Nazdravani de prin 2003 *5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ca am uitat ieri de radu... mai rau e ca pe 17 am uitat de david!
mai, si cand am sunat.o pe soacra-mea aveeam senzatia ca mai e cineva!!!

asa ca micutelor balante, ii ca tare buni baieti sunt! la radu trb sa mai asteptam nitel...
si pentru mamici.

ps. ne-a mai cazut un dinte.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Multumim ca v-ati gandit si la noi

De sarbatorit ieri...am facut cam asa:
- zi libera de la serv
- am dus-o pe Andra la scoala
- venit acasa si facut mancare Radu+pus la spalat
- dat Radu mamei mele
si eu am continuat:
- luat Andra de la scoala
- dus Andra la grafica
- facut teme cu Andra
- descoperit ca ne trebuie niste rahaturi pentru abilitati practice la scoala asa ca am cautat crengute si petale cu Andra
- decupat cartof-stampila cu Andra
- pregatit copiii de nani, eu cu Andra, tati cu Radu
si...dupa ce-a adormit trupa lu' papuc...m-am culcat si eu langa Radu.
Frumos l-am sarbatorit, nu?!!

Asta asa, pentru ca Andra imi reproseaza din ce in ce mai des: "daaaaa, toata ziua Radu, Radu, Radu..."

Ii luam motul pe 30. Atunci va fi petrecerea lui.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ba mie mie se pare ca ati sarbatorit frumos. si nu uita, de "ziua" lui radu, cadou andrei

a venit andrei de la scoala. n'a avut penar, ca l-a lasat pe birou. intra ca zmeul pe usa. "unde mi-e penarul????" - unde l-ai pus!
adauga apoi ca nu ii trebuia acuarele azi. erau bune culorile. dar culorile erau in penar.
la abededar l-au scris pe a. cu stiloul laurei, ca normal, el nu avea cu ce.
avem carnet de note, si l-a mutat in ultima banca, pentru ca e cuminte. ce compliment... sper sa nu doarma linistit acolo. cuminte cam asta inseamna la fimiu, viseaza cu ochii deschisi.

si in incheiere, vine si ranjeste la mine cu gingiile alea goale, parca rupte din filme de groaza... cica poate ii pica si al patrulea incisiv, ca "tot se misca". ala de ieri l-am gasit agatat intr-un colt. a stat doua ore cu el asa, ca l-a agatat cu geaga, si lu ta-su i-a fost frica sa ia o compresa si sa-l dea la o parte.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

David!
Radu!

Sa aveti parte de tot ce va doriti pentru copii si pentru voi!
Toate cele bune, sunt pe fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

carmen sar'mana

cris
Stiu ca poate e de-a rasul-plansul, dar asa cum le zici tu par atat de amuzante. Ma rad pe infundate ca nu pot exploda!!!

Si noi suntem stirbi de inca un dinte, sus, incisiv lateral drept. Si ala stang se clatina nitel. Pe-asta din dreapta a vrut sa si-l scoata ca sa-i lase zana un banut sub perna. Dupa ce-am "muncit" si l-am dovedit, zana si-a dat seama ca are niste bani in casa muuuult prea valorosi pentru un dinte atat de mic Si era 11 noaptea.
Zanul ajutator, la 6 dimineata cumpara prostioare ca sa schimbe banul iar zana pazea sa nu se trezeasca mandra si sa bage direct mana sub perna. Am trecut cu bine...

Normal ca Andra voia si ea cadou pentru ca "si-asa frate-miu nu intelege mare lucru "

In alta ordine de idei... noi pentru abilitati primim mail cu ce ne trebuie a doua zi. Ieri m-am luat cu diverse. Pe la 9 seara, intre pijamalutele copiilor si-o invartire intr-o cratita imi zic sa verific. Phuoooooaaaaaa, cand am vazut ca ne trebuie crengute micute, frunzulite divers colorate, stampila de cartof .
Du-te, ma-so, si cauta! Si decupeaza, si pune-i copilului material didactic. Parca vad ca iar face vreo bazaconie...dar asta e!

Am inscris-o si noi la franceza. Distractie mare cu nazalele. Poceste cuvintele in asa hal incat francezii s-ar tavali pe jos de durere daca ar auzi-o. Dar mergem inainte

Avem si carnet de note. Cu 2 de FB. Unul la Lb. Romana si unul la muzica. Avem artista, ce naiba!!! Rapsoada mamei, rapsoada
In rest, cred ca Doamna este indulgenta ca vine cu FB-uri pe banda rulanta. Si face niste hieroglife de cifreeeeee... 2 si 3 mai ies cum mai ies, dar 1 si 4 sunt niste caricaturi.

Cam atat de pe la noi!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Cu intarziere, si de la noi:

La multi ani, David!

Un weekend placut tuturor!

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

David
Radu

Laura ce fain ca mama e la voi acum, sa aveti clipe frumoase impreuna si tie iti doresc acomodare usoara la serviciu. Cum mai e cu Diana? Ai reusit sa ii faci pe cei de la scoala sa ii faca un program de iesit afara?

cris, am mai incercat si alta data cu filmulete si nu merge, noi filmam cu camera...acum e drept ca nici nu am timp sa mai incerc si parca nici pe youtube nu as pune filmari cu copiii caci nu am acceptul nici unui parinte. Raman fotografiile, nici pentru astea nu am intrebat pe nimeni, sunt puse incognito :).

Felicitari copilasilor pentru dintisorii cazuti(la noi un canin de sus se clatina de vreo trei luni si inca nu a cazut, iese cel nou deasupra si Silvia incepe sa planga numai cand amintesc de dentist, nu stiu de ce ca mereu a fost Ok cand am fost acolo, dar in afara de curatat tartrul si dintii cu o pasta speciala, verificat daca sunt carii, e adevarat ca nu a avut nevoie de nimic).
Si felicitari pentru califiactive! Noi primim numai omuleti zambitori sau stelute pentru tema de casa(pe astea le vad, caci restul e tot la scoala).

Silvia a avut test la inot saptamana trecuta si nu a fost Ok, ea inoata ca si cainele si trebuiau sa inoate ca broasca si apoi pe spate...la ore de inot nu vrea inca, asa ca mergem saptamana de saptamana in we la piscina(acum ne pregatim). La noi e o necesitate ca ccc copiii sa stie sa inoate 200 m pe burta dar corect si 100 m pe spate pana termina scoala. Diana a luat testul abia semestrul asta, dar pe spate inca nu a reusit 100 m. Testarile sunt semestriale, nu se intampla nimic daca nu poti, doar ca in fiecare smestru ti se tot spune ca trebuie sa faci chestia asta la un moment dat...Inca nu ne stresam, Diana a invatat sa inoate la 11 ani bine, dupa doua semestre de ore de inot in particular. Poate pana la 11 ani se razgandeste si Silvia :)).

O saptamana frumoasa la toata lumea!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Se vede ca e vacanta.... si pe aici.
Alex doarme ca niciodata si e foarte fericit ca nu il pun sa scrie nimic. Avem o tema de vacanta de maxim 1 ora - 1 ora jumatate asta daca o va face visand... si o amanam pana vineri... Doar la logopedie repeta dar termina si cu asta vineri. De tot. Avem doar tema sa repete zilnic grupurile de cuvinte si sa fie atent la pronuntie...

Azi e la bunici si abia astept sa merg sa il aduc acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi a fost vacanta saptamana trecuta . Dar Silvia a mers la fritids, eu am lucrat. In rest, toate bune. Ceea ce va doresc la toate!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata gasca!
la noi nu e vacanta, a fost o zi libera oficial pt tot poporuŽ, in rest, doar de la Craciun 2 sapt de vacanta pina la Sf Ion al nostru.

Radu e inca incantat de scoala, invata, scrie, citeste cat poate, matematica adunari si scaderi si cam asta. Acasa s-a mai puturosit, nu mai scrie ca inainte...dar nu insist, si-asa ajungem pe intuneric acasa (cu ora noua ).

In rest, ne pregatim sa ne mutam, asa ca o perioada chiar voi fi motivat absenta de pe-aici, pina pe la inceputul lui decembrie, cand sper sa avem si net la cealalta locuinta.
Fug la impachetat si ambalat

Pup si sa ne reuzim cu bine curand !

Mergi la inceput