Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
Stai ca tu ai si landoul, eu am avut de la inceput doar varianta sport. Madutza spunea de borduri, poate intr-adevar e o problema la unele carucioare, dar aici n-o sa ai probleme cu minerele, sunt destul de placute, nu e plasticul ala rigid. Oricum, fiind greut carutul, eu apasam in spate , deasupra rotilor ca sa-l pot ridica peste hopuri si eu sper sa fie bun....el asa pare..fff rezistent....raport calitate-bani super...frumos ![]() ...verde(cum am visat eu mereu)....am vazut destule si din toate asta(peg perego in general) mi-au placut cel mai mult....ff multe mamici le lauda...acum astept sa-l experimentez...ca de..e primul carucior si nu-s vreun AS in ale carucioarelorcea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+ |
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
mandreeac te asteptam maine cu vestile bune. la cat mergi?

fetelor va urez de pe acum distractie placuta la intalnire si sa faceti pozici multe sa ni le aratati si noua.
S-a intamplat minunea mult asteptata
18+
roxy_s spune:
scrish starile alea de lesin si calduri sunt normale in sarcina daca nu se intampla prea des. si eu am avut de vreo 2 ori starea aia. si am analizele bune , n-am lipsa de calciu si nici de fier, deci nu este de la asta. posibil sa fie o scadere brusca de glicemie sau tensiune.
S-a intamplat minunea mult asteptata
18+
SVETLANA_B spune:
Fetelor...
, se pare ca trebuie sa stau mai mult la serviciu... si nu mai promit ca ajung...dar o sa incerc, sa vad ce pot sa fac.
Acum mi-a venit niste treaba de facut urgent, si cand ma uit la hartiile astea... mai putin de 2h nu cred ca imi ia
.
In cazul in care chiar nu ajung, va doresc distractie placuta...
pentru toate
Waiting for a miracle !!! 14+ 
scrish spune:
miki, roky, multumesc pentru raspunsuri. analizele sunt ok, nu am carente de vitamine, dar cred acum ca e cazul sa ma menajez mai mult, eu sunt genul de om care nu poate sa stea locului.
in plus fata de ce am scris in mesajul anterior, am uitat sa va spun ca parca imi e foame permanent. aseara de ex am mancat o ceafa de porc cu cartofi si salata pana nu am mai putut. eh bine, la 5 dimineata, m-am trezit din somn ca muream de foame...asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata. evident, m-am trezit si mi-am incalzit o supa:))) noroc ca am metabolism bun ca altfel nu stiu ce faceam :))
13+
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Burtici, am pus si eu o poza de aseara, inainte de cina Stefy, super caruciorul...sa-l stapaneasca sanatoasa ...Cat costa???Ally , 14 bebe |
parca e vreo 670 eur cu tot inclus,pana la geanta,dar pt ca eu am sa iau aprope tot de la ei(patut,baita,relax,masa de schimbat) imi fac reducere 20%...
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina 17+
ailed_dota spune:
alina.n, marti pe 5 ma duc la controlul periodic....sa vedem daca ne spune.., are 14 saptamani si 5 zile cronologic atunci...Poate o sa se vada dr. de aici are 2d la cabinet.Ma bate gandul sa fac o eco si acasa...sa vedem daca avem timp si unde gasesc sa o fac...
Sa ne povestiti cum a fost marea iesire...
dc zici tu ca e fetita...?
mami de
de 7 ani si ingeras si
14+
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra stefy, daca ai posibilitatea ca bebe sa aiba camera lui, e cel mai bine sa-l culci de la inceput acolo, nu in camera parintilor. Este mai sanatos si pentru copil si pentru intimitatea cuplului. Iar tu o sa fi o mamica grozava, nu tb sa-ti faci probleme. ![]() Bineinteles asa e doar parerea mea, sunt mamici care nu concep sa doarma far copil in pat ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
stiu ca se zice ca-i bine...dar nu pot..cand o sa fie asa mica sa o las singura...tu ai puput la primul bebe???? oricum am avansat....ca aveau la mother care niste patuturi pe care le puteai pune ca alungire la patul tau si eu din ala voiam...acum am avansat la a o lasa singurica in carrycot sau patut.
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina 17+
miki1979 spune:
o fi buna limonada ?![]()
Strumphitza, eu n-as fi rezistat sa nu-i spun taticului
fetelor, am uitat sa va zic cum o va chema pe buburuza noastra, am picat de acord pt Mara Ioana..dar mai negociem pana la finalul sarcinii![]()
mami de Vlad 09.04.2009 si
17+ cu 
simonacip spune:
Roxy, de miine merg la sv. N-am nici un chef!
Madutza, te inteleg cu deranjul in casa. Asa simt si eu, desi mama incearca sa ma ajute, mi se pare ca am casa intoasa cind e ea la mine
Ally...cind ma uit la sotul tau parca-mi vine sa spun ca-i fata
Naa, daca poate sa ma inteleaga cineva...dar nu spun, de la mine ramine baiat -scuze![]()
Hai ca am inceput mesajuld e acum o ora...nici nu mai stiu ce am citit inainte..
Sper ca fetele fac pozici multe.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

...Cat costa???
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum