile cu burtici si apoi ma indrept spre bucatarie sa vad cu ce imi hranesc familia
daca eram din Tm o autoinvitam la masa, la Yasmi, ca tot a gatit ea

mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy carutul ala verde este foarte frumos, arata tare bine si cred ca este si bun.

bb_yasmi eu am zis ce nume vrem sa-i punem la bebelina: Sofia Maria sau Briana Maria. oricum, ne mai gandim. astept sa vina si al meu cu ceva propuneri sa vedem la care ne hotaram

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

si eu sper sa fie bun....el asa pare..fff rezistent....raport calitate-bani super...frumos...verde(cum am visat eu mereu)....am vazut destule si din toate asta(peg perego in general) mi-au placut cel mai mult....ff multe mamici le lauda...acum astept sa-l experimentez...ca de..e primul carucior si nu-s vreun AS in ale carucioarelor

Cum e cu caruciorul asta - arata foarte bine, dar unde se poate gasi? Sau se comanda pe net? Si cat costa?
Eu acum am aterizat acasa, policlinica si apoi repede pe la niste prieteni sa verificam o bucatarie ca cea pe care vrem sa o facem noi... Ma duc sa ma culc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

ma bucur tare ca place caruciorul printesei !!...aici au magazin peg perego...despre net nu stiu daca se poate comanda .intra si tu pe http://global.pegperego.com si vezi....sau poate ne spun fetele din tara care au avut sau stiu pe unde se gasesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!
Si aici este o vreme cam aiurea astazi, este cam inourat si nu-mi place deloc.Imi schimba starea de spirit si nu am chef de nimic. Si astazi am zi de curatenie generala...plus spalat, mancare, etc
Andreea, hai ca trece timpul repede pana la 16.50 si oricum pleci mai devreme si zboara cat ai spune jap jap...Ce frumos ca mergeti arasi gasca mare...data trecuta parca ai fost cu mama si superba de sora, nu?...Un mare pt tine si printul tau iubit!!
Roxy, vezi ce imi fac fetele astea? Care baietel, care fetita...ce sa mai cred,...APROPOOOO .Aseara am visat ca aveam o fetita micuta, era in pat cu noi si era atat de frumusica...Doamne Doamne....Oare ce inseamna cand visezi fetite???
Lavinia, agitata noaptea ta, dat stai linistita ca recuperezi la pranz si la noapte....asta numai in cazul in care nu are sorul vre-un gand
Strumpitz, nu esti deloc cum te descrii....esti o dulce si se vede clar asta
Simonelu, astept poza de diseara..,cum este la munca???Baga repede ceva si ..jap jap misca-te acasa
Madutza_bra, ce-ti face printul??? Cum a dormit?Tu cum te mai simti?
Micki, astai te intreb de Vlad...ce mai face???

Alina.n,
Deea, ceva tocuri??
Hai ca m-am lungit...Va pe toate scuze ca nu am scris chiar la fiecare in parte...

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ally, ooo da ce bine a fost, cita dreptate ai...Am zis sa mai merg putin apoi bag iar un medical ceva..pai se poate??

Am vazut pozele. Fetelor, sunteti superbe. Imi plac burticoasele voastre la ne-bu-ni-e!! Asa am avut o intilnire cu burticile de la odiseea lui Matei, eram vreo 8 burtici, da-n luni mai mari...sa ne fi vazut cum ocupam ditamai masa, se uita tot restaurantul la noi. Imi pare rau ca n-am putut fi cu voi, dar mi-era imposibil atunci, barbate-miu ajunge pe la 7 acasa, baie, papa la copii si nani, ca noi ii ducem bietii de ei f dimineata la cresa/gradi. Daca mai aranjati vreo intilnire in weekend ma bag, fara discutie. Ati fost foarte tari!! Iar copilasii...Cristi e un nazdravan, bluza lui uda mi-a amintit de Mati al meu, care numai asa pleaca de la petreceri cu pieptul ud, iar fata Deei...e o domnisoara adevarata si-i tare frumusica Deea, ai grija mami!!! Are tati pusca???
Strumpfi, ba mie-mi place poza in care te strimbi!Nah!!!Pentru ca eu nu prea ma strimb in poze, dar nici nu prea stiu sa pozez si-mi plac persoanele care o fac, mi se par dezinhibate si pline de viata!
BB_Yasmi...cit spuneai ca ai?? Eu acum 2 zile aveam 61,3, desi as fi sperat sa mai fi slabit dupa raul ce mi-a fost. Bine raul rau dar de mincat miere si unt si piine a mers.. Alina, tu cum mai stai cu kg???
Pisuc, eu am luat caruciorul acum 3 ani din targ de la baby expo parca...a fost vreo 12 mil, cu reducere 2 mil pt ca l-am luat din tirg. Caruciorul e in prezent la a doua folosire, la sora-mea, si va reveni la mine pentru citeva luni, pina ii iau unul sport si mai usor lui bb mic - cind va putea sta in fundulet.Deci...e trainic Dar mi-au placut foarte mult carucioarele aratate de Yasmi, cele pe 3 roti, intotdeauna mi-au placut astea!
Catank, lasa, bine ca faci acum treaba asta ca mai tz nu mai reusesti. Ce-i facut e bun facut
Andreea, asteptam noutatile, eu am miercuri eco..sunt curioasa daca e tot cuculet, manca-l mami pe el
Roxy, Sofia imi placea si mie dc era fetitza!Ce mai faci tu, nani nani acum, nu??
Shihana, eu nu iau vitamine...nu cred ca-mi tb Pe de alta parte nici dr nu mi-a dat, a spus poate spre sfirsit sa iau tardyferon fol, din luna a saptea.
Stefy si Lavi, eu stiu c ae chiar bine c abb la inceput sa doarma intr-un spatiu mai strimt (cum e landoul) pt ca se simt in siguranta, sunt ca in burtica mamei si lor le place asta... Vai, abia astept sa-mi vad baiatul. Sunt nebuna fetelor?? Salivez dupa bblusi mici, mai ales daca sunt ai mei

So. Sunt la serviciu
Problema e ca nu stiu ce maniiiiinc aziasta-i problema mea...Deja am bagat un covrig, adica piine..Uuuf

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

si eu am citit ca e mai bine ca la inceput sa doarma in paruturi mai mici...v-om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy, deea vb de fetita ei stefi.

asa este....ea se recomanda si Andreea..dar de cand merge la scoala am inceput sa-i spunem si Andreea si Stefy

daca nu dadea citat Stefy din mesajul meu nu vedeam ca eu am urat multe saptamani dar nu am spus cui...de emotii fetelor
era vb de Roxy si de Yasmi...wau 20s

imi imaginez ce must a fost ala , Madutza...al meu a fermentat din ziua aia
dar ala tepos putin la limba merge cu o pastrama de berbecutz

Mergi la inceput