Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor am tras cu ochii la pozele voastre. Ce burtici frumoase!!!!!
uite aici o pozica si cu burtica mea

va pup si sa aud de bine.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Ce faceti burticilor?

Miki cum te simti astazi? Ati dormit bine tu si Cristi?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

andreea, hai ca ne-ai botezat si tu cu dormitul binisor..dar azi m-a inebunit dimineata in casa, face numai prostioare exact ce n-are voie, se cocoata peste tot..cum imi iau privirea de la el se urca pe birou , pe masa, etc..,ca sa scap l-am dus in parc si ne-a prins ploaia..ma doare burtica f rau, e si f tare..am luat deja Nospa si sper sa fie mai bine

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Iertare. Dau un miel de Paste, ce sa fac, nu stiu cum de am scris Cristi in loc de Vlad. Ai dreptate, fiecare copil e diferit. Poate micutza printesa din burtica sa fie mai cuminte.
burtica sa treaca durerile.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac sanii nu mai sunt asa tari ca la inceput, cu timpul se mai inmoaie putin, in schimb sunt mari si sfarcurile sensibile.

fetelor a dat foamea in mine. am mancat 2 felii mari de paine una cu zacusca si una cu branza , sunca si castravete murat si tot mi-e foame. si n-am chef de ciorba si felul doi, vreau tot ceva asa...
ar merge si o prajitura ceva

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Hai ca m-am mai linistit, asa e si la mine. Oricum maine am programare la dr, dar ma mai apuca nebuniile si imi trec numai tampenii prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

fetelor am tras cu ochii la pozele voastre. Ce burtici frumoase!!!!!
uite aici o pozica si cu burtica mea

va pup si sa aud de bine.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

superba burtica, se vede dupa forma ca ascunde un baietel

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, ai mare dreptate. Fiecare copil de diferit, iar unii sunt f incapatanati si nu fac decat ce vor ei. Ce zodie este Vlad?
Eu am fost norocoasa cu Cristi, a fost tot timpul cuminte la culcare, la baita, a dormit singur la el in camera,de la 2 luni mi-a dormit 6 ore legate pe noapte, iar cand m-am hotarat sa-l las sa si adoarma singur acomodarea nu a durat mai mult de 4-5 zile. Acum doarme de 9:30-10:00 seara pana la 9:30 dimineata.
Sa vad ce noroc am cu bombonica, parca vad ca o sa fie o "zgubilitica"

PS: cred ca fetele l-au confundat pe Vlad cu Cristi al meu.

Povestea nasterii

Poze

madutza, 6 ore legate nu le doarme nici acum si are 1 an jumate ( desi acum ma declar multumimta fata de cum a fost, cand era sugar dormea cate 15 minute restul urla )..toata noaptea se agita in patul mare de 2m/2m la care i-am pus bariere si nu sta locului o clipa nici prin somn..sta pe burta ca o broasca si misuna tot patul..asa ma enerveaza cateodata..uneori rad singura noaptea..nici macar somnul de zi de 2-3 ore nu-l face continuu, fac cateva drumuri la el sa-l readorm ca se trezeste
ca zodie este berbec..parca anaxena spunea ca daca e baiat, atunci ttrebuie sa-l faca berbec..ai grija ce-ti doresti anaxena
glumesc, nu stiu ce influenta au zodiile astea..dar e de-o incapatanare..ce n-a vazut pamantul..si agitat de a speriat pe toata lumea..mama si soacra-mea saracele care au crescut si ele copii se minuneaza in fiecare zi..tot timpul vrea sa inventeze ceva si cauta sa te enerveze cu ceva..daca nu-l cunosti, ii iese imediat lui nu-i plac jucariile, nici jocurile in parc..doar cat sa creeze ceva nou cu care sa te solicite putin nervos..pe tobogan se urca doar ca sa ma provoace pe mine ca se face ca sare de sus sau coboara scarile ( el care abia a invatat sa le urce )..leaganele nu prezinta interes..balansoarele, doar sa se cocoate pe ele..n-are placerea jocului ca toti copii..si in casa cu jucariile la fel, face jocurile special numai pe invers decat ar trebui doar ca sa te provoace..sa-i explici ca nu asa, uite asa..si el ranjeste pe la coltul buzelor ca n-a te-am pacalit..chestii d'astea si in fiecare zi ceva nou..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Merg si eu sa ma pregatesc de iesire. Pupici, ne auzim diseara.

Ma simt tot mai rau cu gatul....

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac ma bucur ca ti-a placut filmul si imi pare rau ca nu te-am avertizat ca e cam lung, my bad!

eu cred ca nu puteam sa fiu norocoasa pana la sfarsit...daca pana acum nu am vomitat nici o singura data si nici greturi nu am avut, fix acum cand in teorie ies din perioada grea de la inceput am inceput sa simt tot felul de lucruri ciudate:

- azi am mancat de dim un bol de lapte cu cereale si am crezut ca nu o sa mai pot iesi din baie :(( am fost si prin mall si am simtit deodata ca mi se taie picioarele, m-am incalzit brusc si m-a luat oarecum cu lesin, a trebuit sa ma asez si sa beau o apa de urgenta

- de cateva zile simt o durere in capul pieptului, fix in zona sternului, imi e greu sa respir normal. am citit ca in timpul sarcinii femeile se confrunta cu probleme de respiratie dar nu stiu daca e normal ce simt:( nu e permanent, seara mai mult dupa ce mananc...ma gandesc ca poate e bebe care creste si incepe sa impinga organele din locul lor firesc...

- simt in burtica un vid. simt ca ceva se formeaza acolo, cu precadere cand ma asez sau ma ridic. voi simtiti aceste lucruri?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mandreeac ma bucur ca ti-a placut filmul si imi pare rau ca nu te-am avertizat ca e cam lung, my bad!

eu cred ca nu puteam sa fiu norocoasa pana la sfarsit...daca pana acum nu am vomitat nici o singura data si nici greturi nu am avut, fix acum cand in teorie ies din perioada grea de la inceput am inceput sa simt tot felul de lucruri ciudate:

- azi am mancat de dim un bol de lapte cu cereale si am crezut ca nu o sa mai pot iesi din baie :(( am fost si prin mall si am simtit deodata ca mi se taie picioarele, m-am incalzit brusc si m-a luat oarecum cu lesin, a trebuit sa ma asez si sa beau o apa de urgenta

- de cateva zile simt o durere in capul pieptului, fix in zona sternului, imi e greu sa respir normal. am citit ca in timpul sarcinii femeile se confrunta cu probleme de respiratie dar nu stiu daca e normal ce simt:( nu e permanent, seara mai mult dupa ce mananc...ma gandesc ca poate e bebe care creste si incepe sa impinga organele din locul lor firesc...

- simt in burtica un vid. simt ca ceva se formeaza acolo, cu precadere cand ma asez sau ma ridic. voi simtiti aceste lucruri?

13+

scrish, lesinul cu senzatiile alea pot fi si de la o lipsa de Ca, Fe..analizele sunt ok ? poate ar trebui niste vitamine..
cu respiratia si eu am probleme, din cate imi aduc aminte mai pronuntate spre sfarsitul sarcinii cand abia mai respiram..cu burtica nu stiu ce sa zic..sa stii ca de multe ori autosugestia e f puternica, ne inducem noi singure senzatii si stari...poate si de la hormoni..oricum ceva se formeaza acolo, daca burtica e mai tare pot fi contractii nedureroase care sunt normale.. si ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas unde este pozica? eu n-o gasesc.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza-bra, ia spune la mine dupa forma ce crezi ca este???/

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput