Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la mmuulti ani Mihaela (si deschide-ti tel.) sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa fii fericita si implinita!!

edit: atentii? nik. Un ghiveci de flori de 8 martie, si cate o esharfa la educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Mihaela!!! sa fii fericita si iubita!!!

AELITA - merci de intrebare, sunt bine, cu contractii din cand in cand, ca si la Patrick. Sper sa ajung cu bine la 9 luni de data asta, desi... am unele zile cu contractii oribile cand simt ca mi se desfac oasele bazinului. Maine am eco, am sa intreb ce mai face colul. N-am zis doctorului inca, n-as vrea sa ma opresc din munci, ca si asa lucrez de-acasa si daca n-as sta la birou sigur mi-as gasi niste ocupatii mai energice (si ma mai intreb cu cine seamana Patrick, am uitat ca numele meu cand eram mica era argint viu)
Apoi mi s-ar reduce substantial salariul si nu ne permitem inca. Deci incerc pe cat posibil sa stau calma. Sta sotul cu gura pe mine permanent. Ieri am jucat fotbal cu piticul, m-am dat pe tobogan, in leagan si aseara ma plangeam ca nu-mi mai simt spatele. Dar pe mine ma omori daca ma pui sa stau intr-un loc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

La multi ani Mihaela!!! sa fii fericita si iubita!!!

AELITA - merci de intrebare, sunt bine, cu contractii din cand in cand, ca si la Patrick. Sper sa ajung cu bine la 9 luni de data asta, desi... am unele zile cu contractii oribile cand simt ca mi se desfac oasele bazinului. Maine am eco, am sa intreb ce mai face colul. N-am zis doctorului inca, n-as vrea sa ma opresc din munci, ca si asa lucrez de-acasa si daca n-as sta la birou sigur mi-as gasi niste ocupatii mai energice (si ma mai intreb cu cine seamana Patrick, am uitat ca numele meu cand eram mica era argint viu)
Apoi mi s-ar reduce substantial salariul si nu ne permitem inca. Deci incerc pe cat posibil sa stau calma. Sta sotul cu gura pe mine permanent. Ieri am jucat fotbal cu piticul, m-am dat pe tobogan, in leagan si aseara ma plangeam ca nu-mi mai simt spatele. Dar pe mine ma omori daca ma pui sa stau intr-un loc.

auzi, poti sa te joci fara sa joci fotbal . Ai rabdare, inca 15 sapt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Deci, la particulara nici eu n-as da decat de Craciun si 8 martie ceva simbolic de simbolic

Dani, nu esti deloc stupida asa eram si eu pana intr-o zi cand m-au luat nervii, ca mi-a cerut o asistenta buletinul si eu de emotie am scos spaga....si s-a rastit la mine: Buletinul dra, nu altceva...si de atunci dau cadoul pur si simplu, zic: "Pt DVS", nu ma mai fastacesc. Doamnelor de la gradi il dau in gral cand sunt toate acolo, ca oricum cadourile sunt identice, deci....
Si se bucura, le-am vazut....mi-e asa mila de ele uneori..cum Dzeu sa traiesti cu 6 mil si acum le-a mai si redus, of. Cred ca ele ar fi mai incantate sa le duc ceva bucate: un pui, o faina, un zahar....dar cum sa fac asta, mi-e jena. Asa era pe vremuri la tara, te duceai cu gaina la tovarasa

Doloress, super idee cu scrapbooking-ul, intr-adevar trebuie cautate idei pt iarna ca vom sta mult in casa....
Acelasi sentiment il am si eu...ca nu mai stiu sa scriu, sa vorbesc, increderea in mine s-a dus pe apa sambetei (si asa nu era ea prea multa)........eu am stat enorm acasa, am deja aproape 3 ani dar vb ta, merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mihaela, la multi ani! Sa fii fericita si iubita si sa te bucuri de Daria!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

auzi, poti sa te joci fara sa joci fotbal . Ai rabdare, inca 15 sapt .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

hehe, Cleo , nu prea pot. Ieri ma simteam super, era o zi superba de toamna, stii aerul ala proaspat si rece, un soare bland, eram pe o peluza tare faina, pe malul apei, Patrick si Gabi jucau fotbal, radeau si se harjoneau, se tranteau in iarba si eu stateam pe banca. Ma mancau talpile. Oricum m-am lasat repede pagubasa, aveam impresia ca alerg ca un urs si oricum nu puteam tine pasul cu ceilalti doi. Apoi m-a fugarit Patrick cu o rama prin tot parcul, bineinteles pus de taica-su care-l invata numai prostii. Bleah, mi-s asa de urate, nu pot sa le sufar, nu pot sa cred ca faceam friptura si prajituri din ele cand eram mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am ajuns finally acasa,
Destul de aglomerat prin oras de cand cu ploile si toamna traficul devine de cacao in Buc,
Alysh eu il am la Olga Gudynn la sediul din Pasteur ca e mai bine pt mine sa-l duc dim si sa-l aduc seara cand vin de la servici, si sincer ti-am zis is f. incantata de ce le ofera acolo, educational si dpdv al papicii pt ca e facuta i bucataria lor proprie nu e adusa de nu stiu ce firma de catering.
Azi de exemplu au invatat cuvintele apple si red el spune in continuu zici ca e moara hodorogita plus ca acasa canta toata ziua ce invata la gradi. Azi mi-a zis miss ca a miscat de deget o fetita , pe Ana, pt ca nu i-a dat jucariadar apoi sa- dus la ea si a pupat-o si o tot mangaia.
Prin mici atentii zic un pachet de cafea, ness, bomb de ciocolata,

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

alysh, de unde ai luat toate alea din Sunplaza la preturi mici?
e sub nasul meu, dar uite ca io nu am rabdare de cumparaturi - pt mine intru in primele 2 magazine, Orsay si Humanic ...doar daca au reduceri.Am mai intrat si in magazinul recomandat de Michaela - PRK cred ca se numeste, vis a vis de Triumph, unde mi-am gasit sacou de serviciu cu 50 roni si o camasa elastica tot pt job - dar daca nu mi-ar fi zis Michaela, nu as fi intrat neam!!
In rest, mergem in Cora cu liste, de la care nu ma abat, si .. cam atat

De 2 seri, pe Mara o conduce un baietel pana la metrou. De manutza. Il cheama Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, in primul rand: take it easy, please!
Si noi am merge mai departe ptr. Mexx cu preturi rezonabile dar inca nu am gasit unul :( ca nici mie nu-mi prea convine sa dau 80 $ pe o geaca... dar asta e, las ca nu-i cumparam de acolo toata ziua. I-am cumparat de la Children's place 3 perechi de cizme, de fapt p repeche de iarna, o pereche din-alea de cowboy, roz (de fapt, fuschia) si o pereche de tenisi din-aia super fancy de fitze, inalti pana la jumatatea gambei si geaca de motociclete si sapca. Imi place la nebunie magazinul, nu stiu daca voi aveti in Montreal, au asa niste haine super ptr. copii... Si de la H&M iar ii cumparam multe lucruri deosebite.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Meey, ce tuta-s:

MIHAELA, LA MULTI ANI DRAGA MEA!!!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput