Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

sal,iubitelor,in sfarsit am reusit si eu sa termin de citit ce ati scris zilele trecute,mi am pierdut deja toate ideile,nu mai stiu la cine ce vroiam sa i zic asa ca va pe toate burticile...eu am tot muncit zilele astea,asa ma simt de obosita,dar parca greturile mi au mai trecut si am inceput sa pap si eu mancarica normala,adica gatita;
sunt suparata ca mi au dat urmatoarea programare la eco numai in 2 noiembrie,deci o sa fie o eternitate pana atunci,deci nici o sansa sa aflu ce e bebeloiul meu pana la 20 de saptamani...doar daca ne am hotara sa venim acasa si sa mi petrec restul de sarcina acolo...despre asta vroiam sa va intreb ca eu nu prea stiu cum functioneaza sistemul in romania,eu nici medic de familie nu cred ca mai am ,numai cel ce l aveam inainte...si cum iti alegi medicul sau ce ar trebui sa fac prima data daca as veni in romania
va rog sa mi raspundeti daca aveti un pic de timp si pt mine
va pupicesc de va zapacesc pe toate si sa ne spuneti cum a fost la intalnire fetele care ati reusit sa mergeti

14saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeellloo

ce fac fetele frumoasele>???
am citit tot ce ati scris....as avea atatea de spus despre ce ati vb azi dar sunt cam obosita sa o iau de la capat.....

va poop si ne auzim dimi ca in seara asta cred ca adorm o data cu gainile.....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele!

Am ajuns acasa de aproape 1 ora, am fost prima care a plecat ca deh..am copil mic . Fetele au ramas sa mai chefuiasca la o limonada (a se citi apa, cola, sprite, suc de portocale). strumphi s-a tinut de cuvant si a facut cinste pentru fetita din burtica.
parca ne-am fi cunoscut de-o viata, mai aveam o gramada de povestit, dar timpul a fost scurt (cel putin asa am simtit eu). am promis sa ne revedem cat de des putem. poze am facut eu si strumphi, le-am pus deja pe contul comun.
La intalnire au spus prezent: strumphitza, deea cu fetita - Andreea, dorinut@, viss si eu cu Cristi.

In alta ordine de idei: a intrat sotul in buc sa-mi zica sa Cristi a adormit pe canapea , deci tb sa sarim baita in seara asta ca nu mai e in stare, il mai las putin apoi il trezesc sa bea lapticul.
Am trecut in listuta pe shihana, am invidiat-o pe anaxena pentru ziua de rasfat.
Yasmi, ce-i cu tine asa somnoroasa in ultimul timp? Poate asa sunt mamicile cu baietei? si eu la cristi am dormit la greu.

pupiiiici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

buhuu
fetelor, a fost tare buna limonada
acum am ajuns de la intalnire
Fetele sunt de nota 10
imi doresc sa le mai intalnesc
mi s-a parut timpul prea scurt ca asa am vorbit de toate ...si tot am mai fi avut ce vorbea
eu am ajuns foarte tarziu..pe la 18.45...asa ma ofticasem ca era nebunie pe ghencea din cauza meciului
cam atat ...ma duc sa imi culc printzesa...deja face figuri zice ca ea e obosita si maine nu s-ar mai duce la scoala

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara

Acum am ajuns acasa...a fost super la intalnire desi am fost numai 5burtici cu mine inclusiv

Am si cateva pozici , o sa le descarc mai tarziu ca se joaca cumnatu acum pe comp...nepotica doarme si eu scriu in liniste de pe telefon shhhh; dar are si madutza ceva pozici de pe zparatul ei.... Sa nu va speriati de proportiile mele ca v-am mai spus eu...plus ca sora mea gateste bineeeeeee

Eu una am vorbit mult, cred ca le-am innebunit pe fete pe rand pe fiecare dar m-am simtit foarte bine

Gata pentru acum...ma duc la dush si revin dupa

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

buhuu
fetelor, a fost tare buna limonada
acum am ajuns de la intalnire
Fetele sunt de nota 10
imi doresc sa le mai intalnesc
mi s-a parut timpul prea scurt ca asa am vorbit de toate ...si tot am mai fi avut ce vorbea
eu am ajuns foarte tarziu..pe la 18.45...asa ma ofticasem ca era nebunie pe ghencea din cauza meciului
cam atat ...ma duc sa imi culc printzesa...deja face figuri zice ca ea e obosita si maine nu s-ar mai duce la scoala

mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Deea , si Cristi e rupt de oboseala. o cred si pe Andreea ca e obosita, la cat a alergat dupa Cristi. Ai o fetita f frumoasa, cuminte si desteapta.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara

Acum am ajuns acasa...a fost super la intalnire desi am fost numai 5burtici cu mine inclusiv

Am si cateva pozici , o sa le descarc mai tarziu ca se joaca cumnatu acum pe comp...nepotica doarme si eu scriu in liniste de pe telefon shhhh; dar are si madutza ceva pozici de pe zparatul ei.... Sa nu va speriati de proportiile mele ca v-am mai spus eu...plus ca sora mea gateste bineeeeeee

Eu una am vorbit mult, cred ca le-am innebunit pe fete pe rand pe fiecare dar m-am simtit foarte bine

Gata pentru acum...ma duc la dush si revin dupa

BB on board!!! 14+

Strumphi, vezi ca le-am descarcat deja pe contul comun. Pune-le si tu pe ale tale tot acolo. Vad ca nu ati mai stat mult dupa ce am plecat eu. Parca timpul a fost prea scurt.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac te asteptam maine cu vestile bune. la cat mergi?

fetelor va urez de pe acum distractie placuta la intalnire si sa faceti pozici multe sa ni le aratati si noua.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Roxy la 16:50 am programare. Abia astept sa ajung acolo.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

multumesc Mada
si Cristi e un dulce...mi-a placut mult...si seamana cu tati...dar lasa ca te razbuni tu cu fetitza
de fete ce za zic .....am vazut pozele sunteti niste mamici frumoase si se vede in ochii vostrii ca sunteti tare fericite...
Viss e o finutza cu burtica ei cu 2 bebei
Mada sterge poza in care se stramba Strumfy ca ne bate
Ce, Strumfy vb de burta si de silueta eu sunt deja un elefant...oare eu chiar in martie trebuie sa nasc...valeu...ma mir si eu de mine...dar ce o zice Anaxena si Yasmi care tin la silueta...
fetelor pe cuvant ca nu mananc nici pe sfert cat o faceti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Foarte frumoase pozele! Sper ca data viitoare sa pot sa vin si eu!

Noapte buna dragelor! Ma duc sa stau in pat ca si asa dorm enorm, mie nu imi vine sa cred sincer, as dormi in continuu!

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput