Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam de

Ma bucur ca e mai bine Andra, offf, imi pare rau ca n-ati scapat asa cum ai zis :(
Nu stiu ce sa zic despre antibiotic, net, statistici decat ca daca facut febra pare a fi semn de infectie, nu? Habar n-am daca de la ureche s eputea face o analiza pt antibiograma! Sanatate multa!

Cleo iti transmit si pe aceasta cale ca m-ai omorat cu linkurile alea...

Desiree oricum stiam ce fetita isteata e Victoria! Un copil minunat, nu doar istet.

Doloress tare -tare asta cu cucuiul in fund..de unde le scoate mai Patrickul asta?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree felicitari micutzei Victoria cuminte si desteapta! as vrea sa-i fac si eu lui Mirci, cum ai procedat? e cumva online?
Adriana azi o sa o sun si-ti raspund.
MsBb oof, biata Andra! Noi am avut otita, dar parca nu am luat antibiotic, ii picuram o solutie in ureche nitel calduta. SI eu am citit ca 80 % din otitele medii se vindeca fara. Finutzul nostru a facut de 2 ori la 1 luna si la aproape 2 luni. AU rezolvat tot cu solutie otica nitel calduta. Eu nu i-as da antibiotic asa repede. Sanatate si sa va traiasca finutzul!

Ah, inca o perla uitasem (ca nu e prea flatanta pentru mine): Aveam multe bratari si Mirci zice, "scoate-le mami, imi vine sa vomit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Multumesc pt raspuns, Lori si Laura . Tocmai de asta intrebam, eram curioasa daca vreun copilash care a facut si febra a scapat fara antibiotic.


Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate


. Adica cica ar tb sa zica si poezii la varsta asta si sa zica vreau apa, al meu zice decat apa. Eu daca il strig, maxim se intoarce la mine si atat. Sau mai reactioneaza la haide. In rest ma ignora cand nu are chef. Cand are ma trage da mana imi da jucarii apasa cu degetul meu pe chestii. In fine sunt inca tulburata.


Ba eu zic ca ar trebui sa stie luceafarul de la prima la ultima strofa si sa il si traduca. Ai dat Noemi peste competenta in persoana...Auzi sa faca aluzii la autism dupa o consultatie...Nu s-au schimbat doctorii. Mama imi spunea ca pe vremeacand aveam vreo doi ani si ceva m-a apucat o data pretentia ca ma dor picioarele. Mare smechera eram, dar cica ea chiar a crezut ca refuzam sa mai umblu si m-a dus la doctor, aia de la policlinica dupa 5 minute i-a zis lu mama ca am polio si ca musai sa ma duca la judetean. Va dati seama ca a fost o varza totala mama pana a ajuns la specialist si i-a aratat ala ca io ma prefaceam nevoie mare...de genul ca mi-a aratat un iepuras si a zis ca nu il pot avea decat daca merg dupa el...si m-am dus fara nici o problema...Umblam prima data in trei zile...dupa aia nu m-au mai carat ai mei in brate

Noi acasa, bagam febra, inca nu stim de ce da'poate ne desluseste doctorul diseara...

Sanatate maxima tuturor cu incurajari speciale pentru Desiree si Noemi!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dimineata,

Mai Cleo 'e grele ma', tare frumose modelele dar mie trebuie sa-mi zica cineva '3 raduri pe fata, dupa cresti 5 ochiuri...' eu singura nu ma descurc, incercam sa-ti zic si aseara dar nu prea merge netu la mine la tara.

Adriana sa stii ca orice diploma de studii se ia pe numele de fata, de aia au nevoie si de certificatul de casatorie, eu pe la ce cursuri/concursuri m-am inscris am avut nevoie de toate actele din casa Stiam eu ca Annika e o fetitza tare cumintica

Socrate ce ti-a zis tanti aia ca ar trebui sa faca Sebi nu cred ca face niciun copil... unii vorbesc...unii isi strang jucariile... si ti-am zis, Sebi si Daria ne ignora si fac ce vor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetelor!
pup copilashii bolanviori! pe noi ne-au ocolit virushii pana acum. dar nu cred ca mais capam mult timp.

eu azi sunt varza. am o voce de zici ca vorbesc din butoi. si ma doare nu in gat, ci undeva pe piept, de zici ca mi-a dat cineva cu smirghel.

cleo, asa mi-ai facut o pofta cu pozele alea... dar cand, frate, cand? plus ca si mie imi trebuie indicatzii precise, adica unu pe fata, 3 pe dos, faci 4 randuri, cresti 5 ochiuri....

esme, sper sa va treaca febra pana in weekend. v-ati hotarat unde mergeti? vad ca aveti oferta din trei parti :)
am uitat sa iti spun: tortul de ziua sotzului cu crema de whisky de la tine a ieshit bestial. mi-a placut tare mult crema aceea de mascarpone cu kwark. copiilor le-am facut niste tartuze in cochilii ccumparate si cu fructe deasupra. evident ca adoua zi am facut si pt noi din crema care mai ramasese. minunata crema!
cred ca urmatoare ocazie, probabil de craciun, o sa incerc tortul mojito de la tine. te tin la curent cu rezultatul.

fetelor, am gasit ieri gogonele la turc, dar nu stiu cum sa le pun la borcan. aveti vreo reteta incercata de voi?

pup





Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata scumpele,

Doamne , cat de usor se mai dau antibioticele pe la noi!! Nepotelul meu (cu 2 luni mai mare decat Luca) a luat deja de 5 ori antibiotic!!! Pt nimicuri, pt febra f mica, pt un mic rosu in gat.....

MsBB, noi am facut otita si nu am tratat-o cu antibiotic ci cu Ophtamesone picaturi in urechiusa.

Laurita, luni, marti tre sa-mi depun dosarul pt indemnizatie si abia in a doua parte a saptamanii depun pt modul, pana atunci ne vedem dc ne ajuta vremea si discutam en detail. Dulce Mircisorul cu replicile...si Vlad urla la semafor: "Stai TATI, e rosu"...sau hai tati, porneste, e verde...

Adriana, habar n-am daca au cursuri de conta, intra pe siteul lor, da-le un telefon....desi ma indoiesc sa aiba.

Desiree, felicitari pt printesuca desteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela, nu am inteles!
La ce diploma te referi ca se ia pe numele de fata? diploma de la cursul resp.? sau de la facultate?
Daca te duci cu buletinul, acolo se intelege ca e numele actual, de ce imi mai trebuie certificat de nastere, ca doar nu mai sunt in clasa intai si ma inscriu pt. 4 ani la vreo scoala -- e un curs de 3 sapt. platit de mine, de ce e atatde imp. pt. ei certif. de nastere si sa stie daca sunt casatorita, in buletin au toate datele actuale

Noi ne luptam cu o diaree -- nu inteleg de unde, de ce ... raceala a fost usoara, un pic de muci, un pic de tuse, aerosolii sunt prietenii nostri, nici nu s-a simtit raceala, da acum am trecut la diaree -- ieri era mai bine, si eu desteapta, hop, i-am dat varza -- acum e nasol - am bagat un pliculet de Smecta si unul de Biotics - nici o imbunatatire

MsBB, chiar la cap. trecut s-a vorbit de otite si antibiotic. Daca nu ma insel Lily intreba acelasi lucru
S-a ajuns la concluzia, ca nu e nevoie de antibiotic
Eu insa i-am dat Larei antibiotic, dupa ce vreo 5 zile a avut febra 40

Alysh, tie ce acte ti-au cerut pt.curs asta? si cat dureaza?
Am intrat rapid pe siteul lor
Nu sunt de fapt cursuri, faci inca o facultate, o specializare-- poate dura si pana la 3 ani.
Psihopedagogie unde se inscrie? de ce facult. tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana pt cursuri de astea mai scurte, gen ECDL si alte asemenea nu-ti cere certificat de casatorie. Insa cele mai "grele" geen facultate, master, doctorat da, si asta in ideea ca tu poti avea un singur nume de fata si 7 sau cate vrei tu de casatorie. Adica te casatoresti, poti divorta, ce tee faci cu un master pe numele "divortat"... are ceva sens. Eu tot cred ca ar trebuie sa fie sufiecient CNP-ul, fiind unic, numele...nu-s asa unice.
Sanatate! Si mar copt si orez si le stii tu...

Si banc:
El si ea, frecus in draci. La un moment dat el ingheata intr-o pozitie de statuie. Dupa vreo 10 secunde, tipa intreaba: - Ce faci? - O figura noua. Am invatat-o de pe site-urile porno. Se cheama "buffering".

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

apropo de numele de fata vs cel de casatorie:
pe mine aici m-au intrebat de fiecare data numele de fata. asigurarea este facuta pe numele de fata, la spital figurez tot cu numele de fata,d esi eu am toate actele pe numele de casatorie.
ba odata cand mi-am spus numele, acelasi cu al sotzului, m-a intrebat foarte mirata: sunteti rude? :))


Poze
Poze noi

Mergi la inceput