Nu mai stiu ce sa fac...(2)
Raspunsuri - Pagina 10
ladyJ spune:
Nelia, scrii fraza..si cand vrei spatiu mai mult dai enter mai des.
Aici scriu deja dupa doua ori enter de la ultimul punct din fraza de deasupra.
Aici e de 3 ori enter
Aici de patru ori....si tot asa.
Un enter: ai inteles?
nelia spune:
Da, dar intre rindurile care nu au enter, la voi parca e mai mare spatiu... adica intre d si s, la voi pare mult mai mult spatiu, acum vad ca si la tine pare la fel. Am si eu o problema...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
denizel spune:
Pai, anul asta, gata, e prea tarziu, nu mai pot face nimic.
Asa ca o sa ma inscriu la anul la un master la Stat.
Pentru ce vreau eu sa fac e bun un master, nu trebuie neaparat sa fac si Fac. de Psihologie (cu toate ca ar fi foarte fain si interesant :).
Acum ma inscrisesem la zi in anul I din prea mult entuziasm , fara sa ma fi interesat dinainte ce si cum si fara sa iau meditatii pt. completarea chestionarului, desigur .
Eu imi pot face diminetile libere si fiindca pe vremea mea , la facultatea de zi mergeai la cursuri/seminarii/laboratoare dimineata, am zis ca e bine sa ma inscriu la Zi, la o facultate cat mai aproape de casa.
Probabil ca si acuma se invata la Stat dimineata si de aia profii care predau la Stat ajung doar dupa amiaza pe la particulari.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Nepoata-mea a terminat Sociologia la Universitate si apoi a facut master psihologie tot la Universitate. La master au fost locuri limitate si a dat examen. A intrat la cele cu plata.
Am sa ma interesez la ea si am sa-ti trimit un pm despre masterul asta in general si despre profesori.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
rrox3 spune:
Denizel nu pune la suflet, da' eu cred ca chestionarul cu pricina e doar un motiv ca sa-si selecteze studentii cum vor. Si tu ai comis un sacrilegiu, te-ai inscris la ZI, desi nu mai esti tanara absolventa de liceu Asa ca nu te vrura...
La Stat, la Universitate, pentru cursurile la Zi se da examen la o unica materie, si anume psihologia studiata in liceu. Mie personal mi-a venit sa rad cand am vazut un manual micut-micut, cam cat un curs si m-am gandit cat am muncit eu sa intru la facultate... materie de ani de zile... Numai ca dupa aceea am stat si eu cu emotii, ca la ID admiterea se face in functie de media de la Bac si mediile anilor de studii din liceu!!! Liceul ala terminat acum 20 de ani... Te inteleg perfect ce spui... atunci chiar nu conta Bac-ul, nu-ti folosea la nimic.
Cu orarul insa n-ai fi avut mai mult succes nici la Stat, e tot la ore diverse.
Masterele sunt toate cu examen de admitere plus interviu notat. Asta, ca sa te pregatesti pentru la anu'
Nelia Merci ca te-ai gandit la mine Da, sunt studenta de anul asta, la ID, la Stat. In urma sondajelor de opinie si informarii pe toate canalele, am ajuns la concluzia ca sunt cei mai seriosi.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
denizel spune:
Multumesc, Rox! .
Sper sa nu ma-ntrebe la interviul pt. master ce medie am avut la bac . Chestia asta cu bac-ul meu e precum blestemul lui Tutankamon. Ma astept sa inceapa sa-l afecteze si pe fiu-mio :)).
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Multumesc, Rox! . Sper sa nu ma-ntrebe la interviul pt. master ce medie am avut la bac . Chestia asta cu bac-ul meu e precum blestemul lui Tutankamon. Ma astept sa inceapa sa-l afecteze si pe fiu-mio :)). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Eu ma astept sa te urmareasca si la pensie, cand te prezinti la farmacie cu reteta compensata...
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrox3 [b] Da, sunt studenta de anul asta, la ID, la Stat. In urma sondajelor de opinie si informarii pe toate canalele, am ajuns la concluzia ca sunt cei mai seriosi. Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
aaa, deci de-aia ai aparut mai rar! Sa fie intr-un ceas bun, felicitari!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Eu ma astept sa te urmareasca si la pensie, cand te prezinti la farmacie cu reteta compensata... www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
hai ca sunteti niste figuri!
Voi ma faceti sa-mi doresc sa mai fac si eu o facultate. Numai ca nu vreau blestemul lui Tutankamon, ca si eu tot media 7 si ceva am avut la bac, acum 17 ani....
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
denizel spune:
Are dreptate Jasmin, Rox trebuie felicitata.
Felicitari, Rox!!!
Era asa de evident ca esti deja psiholoaga :), incat nu m-am mai gandit sa te felicit, facultatea e doar o formalitate .
Jasmin, concuram cu alta generatie, generatia 10 la bac .
Pe lista cu admisii de la particulara din vecini, erau multi cu 10 si foarte aproape de 10 la bac.
De ce, domle, nu s-or fi dus la Stat oamenii astia? Nu-i mai bine sa nu platesti decat sa platesti?
Apropo de ce zicea Anca.
Mai tineti minte cand ziceam noi ca ar trebui data o testare adultilor care vor sa faca copii?
Nu, nu e o idee buna. Daca apare vreun strateg luminat care sa propuna adunarea notei de la test cu media de la bac? :))