Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
Miki, f frumoase numele!imi plac ambele!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
shihana spune:
bineintelesss!!..deci:DN: 18.04.1975, DPN: 24.03.2011..acasa mai am o fetita , MAYA nascuta la 28.07.2006..Multumesc frumos...Abia astept sa ma vad in listuta..
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra shihana, imi dai datele tale sa te trec in listuta? nu de alta dar avem nevoie de intariri la fetite Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si
+ 15 s
AllyLaur spune:
Simonelu, ce ai vrut sa spui?? Hai fii mai explicita ca eu aveam incredre in spusele tale si ale Andreei...
...Cum adica fata sotului?..
Ally ,
14 bebe
anaxena spune:
eu tot dupa fatza sotzului am zis ca e fata
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
15+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
eu am avut azi program de relax,am balotat 5 felii cu unt ,5 necatrine si 3 pateuri cu branza
mi=am facut masaj,am facut 2h nani..v-am citit pe voi si acum imi e din nou nani
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
15+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
shihana spune:
Vai...nu pot sa cred ..ce imprastiata sunt
...credeam k azi e miercuri,nu joi...deci ma asteptam sa ne vedem maine..![]()
..acum am ajuns acasa, am deschis calc si am citit mesajele...nu-mi vine sa cred..zilele astea parca au zburat...asta e...Distractie placuta fetelor si asteptam vesti si poze cu cat mai multe burtici frumoase..

..
+ 15 s 
shihana spune:
Se pare k am ramas cam putine...
..cred ca ma retrag si eu...mi-e o foameee..desi imi propusesem sa nu mai mananc dupa 18, cred totusi k ma duc sa-mi fac niste macaroane cu branza..mmm...deja imi ploua in gura...hai k fug....sper sa ne reauzim mia multe mai tarziu..
+ 15 s 
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Simonelu, ce ai vrut sa spui?? Hai fii mai explicita ca eu aveam incredre in spusele tale si ale Andreei... ...Cum adica fata sotului?..![]() Ally , 14 bebe |
Ally, sotul tau are un aer asa blind, de tatic de fetitza.

Vad ca si Anaxena are viziunea mea...

Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anaxena spune:
oi avea eu 52kg dar ma simt foarte grea,abia ma mishc,ma doare noada,simt ca mi se largeshte bazinul si azi am simtzit nitse intzepaturi in col,cum mergeam cum "AU!",imi e si frica sa ma ridic de pe scaun
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
15+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum