Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
Aelita (chiar asa, ca ma tot intreb de vreo 2 ani incoace... care e numele tau???) azi noapte am oprit tv la 12 si Victoria a dormit pana la 8 fara sa intrebe de tv. ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
La multi ani Mihaela draga, cu intarziere, dar cu imbratisari calde, cu urari de sanatate, bucurii si tot ce mai vrei tu
(hai baga si tu un pepsic la fete aici ;)
Desiree sa le poarte sanatoasa! Poze, ceva?
Doloress te bat! Fotbal? Pai eu - ACU 2 LUNI !- am alergat dupa autobuz si am simtit ca raman cu burta in pantofi... nu bun, nu bun deloc... ramai la activitati mai linistite, please!
In discutia despre atentii nu as vrea sa ma bag, ma deprima cumplit, nu le inteleg nici la stat (salarile mici nu-s mare scuza, daca sunt...treceti si pe la mine cu o atentie ;)), dar macar aia e inventata si fumata de mult...dar la privat?!! Sa fim seriosi...daca mai citesc mult discutii despre asta ajung naibi ca concluzia ca daca vraeu sa nasc la euroclinic tre sa pregatesc plicuri cu spaga sau tolbe de bomboane (ca tot e cam in perioada de sarbatori). Deci, gradi particulara, taxa si basta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
25+
Micaela06 spune:
Multumesc pentru urari, va pup pe toate.
Mia-ti gasit ziua pe facebook? ![]()
Eu sunt chiauna de somn si frecata la maxim, ieri aveam telefonul inchins ca am fost in board meeting pana la ora 21. Barbata-miu e in delegatie toata saptamna, a venit ieri de la Brasov sa ia fata de la gradi si a plecat azi-noapte inapoi, ca la nebuni... asa tare simt lipsa cuiva care sa ne ajute...
Va pup pe toate 
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Multumesc pentru urari, va pup pe toate. Mia-ti gasit ziua pe facebook? Eu sunt chiauna de somn si frecata la maxim, ieri aveam telefonul inchins ca am fost in board meeting pana la ora 21. Barbata-miu e in delegatie toata saptamna, a venit ieri de la Brasov sa ia fata de la gradi si a plecat azi-noapte inapoi, ca la nebuni... asa tare simt lipsa cuiva care sa ne ajute... Va pup pe toate ![]() |
si noi te pupam si mult succes!

ceva funny
La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba: - Reteta este pentru dvs.? - Da. - Stiti ca este o reteta de anticonceptionale? Acestea nu va fac nimic. - Ba da, ma fac sa dorm linistita. - Cum asa? - Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita!
http://www.zf.ro/eveniment/mario-vargas-llosa-castiga-premiul-nobel-pentru-literatura-pe-2010-7454399
piggy spune:
La Multi Ani fericiti si linistiti si de la mine pentru MIhaela!
La noi viata in 4 este tumultoasa...ca sa gasesc un cuvant nu prea dur (nu vreau sa inspaimant proaspetele gravidutze
). Asa, judecand la rece, mi se pare detsul de greu...Daca as fi avut un ajutor poate era mai bine...dar n-am. Am fost 2 sapt la mama la Clung si a fost lux pentru mine desi tot eu ma ocupam in mare parte de fete, dar macar fiind la curte Ilinca alerga pe afara, Mara dormea la soare in carucior...Incerc din rasputeri sa ajung la o linie oarecare de plutire, sunt cu liste peste liste, orele de somn nu imi ajung. Ilinca e foarte geloasa, ma rog acum s-a mai atenuat. La inceput a vomitata, facea pipi pe ea acum doar urla neconsolata cand o iau pe Mara la papa si cand ea e obosita si vrea in brate (tot la mine).
Ei, dar e frumos cu 2 fete, fiecare are farmecul ei...ma gandesc ca peste un an o sa fie mai usor![]()
Tot respectul pentru mamcilile de 2-3 care se descurca singure! Mai bagati sfaturi pe aici plsss
Va pup si va doresc zile mai calduroase![]()
Reallaura spune:

Mihaela, sa fiti sanatosi si fericiti!!
Ali scumpa, daa, imi pare si mie rau, dar uite ca se anunta vreme mai buna pentru sapt viitoare. mai incercam odata
felicitari pentru cele 62 de kg...tare te mai admir pentru vointa ta...daca as fi avut macar 1/2 din determinarea ta, eram departe
Ce dragut a fost Vladi, se scump e!
In rest ce sa zic, v-am citit, mi-au placut tare pozele de la M&M din nord, cred ca s-au distrat pe cinste, nu vreau sa ma gandesc cat a stat Dana sa curete a doua zi...dar nici ce bunatati le-a facut Esme si ce au ras cu Simonix. Cred ca v-ati simtit minunat!
Bogdan a plecat pentru 10 zile..s.e intoarce abia pe 17...cred ca o sa-mi fie cam greu. am chemat-o pe mama sa doarma la mine.
socrate spune:
Buna dragelor
Scurt rezumat, am fost la Budimex, dna dr. nu era. Sa vin altadata. Afara 6 grade. Bine ca nu am carat si copilul cu mine de data asta.
Luni ma vad cu o psiholoaga eu si cu sotul din dotare. Dupa aia va evalua copilul intr-o alta sedinta.
Pe 9 noiembrie ma duc la dna dr. Iuliana Dobrescu care este autoritatea in domeniu din cate m-am documentat.
Momentan stam pe capul copilului sa il stimulam, sa il invatam, sa ne jucam. Asa ca saracul isi pune mainile la urechi cateodata sau mana pe gura mea sa mai tac.![]()
Dar...am invatat sa spunem poezioara impreuna, adica
Mami: Pisicuta,
Copil : Pis
Mami : pis. pis. Te-am visat azi noapte-n
Copil : vis
Mami : TE spa
copil: lam
Mami te piepta
Copil : nam (incercand sa zica pieptanam. CA doar alege si el un cuvant usor nu?
)
Mami: funda rosie-ti pu..
Copil:neam
Mami si copil : bravo
Copil: nooc (adica sa dam noroc)
In fine e un pas inainte.
Azi conversatie copil matusa
Sebastian mergem la nani
Sebastian: yes, yes, yes
Matusa: adica Da,DA, Da
Sebastian: nuuuu
Acu fiecare intelege ce vrea. Dar a fost prima interactiune.
Oricum si noi avem o parte din vina. Apa sta pe spatele canapelei. Sebastian declara: APA.
Matusa si mami sar in picioare sa ii dea apa. Pana cand m-am prins: pai...poate sa ajunga si singur la apa. Ii zic sa isi ia apa de pe canapea. El ma trage de mana sa ii dau apa. Ii arat sa urce pe canapea sa isi ia apa. El urca, se pune in fund si imi impinge apa sa i-o dau, sau deschid capacul. Stie sa faca si singur. Dar de ce, daca are cine sa faca. BEa apa, pune capacul la loc si pune sticla unde era.QED
Sa nu zic ca vroiam sa performam si pentru mamaie cu poezia.
Adica mami incepe, Pisicuta ...
La care mamaie repede: pis,pis pis
Copilul aplauda si rade. Pai...asa cu cine fac eu treaba
La fel si tati ...
Suntem un circ.
Mi-a placut bazinul lui Lorelei. Super tare
belleane spune:
Socrate: pe cine voiai sa duci la psiholog pe voi sau pe copil?
continua asa si nu mai cheltui bani si timp pe doctori.
belleane spune:
Socrate: copiii cu autism nu relationeaza si nu pentru ca nu vor ci pentru ca nu pot practic intre ei si noi exista o cortina care devine in urma unor terapii uneori transparenta sau dispare.
aelita spune:
DOLORES,duamna argintu viu
,potoleste-te cu topoganiliii,sa faci si flacaul asta la termen![]()
!
haha ca te vad in 9 luni dandu-te pe topogan![]()
De la ramenele alea de le faceai prajituri ti se trage energia![]()

Mihaela,La multi ani !!!
DESIREE,valentina.deci Victoria cand doarme ea bine,nu se mai trezeste pt tv,asa ca atunci cand nu doarme bine,doarme "iepureste",nu ai decat sa o lasi asa cum ii place,are ea ceva de nu doarme profund si nu e cazul sa ii intrerupi acum placerea,chiar daca nu o fi tocmai bine sa dormi cu tv,se va obisnui ea fara el in timp,nefortata.
Lorich cu burta in pantofi![]()
![]()
Piggy singurele sfaturi pe care ti le pot da,sunt mici trucuri de a intretine copilasul cel gelos,bagat in seama (a se citi manipulat
) mult mult in timp ce esti ,sau te pregatesti sa iei in brate copilas .eu le cant ,inventez versuri despre ei ,neaparat ei,cei care nu sunt in brate.sau :"Miguel,nu plange dupa fratiorul tau Andres,(sau dupa surioara ta Sofia -dupa caz),ca e aici cu tine,uite il vezi?vezi ce mare e?(folosesc asta pt ca Andres se bate mereu cu pumnul in piept ca el e GRANDE,sa nu cumva sa ii zic ca e mic-tu utilizeaza ceea ce stii ca ii place Ilincai.)apoi ma adresez lui Andres:nu te vedea Miguel si plangea dupa tine.
apoi incep seria de prosteli,vorbesc cand ca Miguel,cand ca animalele pamantului,pana il fac sa rada,in timp ce Andres e laudat la Miguel,ai vazut ce bine danseaza Andres??ca el e MARE !!("mare" tu nu folosi daca asta o enerveaza.ca unii copii o iau ca pe responsabilitate,ca pe corvoada,vor apoi sa fie mici.la mine au ales ei singuri ca sunt GRANDES si Miguel e mic,si ei nu vor sa fie mici).Vezi Miguel ce bine mananca Andres?tu stii ca el deseneaza ? ..sau ca numara?..Si tot asa,conversatie plina defapt de laude ...Vezi cum merge si ce merge cu Ilinca,poate nu exact asta,ci altceva.dar nu astepta sa inceapa sa planga,atunci e greu de intrat in gratie..ia-o cu vraja dinainte .
azi in statie asteptam autocarul Sofiei de la gradinita.Andres era dupa somn,il trezisem sa iesim dupa Sofia,pe Miguel l-am luat in brate..si acolo Andres punea capul pe mine si cerea in brate,l-am luat pe el pe un picior si Miguel pe alt picior si alta mana,ca sa nu il refuz,dar stiam clar ca nu pot mult,dar ma bazam ca inventez eu ceva..si tocmai venea autobuzul,l-am luat cu galagia iaaaaa uiteeee vine autobuzuuul si a sarit.
inventeaza orice o antreneaza pe ea ! in general pe copii ii inveselesti cand te "scalambai" .
nu o certa in legatura cu Mara.nu o certa cand esti cu Mara in brate.evita regulile o perioada,mai bine face nazdravanii o vreme,nu e risc de rasfatare ,pt o vreme !