Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy carutul ala verde este foarte frumos, arata tare bine si cred ca este si bun.

bb_yasmi eu am zis ce nume vrem sa-i punem la bebelina: Sofia Maria sau Briana Maria. oricum, ne mai gandim. astept sa vina si al meu cu ceva propuneri sa vedem la care ne hotaram

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

si eu sper sa fie bun....el asa pare..fff rezistent....raport calitate-bani super...frumos...verde(cum am visat eu mereu)....am vazut destule si din toate asta(peg perego in general) mi-au placut cel mai mult....ff multe mamici le lauda...acum astept sa-l experimentez...ca de..e primul carucior si nu-s vreun AS in ale carucioarelor

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Cum e cu caruciorul asta - arata foarte bine, dar unde se poate gasi? Sau se comanda pe net? Si cat costa?
Eu acum am aterizat acasa, policlinica si apoi repede pe la niste prieteni sa verificam o bucatarie ca cea pe care vrem sa o facem noi... Ma duc sa ma culc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac , pisuc , somn usor!

Cred ca ma bag si eu azi in pat mai devreme.
Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mie mi-a sarit somnul momentan.... maine nu mai sar peste amiaza ca nu se mai poate asa!!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

felicitari burticutelor care au aflat ce se ascunde in burtica!!!

ce mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi la limonada..... cred ca nu as fi avut loc de strumfi la palavragit....

andreea sa vi cu vesti bune maine de la dr.

roxy frumos nume sofia maria!!

stefy si eu la fel am de cand primele 3-4 luni sa culc bebelinul in cos sau in landoul de la carucior. abia dupa ce v a dormi toata noaptea neintrerupt (sper sa fie ca si iasmi care a dormit toata noaptea de la 4 luni) il voi muta in patul lui in camera cu iasmi momentan. iasmi a dormit in patutul ei dar tot in camera cu noi la inceput. primele 6-8 sapt vor fi mai grele, mai agitate apoi lucrurile vor intra in normal :)

cami cum a fost la nunta nasico??? nu vrei sa ne povestesti?? felicitari pt bebelina!!

bshihana felicitari pt printesa!! intrebai de kg, eu am pus 4 kg pana acum si intru in saptamana 20 [ola][ola]. vitamine nu am luat dar voi incepe sa iau, de gura sotului si pt faptul ca nu ma prea alimentez cum trebuie...acid folic am luat pana in sapt 12.

spiridusha felicitari pt cuc!!! cam rar pe la noi!!!

roxy spuneai de ideei de papa. azi nu am facut nimic, doar m-am plimbarit/umblat prin oras/magazine/vizite :)) maine la micul dejun vreau lapte cu cacao si paine cu zacusca sau cu unt si cas. la pranz voi face o supica sau ciorbica a la grec si tocanita de ficatei de pui cu cartofi natur si salata.

miki si eu cred ca persoanele slabute pun mai multe kg in sarcina :)) dar nu e o regula bineinteles.

ally ce frumos incepe sa se vada burtica!!!! super!!

alinasimo dimi la raport cu kg, da??? :D

lalely sa treaca cat mai repede perioada de greturi.

ama, bulina timisorencele mele sunteti bine??

vas arati minunat!!! ai o familie minunata!!!

catank bine ai spus...le-a luat copii "fata" la doamne.....sunteti minunate burticutelor!!

simo sa ai o zi usoara maine la job!! hai ca e vineri si apoi iarasi ai 2 zile libere :))

dea de ce spui asta?? stii ce am mancat eu azi....dimi: lapte cu orez, pranz 1 snitel si 2 cupe inghetata si cina: 1 iaurt... cu nimic intre mese doar apa..... asta ca sa ma reechilibrez dupa seara de ieri cu langos si praji :((

nah ca am ajuns putin la zi.....am lipsit o zi si ati scris aproape un capitol....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara burtici!

Nu am intrat cānd am promis fiindca nu am prevazut faptul ca raman fara net in momentul renov#259;rii casei. Spart pereti, tot izolat ca la balamuc, acum sunt cit de cit mai optimista in ceea ce priveste buna desfasurare a renovarii, ...dar am de facut smotru f mult. Ei asta mi-am dorit, asta am. In fine...

Am citit din urma, interesanta ideea cu discutia caruciorului, nici eu nu prea stiu ce imi trebuie... sa fie confortabil, si usor, si practic, si, ..si...si Fetele cu experienta poate mai dezbateti problema, avem de invatat de la voi.

In legatura cu intilnirea burticilor, am vazut si foto...foarte dragute sunteti, ideea este ca ...dragutii de copii "v-au luat fata" mai frumosi decit voi. Imi place sa va tachinez, ...ma bucur pentru voi, si mai ales pt faptul ca v-ati smtit bine. Sper sa se repete "povestea" ...si sa ma alatur si eu voua.
mandreaac bafta maine la eco!!! Sa fii numai ochi la bebe si urechi la dnul dr. Te asteptam cu vesti f bune! Unde faci eco la spital? maine e vineri, si are dr program la spital?

Mai merge cineva maine la eco? parca nu am mai citit ca ar merge cineva.
ok, daca toate merg ca pe roze...va pup, va urez somnic fumos, ....si sa auzim numai de bine!
p.s. astazi am implinit 14 s

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet 13+

Mergi la inceput

roxy noi nu ne laudam??? am intrat in saptamana 20!!!!!!! uouuuuuu suntem la mijloc deja.... (asta e pt dimi cand vezi mesajul )

eu am programare la eco sapt viitoare si vreau a merg cu iasmi de data asta....sunt tare curioasa ce o sa zica....

fetele care va vopsiti blonde la ce interval va vopsiti???

target-ul de sapt asta a fost de 61 de kg. m-am incadrat perfect!!! targetu-ul saptamanii 20 este de 61,5 kg.

Mergi la inceput

va pupic, ma pun si eu la un film. apropo aseara am vazut unul interesant: splice se numeste.

maine sunt acasa toata ziulica (cred) ca am de gand sa fac ceva curatenie si papa asa ca maine palavragim.....

va poop
somnic pufos si linistit sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hello again

Madutza...pfff...asa stramba m-ai pus pe picasa??? .... Daca stiam nu mai ma strambam eu mereu fac glume, rad cu gura pana la urechi , ma stramb... Ehh asta- s eu, nu pot sa stau serioasa mult timp
Nu am apucat sa descarc pizele ca inca e cumnatu la comp si se joaca si pe laptop sora mea are de lucrat ceva si eu ma chinui de pe telefon.... Cred ca ramane sa incarc pozele maine dimineata ca eu ma bag la somn acum, azi noapte am dormit 5 ore, azi nimic de pranz si atat si acum e deja tarziu
Mai vouam sa spun ca baietelul madutzei e un scump de iti vine sa il papi tot si fata Deei e o adevarata domnisoara , frumoasa, desteapta, cuminte si cu foarte bune maniere. Felicitari mamicilor pentru asa pui reusiti
Eu as mai vrea la o intalnire si maine xa nu mi- a ajuns 3 ore azi .... Nu-s vorbita destul, trebuie sa fac capul calendar la mai multa lume
Pfff nu stiu ce mai voiam sa spun...mai scriu eu si maine...neuronii mei sunt care in vacanta, care deja la nani si mai si sforaie

Noapte buna burtici si pitici

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!
Am vazut pozicile...sunteti toate foarte frumoase la fel si copilasii vostrii. Imi pare rau ca nu am fost si eu prezenta dar, Italia-Bucuresti mai greu.
Andreea, bafta la echo si abia te astept cu vestile bune despre Rares Andrei, dragul de el ai va purta numele lui mami.
Simonelu, servici usor maine ...sa o lasi mai usor si sa te da-i lovita ca poate te mai trimit astia acasa vre-o sapt ca tare bine a mai fost
Roxy,Yasmi din cate am inteles de la voi maine intrati in sapt 20......FELICITARI...nu imi vine sa cred ca sunteti deja la jumatatea drumului
Alina.n, tu ce ai mai facut astazi?...
Deea, burticuta ce mai face?
Stefy, super caruciorul
Hai ca ma retrag si eu langa sot la un film...
Va pup....somn usor!!!

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, ooo da ce bine a fost, cita dreptate ai...Am zis sa mai merg putin apoi bag iar un medical ceva..pai se poate??

Am vazut pozele. Fetelor, sunteti superbe. Imi plac burticoasele voastre la ne-bu-ni-e!! Asa am avut o intilnire cu burticile de la odiseea lui Matei, eram vreo 8 burtici, da-n luni mai mari...sa ne fi vazut cum ocupam ditamai masa, se uita tot restaurantul la noi. Imi pare rau ca n-am putut fi cu voi, dar mi-era imposibil atunci, barbate-miu ajunge pe la 7 acasa, baie, papa la copii si nani, ca noi ii ducem bietii de ei f dimineata la cresa/gradi. Daca mai aranjati vreo intilnire in weekend ma bag, fara discutie. Ati fost foarte tari!! Iar copilasii...Cristi e un nazdravan, bluza lui uda mi-a amintit de Mati al meu, care numai asa pleaca de la petreceri cu pieptul ud, iar fata Deei...e o domnisoara adevarata si-i tare frumusica Deea, ai grija mami!!! Are tati pusca???
Strumpfi, ba mie-mi place poza in care te strimbi!Nah!!!Pentru ca eu nu prea ma strimb in poze, dar nici nu prea stiu sa pozez si-mi plac persoanele care o fac, mi se par dezinhibate si pline de viata!
BB_Yasmi...cit spuneai ca ai?? Eu acum 2 zile aveam 61,3, desi as fi sperat sa mai fi slabit dupa raul ce mi-a fost. Bine raul rau dar de mincat miere si unt si piine a mers.. Alina, tu cum mai stai cu kg???
Pisuc, eu am luat caruciorul acum 3 ani din targ de la baby expo parca...a fost vreo 12 mil, cu reducere 2 mil pt ca l-am luat din tirg. Caruciorul e in prezent la a doua folosire, la sora-mea, si va reveni la mine pentru citeva luni, pina ii iau unul sport si mai usor lui bb mic - cind va putea sta in fundulet.Deci...e trainic Dar mi-au placut foarte mult carucioarele aratate de Yasmi, cele pe 3 roti, intotdeauna mi-au placut astea!
Catank, lasa, bine ca faci acum treaba asta ca mai tz nu mai reusesti. Ce-i facut e bun facut
Andreea, asteptam noutatile, eu am miercuri eco..sunt curioasa daca e tot cuculet, manca-l mami pe el
Roxy, Sofia imi placea si mie dc era fetitza!Ce mai faci tu, nani nani acum, nu??
Shihana, eu nu iau vitamine...nu cred ca-mi tb Pe de alta parte nici dr nu mi-a dat, a spus poate spre sfirsit sa iau tardyferon fol, din luna a saptea.
Stefy si Lavi, eu stiu c ae chiar bine c abb la inceput sa doarma intr-un spatiu mai strimt (cum e landoul) pt ca se simt in siguranta, sunt ca in burtica mamei si lor le place asta... Vai, abia astept sa-mi vad baiatul. Sunt nebuna fetelor?? Salivez dupa bblusi mici, mai ales daca sunt ai mei

So. Sunt la serviciu
Problema e ca nu stiu ce maniiiiinc aziasta-i problema mea...Deja am bagat un covrig, adica piine..Uuuf

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput