Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Madutza de acasa plecasem cu gandul sa te intreb daca ai cules via...eu miercuri am primit o sticla de must facut de socru...chiar am baut cu pofta ..erau si strugurii spalati
sa nu-mi zici ca ti-am facut pofta eu cu galustile cu prune

Strumphitza s-a dus fiimea la scoala pai ce e dupa ea.....dar era sa nu se duca pt ca toti ne-am trezit la 7.15
cand m-am uitatla ceas nu mi-a venit sa cred

Viss la starea pe care ai avut-o aseara nu prea se vedea cate ai patimit peste zi....oricum nasoala treaba cu deranjatul la burtica...nu iti mai face grija...bebeii sugur sunt bine

Yasmi eu nu muncesc ....nu am servici din 99 ...pai de ce m-a luat sotul , nu sa ma tina acasa...doamne ca uneori imi vine sa ma duc la munca in 3 schimburi , ca m-am saturat de trebuirile casnice...oricum acasa muncesti si esti stresata mai mult decat la un loc de munca

Simona eu credeam ca inca esti in concediu...ce nasol a picat sa mergi de vinerea

Mandreeac abia astept sa vii cu vestile de la eco
eu am cautat in dosar sa vad ce analize am de facut
am toxo-Igm
hlg----nu stiu ce cuprinde ...probabil Ca ,Fe, colesterol...cine ma ajuta
urina +urocultura

a, zicea Viss ca nu stiam cum si cu cine sa vb..pai asa a fost ..plus ca pe mine m-au obosit si melodiile de la aparatele alea...am plecat du durere de cap...si cat am stat aveam impresia ca ne suna telefoanele
le fac de luni ca sa ma duc mai repede la doctora

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata fetele!

abia ma tin pe picioare, mi-a fost f rau toata noaptea, dar azi nu vreau sa zac, vreau sa fiu cat de cat activa si sa nu las starea asta sa ma tina in pat.
Bag niste muraturi, apoi tb sa merg sa cumpar un mustimetru pt tata, iar dupa amiaza mergem la cumparaturi in Cora.
Maine mergem la cules de vie la mama..bine eu merg sa ma uit, sa ma joc cu Cristi si sa mananc. Am comandat la mama, salata boeuf, sarmale si galusti cu prune .

Simo, mi-a placut faza cu bluzitele ude la baietei , am avut bluza de schimb dar le-a udat pe amndoua

yasmi, eu nu vad poza cu burtica din sarcina trecuta. Unde e?

...mai vroiam sa zic multe...dar nu mai stiu ce....revin daca imi amintesc

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Imi pare rau , ca nu te simti bine, dar asa merg si eu pe acest principiu, daca zac prelungesc starea de rau, dar acum sa ai si chef sa iesi din casa pe vremea asta oribila.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Ally ai terminat de facut bagajele?

Yasmi si eu si tu de nu manancam la dulciuri, jale mare, dar nu ne-or dauna cumva???? Am auzit ca se poate face diabet in sarcina si stau pe ghimpi, dar tot mananc

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Madutza imi pare rau ca nu te simti bine
e de la vreo raceala sau alta problema?
pe mine ma cam tine coloana sus langa cap si uneori imi da dureri de imi amorteste capul...cifoza sau cum se numeste asta

Yasmi , fata poate s-a speriat cand a trimis-o tati in camera si de aceea a facut pipi
pt nas de ce nu folosesti un spray cu apa de mare...pe mine m-a ajutat ff mult cel de la humex...ca fara el nu stiu ce faceam...cred ca imi cadea nasul la cat il suflam...facuse si bubitze care apoi se exfoliau

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Deea cand te mai duci la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, eu si la prima sarcina am mancat multe dulciuri. nu am avut pb. mah oare noi sigur avem baiat la cat ne plac dulciurile??? asta e primul eco de la cel care ti-a spus sexul bebelului??? tot la acelasi dr mergi care ti-a spus ca e baiat??

madutza, offf, imi pare rau ca nu te simti bine.

deea, mie imi place la nebunie sa stau acasa.... am deja 3 ani jumatate de cand stau acasa... si urmeaza inca 2 ani jumatate aproape

ati mai luat careva copilasi cu voi la eco???

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac, tb sa ies sa cumpar pt tata ce am promis si sa iau paine. Iar la Cora chiar am chef sa merg, ca incepe sa bata vantul prin frigider

Deea, eu nici nu a auzit melodiile de la jucarii, eram doar cu ochii in patru dupa Cristi. Cu galustile cu prune oricum aveam chef, iar de must o sa beau de la tata. A facut si socrul meu duminica trecuta, dar mi-a adus abia ieri, joi...iti dai seama ca numai must dulce nu mai era

Parca ma simt ceva mai bine decat de dimineata, vreau sa dorm si la pranz..deci am plecat la treaba . Pupici!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea dar nu a trimis-o nimeni inapoi in camera ei....nici macar nu am incercat....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mandreeac, tb sa ies sa cumpar pt tata ce am promis si sa iau paine. Iar la Cora chiar am chef sa merg, ca incepe sa bata vantul prin frigider

Deea, eu nici nu a auzit melodiile de la jucarii, eram doar cu ochii in patru dupa Cristi. Cu galustile cu prune oricum aveam chef, iar de must o sa beau de la tata. A facut si socrul meu duminica trecuta, dar mi-a adus abia ieri, joi...iti dai seama ca numai must dulce nu mai era

Parca ma simt ceva mai bine decat de dimineata, vreau sa dorm si la pranz..deci am plecat la treaba . Pupici!

PS: yasmi, cred ca la fel o sa am si eu burtica peste 1 sapt, cum o aveai tu la iasmi.
Povestea nasterii

Poze

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

neata fete frumoase!! ce faceti azi?? cum va simtiti??
am vazut pozele de la 'iesiala'..frumoase..dar mor de ciuda ca nu am fost si eu prezenta..poate in decembrie facem alt meeting de burtosi.
voiam sa va intreb ce crema pt vergeturi fol voi..ca eu pe a mea nu o mai pot suferi(fol mustela) si aici e inca f cald(35-37 de grade) si crema asa de grasa se lipeste..nu o pot suporta pe piela.
alta intrebare: credeti ca-i bai mare daca las vitaminele macar o luna??? ca ma maresc vazand cu okii si nu imi place deloc..in ultimele 2sapt cred ca am pus 2 kg.. pe 8 ma duc la dr...asa mari emotii am la cantar

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput