Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura simpatic foc Mirci!!!
Al meu a cazut, s-a lovit la fund si vine cica : Mami, iar am cucui la fund!
Si a propos de Andra cu Pa, Giani!, al meu intr-o seara, incerca sa-l strige pe taica-su in masina : tati, tati, dar tati era tare prins intr-o discutie cu mami si nu-i raspundea, atunci se enerveaza el si cica : GABIII! E prima data cand il aud ca ii zice pe nume, noi niciodata nu i-am zis cum ne cheama sau sa ne strige pe nume.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Din perlele lui Mirci.
Plecase cu socrul dimineata la gradi si mi-am adus aminte sa ii spun ceva. si dupa ce vb, ii spun pa si el imi face cu mana:"Pa, mami! Du-te-n casa si joaca-te!"

Acum 2 zile voiam sa-l tin departe de Ilinca, venise cu Porschele pana la usa camerei ei si eu, MIrci , fugi repede in sufragerie ca venim si noi la care el: "Nu pot mami, nu vezi ca e rosu??" mda, ce sa-i raspund...am asteptat sa se faca verde.


Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010




pt Michaela, mamaDariei: http://picasaweb.google.es/lotusbleu60
http://www.flickr.com/search/?s=int&w=all&q=knitting+dress+children&m=text
http://picasaweb.google.com/murziks2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate sper s agasiti un specialist de incredere. Mie nu mi se pare chiar asa grav ce ai descris tu, dar tu stii mai bine si e bine sa te linistesti.
Simonix daa, am inceput ceva mai devreme diversificarea, la 5 luni si 9 zile, dar incepem incet incet pentru ca mi se pare ca nu-i mai ajunge laptele. sau cine stie. NU prea doarme nici ziua nici noaptea, plange dupa mine mereu si ma gandesc ca o fi flamanda. dar nu stiu sigur. Biberon cu lapte sa nu vada, urla parca o ard, parca ii dau lamaie. fug la baite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Socrate, te cred ca iti faci griji, insa din ce pov. tu despre Sebi, nu pare ceva anormal. E un copil cu personalitate, nu cred ca limba e de vina, are probabil alt ritm de dezvoltare.
E destul de mic ca sa se joace cu alti copii, la vastra asta ei se joaca unii pe langa altii, jucariile nu si le strang nici la varste mai mari ... oricum si eu as cere si alta parere, pt. linistea mea.
Mult succes!

Alysh, cursuri de contabilitate au?

M-ar interesa si pe mine niste cursuri de contabilitate -- sunt cateva scoli, cursurile dureaza insa cateva zile/sapt.-- destul de scurte
Poate sa-mi recomande cineva ceva bun?

Sanatate puiutilor bolnaviori si muciosi!

Noi ne-am luat Omron, Annika e f. incantata, imi cere singura sa-i pun mascuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo de ce, mai doar pentru mama Dariei? dar pentru mama Ilincai ce are?? dar cred ca mi-ar tb si niste cursuri, am uitat sa crosetez si vreau sa-i fac juliete cat mai mlte, toate culorile.
Nu vad eu bine, au si instructiuni? Ai mai lucrat ceva?
Doloress hihi, si Mirci ne mai striga pe nume uneori. sunt haiosi.
Adriana stiu ca sora mea de la teologie s-a inscris la niste cursuri de conta. Probabil au prospectat piata inainte. O sa o intreb ce si cum si-ti scriu. Ma bucur ca s-a imprietenit fata cu aerosolii si ca sunteti incantati de aparatul luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, Laura, te rog, intreab-o!

Eu am gasit cateva scoli partic.,insa orele sunt cam nepotrivite pt. mine.

Apoi la o scoala, imi cer certificat de nastere, de casatorie ... n-am inteles dece? le-am scris sa ii intreb, de ce au nevoie de toate astea -- cica la examenul final vine o echipa de la MInister, si trebuie toate aceste docum.
Eu tot nu inteleg de ce, da in fine, voi vedea

noapte buna tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Adriana si mie mi se pare aiurea sa iti ceara certificatul de casatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am fost la medic.Am stat de la 8 pana la 11 si un sfert.
Am intrat dupa alergaturi pe hol si jumatate de punga de covrigi.
Nu stiu ce sa zic. Ne-a trimis la psihologoped. Zice ca dupa ea la cum se comporta are tulburari de tip autist. Ca nu raspunde cand il strigi, ca aduce cuburile sa i le desfac dar nu se uita la mine. Am incercat sa ii spun ce si cum zice sau face, dar a fost destul de agresiva, ca adica ce, vreau sa zic ca de fapt copilul e supradotat, pai atunci de ce am venit. Eu am incercat sa ii explic ca am venit pentru ca nu face lucruri simple si de asta mi-am facut griji. S-a strambat si la faptul ca inca isi bea laptele din biberon.
Ca nu vrea sa puna jucariile la loc, ca le-a scos pe toate. Evident ca dupa ce am inceput sa le pun la loc a marait un pic si a pus si el cu mine. Nu a vrut sa ii zica pa-pa. In general nu a bagat-o deloc in seama. Nu ca ma mir, el de obicei nu baga in seama oamenii care nu ii plac. La altii se duce sa il ia in brate etc.
Sunt foarte tulburata va dati seama. O sa il duc si la psihologoped, dar cred ca o sa caut o parere si in alta parte unde petrec mai mult timp cu el ca sa isi dea si seama ce si cum. Ce e intr-adevar o problema ca nu se joaca cu alti copii ca nu prea avem oportunitate, dar o sa o cooptam pe Mara daca ne lasa mamica ei, sa ne jucam si noi cu alti copii.
Mai va scriu dupa ce ma opresc din bazait.

mami de Edvin Sebastian


Iubita mea, imi imaginez cum te simti, DAR! Hai sa-ti spun eu ca si cumintenia de Victoria face ce vrea, cand vrea ea; isi pune jucariile la loc cand si daca are chef, ma ignora daca e ea concentrata la jocul ei, bye-bye la fel, zice cand si daca are ea chef, e drept ca in general face cu mana (acu`de cateva saptamani), nu se joaca nici ea cu copii, ca nici noi nu avem prin preajma. Pana s-a obisnuit cu atatea asistente in jur, pe cuvant ca se uita super-insistent la lume si nici `pas` nu zicea. Acum s-a mai obisnuit sa vorbeasca si daca e lume in jur.
Si eu zic sa mai ceri si o alta opinie, eventual, de la un Dr. care sa te si asculte!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dati-mi voie, va rog, sa imi laud si eu copilul. I-am facut testul si iq-ul a iesit de 156.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza ,

este servita! Poftiti, va rog!

Andra este mai bine astazi dar ieri ..., Doamne cat a mai plans . Avea ochii cat gogosile de la atata plans. Febra a facut toata noaptea
Eu sunt cu inima si mai neimpacata . Cu antibioticul in mana, ieri, m-am apucat sa citesc si pe net despre otite si tratament si mai tare am inceput sa ma framant. Cica circa 80% din otite trec de la sine fara antibiotic UFFFF mama ei de treaba!!!!!!!!!!!!!! apai io ce caut cu antibotiocul la nasul copilului? Am tot insistat la pediatra ieri ca nu as vrea sa ajung la antibiotic, ea a tot insistat ca e cazul dar statisticile astea parca ma fac sa ma intreb
A avut vreun copilash de aici otita?


O veste buna pe ziua de azi ,tocmai a nascut fina-mea un baietel sanatos de 3.600 . Abia astept sa-mi cunosc finutzul

Laura, Doloress mortali rau ficiorii vostri . Ce replici au

Desiree pt fata isteata si mama luptatoare

Sa stapaniti sanatosi aparatul de aerosoli, Adriana. Ma bucur ca l-a acceptat Annika usor, noi inca mai lucram la aspectul asta . Mai mult il pun cand doarme


Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput