Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

[
Piggy singurele sfaturi pe care ti le pot da,sunt mici trucuri de a intretine copilasul cel gelos,bagat in seama (a se citi manipulat) mult mult in timp ce esti ,sau te pregatesti sa iei in brate copilas .eu le cant ,inventez versuri despre ei ,neaparat ei,cei care nu sunt in brate.sau :"Miguel,nu plange dupa fratiorul tau Andres,(sau dupa surioara ta Sofia -dupa caz),ca e aici cu tine,uite il vezi?vezi ce mare e?(folosesc asta pt ca Andres se bate mereu cu pumnul in piept ca el e GRANDE,sa nu cumva sa ii zic ca e mic-tu utilizeaza ceea ce stii ca ii place Ilincai.)apoi ma adresez lui Andres:nu te vedea Miguel si plangea dupa tine.
apoi incep seria de prosteli,vorbesc cand ca Miguel,cand ca animalele pamantului,pana il fac sa rada,in timp ce Andres e laudat la Miguel,ai vazut ce bine danseaza Andres??ca el e MARE !!("mare" tu nu folosi daca asta o enerveaza.ca unii copii o iau ca pe responsabilitate,ca pe corvoada,vor apoi sa fie mici.la mine au ales ei singuri ca sunt GRANDES si Miguel e mic,si ei nu vor sa fie mici).Vezi Miguel ce bine mananca Andres?tu stii ca el deseneaza ? ..sau ca numara?..Si tot asa,conversatie plina defapt de laude ...Vezi cum merge si ce merge cu Ilinca,poate nu exact asta,ci altceva.dar nu astepta sa inceapa sa planga,atunci e greu de intrat in gratie..ia-o cu vraja dinainte .
azi in statie asteptam autocarul Sofiei de la gradinita.Andres era dupa somn,il trezisem sa iesim dupa Sofia,pe Miguel l-am luat in brate..si acolo Andres punea capul pe mine si cerea in brate,l-am luat pe el pe un picior si Miguel pe alt picior si alta mana,ca sa nu il refuz,dar stiam clar ca nu pot mult,dar ma bazam ca inventez eu ceva..si tocmai venea autobuzul,l-am luat cu galagia iaaaaa uiteeee vine autobuzuuul si a sarit.
inventeaza orice o antreneaza pe ea ! in general pe copii ii inveselesti cand te "scalambai" .
nu o certa in legatura cu Mara.nu o certa cand esti cu Mara in brate.evita regulile o perioada,mai bine face nazdravanii o vreme,nu e risc de rasfatare ,pt o vreme !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

te ubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Aelita, esti tare!!! Si eu la teorie sunt de nota 10 , la practica nu intotdeauna, din pacate! Tu vad ca te descurci de minune, felicitari! MAi ales cu ...jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
apoi ma adresez lui Andres:nu te vedea Miguel si plangea dupa tine.
,in timp ce Andres e laudat la Miguel,ai vazut ce bine danseaza Andres??ca el e MARE !!
Vezi Miguel ce bine mananca Andres?tu stii ca el deseneaza ? ..sau ca numara?..Si tot asa,conversatie plina defapt de laude ...

Doamne, Aelita, esti minunata, ai mamicia in sange! Permite-mi sa salvez postul asta, il trimti si la tati sa-l aiba si el

Neataaaa..ne-au dat caldura..s-a schimbat treaba in casa. Doamne, renunt la orice, la caldura iarna, toamna ce-o fi asta, nu pot!
Ieri cand l-am luat pe Robert de la gradi, mi-a zis educatoarea ca inca nu papa la pranz, ca papa doar paine, daca nu-i da fura d ela alte mese, in general papa doar gustarea de dupa nani. Ieri a fost ziua lui Bogdan, a papat tort, ba chiar a cerut a doua portie. Acasa l-am intrebat daca i-a placut tortul d ela ziua lui Bogdan si-mi zice muutzi ani taiashca, mutzi ani taiashca...la muuuuuuutzi ani!!! Bravoooo!!!! [Apaluzeee]

Socrate deci asa. ...pisicuta pis pis, pis!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

HAi ca de dimineata ma straduiesc sa o adorm pe Ilinca si nu-i chip; dar nici sa traiesc nu ma lasa...of of
Piggy am citit postul tau cu Mara, draga de ea. SI Mirci e la fel, Ilinca face in curand 6 luni si tot nu s-a invatat cu ea. CUm ne vede ca o luam in brate, vrea si el, vrea mereu unde e bb si nu uita sa-i mai scape cate o palma/picior sau eu stiu cand e in preajma.Ii ia toate jucariile, absolut toate, dar nu o lasa sa puna mana pe nimic din ce-i al lui. Orice am face, degeaba. Ce spune Aelita e adevarat, tine pe moment. Noi mereu ii spunem, Ia uite ce innebunita e Ilinca dupa Mirci! NUmai dupa el se uita...Mircea, invat-o mami sa pape, arata-i cum dansezi tu etc etc...degeaba. Tine 2 minute si in momentul 3 redevine la sentimentele agresive...sunt sigura ca o si iubeste, dar nu-si poate stapani gelozia. inca mai cere si el tzitzi, a ajuns sa bea cantitati industriale de LP pentru ca Ilinca papa lapte, ii roade suzeta - ce nu a facut niciodata, bine, nici ea nu vrea suzi... in fine. ca sa nu mai spun ca noaptea se scoala de 3-4 ori si vrea la mami pentru ca stie ca eu sunt cu Ilinca...
Aelita jos palaria inca odata, nu stiu cum faci
Ali cand mergi la inscriere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Aelita multam fain pentru raspuns...o sa incerc..chestia e ca nu mai am calmul de la inceput (si nici optimismul ala) - te pomenesti ca asta o fi vreun pui de depresie postnatala Aseara Ilinca se juca de-a Scufita rosie si urla cat o tineau plamanii ca ea eScufita si nu ii e frica de lup. Acuma, intr-o reprezentatie precedenta (ca noi jucam teatru de papusi zilnic) eu eram lupul si tata vanatorul...Ghici cine era bunica? ...Mara...
Cum nu o lasam sa intre la Mara ca abia adormise, si-a luat Scufitza cosul cu bunatati si se intrepta foarte preocupata catre bunicutza. Am incercat sa ii explic in fel si chip ca Mara acum nu e bunicutza si ca abia a adormit, Ilinca nu intelegea cu nici un chip si bineinteles ca totul s-a finalizat in urlete ca ea are bunatati in cos si nu o las sa le duca la bunica

Laura am noroc ca macar Ilinca nu o cafteste pe Mara
Eu i-am dat suzeta desi mi se pare ceva ciudat asa bucata aia de plastic (Ilinca nua avut). Mara suge mititica la ea de zici ca e sfarsitul lumii. O sa incerc totusi sa nu exagerez ca sa putem sacapa usor de dansa

Lori si Ilinca e fan tort, zile de nastere si LMA. E asa haioasa cum ajungem la ziua cuiva intreba - unde e tortul? cateodata mi-e si jena Pupam Robertelul

Socrate sa iti spun experienta mea cu dr si ILinca. Mi-a zis unu ca fata are displazie de sold.Am purtat-o 2 luni cu 2 si apoi 3 pampersi pt ca sa imizica la final ca e nevoie de chilotel psecial (arata horror), pe care l-am cumparat (cu 3 mil). Can sa i-l pun nu m-a lasat inima si am zis sa mai verific totusi diagnosticul la inca un dr. Surpiza...al doilea si chiar al treilea (ca nu mai puteam sa ma opresc apoi) mi-au zis ca nu are nimic si intr-adevar asa a si fost. Asa ca nu te lasa pe mana unuia singur si asculta-ti inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

....deci e greu cu 2 copii.
Vom vedea si noi cum va fi anul viitor

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

piggy ce haiosi sunteti cu Mara bunicuta si Ilinca e tare dulce cum se ducea ea cu cosul cu bunatati, am ras de m-am stricat!
Lilly sper sa nu fie asa greu si cu copil de 3 ani. eu zic ca va fi altceva, mai intelegator.mai mult ca sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Laura

Lili ascunzi ceva in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Exact asta voiam sa intreb si eu!!! Vin si dupa tine cu testul de pishu? (apropo, pe unde umbli duamna MSBB???

Laurita desi ma sperii..uite la mami obosita!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Laura

Piggy mama de pufitze Ilinca (15.06.2008) si Mara (30.08.2010) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Daaaaa

piggy si eu cred ca ai o mica depresie pe care sper sa o depasesti curand.Uite flori pt florareasa
Problema mea e ca nici acum cu un singur copil nu sunt calma de multe ori, dar invat incet-incet.

laura nu stiu daca va fi mai usor, pt ca Julia va fi o perioada mai lunga fetita mamei, si-apoi brusc va mai aparea un bb cu care ca va trebui sa imparta totul: parinti, jucarii.

socrate eu zic ca Sebastian e super ok daca va asculta si interactioneaza cu voi.Poate e in urma cu limbajul, dar asta nu e o problema pt ca fiecare copil se dezvolta in ritmul sau, mai ales copiii care sunt expusi la mai multe limbi.Sebastian vrea sa vb prima data engleza, e copil cu personalitate

Gata, ma duc la lucru.
Weekend placut.

Lilly 4+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput