Nu mai stiu ce sa fac...(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hei, maria_alexia!

Nu cred ca profii de acolo s-au uitat peste chestionare.
Am inteles ca profii sunt foarte buni, sunt profii de la Stat :).
Si sunt sigura ca-s si studenti foarte buni acolosa.

Daca nu as fi avut orarul ala naspa, m-as fi dus sa ma interesez ce-i cu chestionarul si cum se noteaza el...
Avand in vedere ca nu puteam nicium sa ma descurc cu ore de la 14 la 20 de 3 ori pe saptamana (deci oricum as fi renuntat anul asta), am lasat balta tot :).
Da' trebuia sa va zic si voua deznodamantul, ca nu se facea sa va las sa credeti ca-s studenta la Psi .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Denizel , cred ca e o greseala pe undeva, e mult prea tragic-comica sa fie pe bune! Cum adica ai luat 8?Pai ce materie e asta, de se dau si note?? ´´ce carte ai citit´´..

Si..de cand se pica cu 8?Si ce deosebeste 8-ul de 10, care e raspunsul corect la ´´ce carti ati citit?´´

Nu se mai fac niciunde inscrieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Lady, media de admitere e media intre media de la bac (asta fuse aproape 8 acu' o suta de ani, cand pe nimeni nu interesa bacul) si nota de la chestionarul completat pe hol .
Iar media de admitere a fost peste 8 :D.
Iar noi, candidatii, am fost departajati (si) in urma notelor obtinute la un chestionar completat pe holul facultatii .

De fapt, cerinta cu cartea citita era ceva de genul "numiti o carte de psihologie citita sau o carte care sa aiba cea mai mica legatura cu psihologia, sau o carte ale carei invataminte sa aiba vreo legatura cu psihologia" :)))).
cam asa ceva, nu mai stiu exact, dar era penibiluta cerinta.
Bine, eu am numit o carte de psihlogie-psihologie pe care am citit-o dar, practic, puteai scrie cam orice carte, inclusiv Miorita si Alba ca Zapada .

da' pe raspunsul la intrebarea "unde ati auzit de noi?" ce nota poti da?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

da' pe raspunsul la intrebarea "unde ati auzit de noi?" ce nota poti da?

Pai asta zic, cum naiba sa se puna note(!!!) la asemenea intrebari??
Nu vorbim de examen, deci nu vorbim de verificare cunostinte la cutare materie.
E chiar penibil, pe bune.
Daca tot vor sa ´´pice´´ macar sa introduca examen de admitere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Denizel, iti dau un sfat (nu vreau sa se supere nimeni pentru ca este o constatare a mea) du-te, totusi, la facultatea de STAT. Pregatesc mult mai bine.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denizel, pfui, si eu te asteptam cu titlul de miss boboc.

Du-te la stat, eventual la ID. Cre' ca-i mai bine decat la privata bashca si oraru-i mai lejer.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Denizel, daca n-as sti ca la noi asa ceva se poate as crede ca-i un banc. Chiar nu-ti trebuie asa ceva. Esti prea desteapta pt ei. Nu te merita.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Denizel, asa patesti daca nu te cheama Florin Piersic. http://www.antena3.ro/romania/florin-piersic-student-onorific-la-o-facultate-din-iasi_108196.html

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu nu mai stiu. La noi se poate asista, in facultati la cursurile unui profesor?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Viviana, gind la gind cu bucurie... exact asta voiam sa spun si eu, daca in Romania exista asa ceva. Pentru ca, daca da, Denizel (sper ca accepti si parerea mea, chiar daca esti suparata), ai putea sa te duci la cursuri si sa asisti si la asta si la cea de stat. Ai putea sa vezi daca intr-adevar iti place, daca te-ai descurca, sa faci comparatii intre felul in care predau materia profesorii de la ambele.

Aici exista, si daca dai si examenele (sint unii care cer doar sa asiste, altii care se inscriu ca studenti liberi) si iei cursul, ai creditele de pe el, pe care, daca intri la un moment dat in program, ti le poate transfera in program si nu-l mai faci inca o data.

Nu mi-ai raspuns cum iti iese interlinia mai larga la mesaje si a fost o intrebare pusa la modul serios...

Rox, daca citesti pe aici, tu ce ai facut, esti sau nu acolo unde trebuia sa fii de mult timp?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput