Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!
Simona unde e cafeaua
stii ca decateori am vazut cafeaua aia pusa de tine mi-am facut si eu ozeama lunga
acum citii ca Yasmi bea azi cacao cu lapte...bine ca am ciocolata calda in casa sa imi fac si eu una

Sa stiti ca nu Strumfitza e de vina ca a iesit stramba in poza ....ci eu....nu eram obisnuita cu aparatul foto si cum am pus degetul pe buton s-a declansat...iar Strumfy tocmai isi cauta pozitia de pozat....e o haioasa rau.....si tare placuta la vorbit...si are si niste povesti frumoase...si e si fotogenica....de fapt toate fetele mi-ati placut cum ati iesit in poze...mai putin eu.....in poze ma vad cat m-am bucalat...teebuie neapatat sa imi fac ceva la freza ca nu mai tine...o mica schimbare..

a, Strumfy chiar are burtica de fetitza
I-am vazut si matzele...mai sunt tare frumoase si asa nobile cum ar putea ele sa prinda soarecele.....sa nu te mai aud ca le bati

Ieri daca am citit bine , s-a mai adaugat in lista 2 fetite si un baietel
felicitari fetelor...si haideti bebitelor cat mai multe sa ii bateti pe baietei
Multumesc in numele lui Stefy si va dau cate un
Simona , tati inca nu are pusca , dar de cand am nascut-o a promis ca isi cumpara

aoleu era sa uit....desi m-am emotionat tare cand am citit...
La multe saptamani inainte fetelor...sarcina sa ajunga cu bine la termen...voi sa nu luati decat cate kg va doriti...iar bebeii sa vina papaciosi si somnorosi.....deja voi incepeti sa numarati invers
vorbin noi vorbim si acum vine februarie-martie-aprilie

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ally, dea, simo matinale sunteti!!! dea tu nu lucrezi??

simo, azi dimi aveam 60,2 kg....incet-incet se strang sutele de grame....:(( dar ieri ai citit ce am mancat ca sa ma "scot" de alaltaieri seara cu langosu' si praji :)))

eu am avut o noapte de kkkkkoooo , m-am culcat pe la 00, pe la 1 a venit fii'mea la noi in pat si tati s a expediat in camera ei... la 4.30 a scapat iasmi pishu' pe ea..... a trebuit sa ma pun sa o schimb si pe ea si patul.... si la 8 fara 15 m-a trezit ..... deci azi la pranz voi dormi "ca valiza-n gara"....
aaaa plus ca am fost la pish de vreo 4 ori....ufff

mamica fericita de printesa si am intrat in sapt 20 baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

fetelor am vazut pozicile. sunteti toate niste gravidute foarte, foarte frumoase. zambitoare si vesele si ce burtici aveti. si copilasii nu mai zic, Andreea este o scumpica de fetita si cristi un dulce. mi-arfi placut sa vin si eu cu voi la intalnire si bineinteles ca stam mult mai mult, eu va cred ca nu v-a ajuns timpul, stiu cum este. mai ales cand este frumos tot ai vrea sa mai stai.

bb_yasmi da, da, da am intrat in saptamana 20. ce a trecut timpul, imediat este februarie si va scriu din maternitate

simona cam nasol ca esti la munca. si cel mai rau este ca la servici mananci numai porcarii, nu poti manca ceva ca lumea ca atunci cand esti acasa. trebuie sa-ti mai faci tu rost de-un medical

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BB_Yasmi mereu esti dragutza si ne amintesti pe toate in mesajele tale.
Sper si eu sa scap de greata si de senzatia de voma..mai citesc ce mancati voi..iar eu...nu pot manca doar selectiv..
Dar lasa..daca bebe este bine rezistam...
Nu l-am mai vazut de doua saptamani...deja vreau la eco...dar sunt programata abia saptamana viitoare..

Roxy,Alina06St,Ama22

10+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

ally te-au inebunit fetele cu prezicerile lor: ca-i fetita, ca-i baiat. abia astept sa vad cine este Mama Omida si a avut dreptate

Mergi la inceput

lauriciu ce mai faci? chiar ca este mult pana in noiembrie. noua ni se pare mult si asa 3-4 saptamani dar tu ce sa mai zici. eu cred as prefera sa nasc in tara decat dincolo, am prietene plecate pe dincolo si au zis toate ca este asa un sistem de 2 lei la ei, tot mai bine este in tara si cu programarile si cu nasterea. am una in Spania, una in Danemarca si Italia si toate au zis la fel. vezi tu cum te hotarasti, dar asa cum este la noi tara de cacao, cica cu nasterile este mai bine.
acum zic si eu ce-am auzit, na, sa nu ma certati

mandreeac abia asteptam sa vii cu vestile azi

Mergi la inceput

ma, fetelor , unde ati vazut voi pozici cu burtica lui vas ca eu n-am gasit

Mergi la inceput

lalely hai ca mai este putin pana la eco. daca ar fi dupa noi....am merge zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mi-am prega micul dejun....cine vrea???
mi-am pregatit ficateii...i-am pus sa stea in lapte sa fie fragezi....mniammmm

lalely pe mine m au tinut pana pe la 17-18 sapt.

simo, si eu stiu la fel, ca ii face bine la bb sa stea in spatiu mai mic/ingust cat e nou nascut.

roxy pozele sunt la semnatura ei.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

merg si eu sa-mi fac mancare si bineinteles cacao cu lapte bb_yasmi.

Mergi la inceput