Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79
e ..............din cand in cand le mai dau mici atentii, cam o data pe luna nu exagerez nici eu.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

LUNAR mici atentii???
WOW! mie mi se pare mult, exagerat de des
Eu le-am dus d-nelor de la gradi doar de Paste, 1 Martie(sau 8 Martie) si de Craciun, inainte de a incepe vacantade iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

PAna la urma am ajuns azi la Sun Plaza, am inceput sa iau cadouri pt Craciun copiilor...i-am luat lui Vlad un teanc de carti f dragute, "sa invatam sa modelam" e super, are si plastelina inclusa si te invata efectiv sa modelezi (cred ca de fapt am luat-o pt mine sa-l invat dar merita caci Vlad e innebunit dupa plastelina), "prima mea carte in limba engleza", cateva carti subtirele de povesti, cateva cu istorioare unde din cand in cand e imaginea in loc de cuvant si tre sa spuna el ce reprezinta.....niste bluzite, doua jucarii pt Luca...si m-am intors satisfacuta

Eu duc lunar educatoarelor/ ingrijitoarelor lui Vlad cadout. Sunt 3 in total. Luna asta am pregatit cate un pachetel cu o cafea, o ciocolata si o cutie de rahat (adus de noi din Bulgaria) pt fiecare.
Luna trecuta a fost cate o esarfa si un pachet de cafea. In decembrie o sa le fac cate un pachet mare, frumos pt fiecare. Dar noi suntem la cresa de stat si stiu ca salariile ingrijitoarelor sunt mizerabile si ele au grija bine de copilul meu, asa ca why not? Si asa ma gandesc ca e prea putin....dar ma recuperez de CRaciun. (Dani, parca tu intrebai)

Desiree, sashimi este www.akiodesigns.com/wp-content/uploads/2009/04/sashimi-main.jpg" target="_blank">ASTA. DAr eu nu mananc decat somonul crud, restul nu prea gasesc in Romania, dar oricum nici nu ma omor. In Franta mancam si celelalte tipuri de peste crud, nu mai imi amintesc exact cum se numeau dar tot somonul a fost mereu pe primul loc.

Dani, nu, Vlad a stat o luna la program scurt si apoi a trecut la program lung dar adaptarea a fost f usoara. Asa am crezut eu ca-i mai bine pt el si se pare ca n-am gresit.

Adriana, ai dreptate , e mult mai placut sa faci shopping la Viena...H&M e si unul dintre magazinele mele preferate mai ales pt copii; se pare ca deshid si in Bucuresti unul in primavara 2011.

Magnetism, felicitari pt doctorat si bafta la sustinerea tezei! La ce gradi e Bogdanici ca suna tare bine ce-ai povestit tu acolo......

Laurita, imi pare rau ca nu ne-am vazut azi :( Te puuup cu dor, ti-am lasat mesaj pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Trebuia sa-i rasp lui Dani, draga mea daca e la gradi de stat e bine sa dai mici atentii , la particulara nu stiu cum e eu am procedura mea ca sa zic asa, la inceputul anului le-am ds flori la toate cele care se ocupa de el, iar lui Miss( doamna educatoare), i-am luat un set din argint mai finutz asa ca pentru ea, oricum dau multi bani dar mai bine sa il stiu eu in siguranta stii cum e ..............din cand in cand le mai dau mici atentii, cam o data pe luna nu exagerez nici eu.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Magne, multumesc. Este la gradi de stat. D-nei dir i-am luat deja, vreau pentru fetele care au grija zilnic de el. Tu ce "atentii" le dai ? Nu prea stiu ce sa iau si sincera sa fiu nici cand sa le dau, ma gandesc sa o fac astfel incat sa nu vada alti parinti.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Alysh, scuza-ma, o sa-ti par stupida, dar asta e, chiar nu ma pricep. Spune-mi, te rog : cand le-ai dat, daca ai facut asta de fata cu alti parinti, le-ai chemat pe rand sa nu stie una de cealalta, ce le-ai spus, etc. Da, cate o esarfa cred ca le iau si eu, am vazut unele micute din matase intr-un saculet finut, sunt chiar dragute de cadou. Multumesc frumos.

Dani, mami de

Mergi la inceput

6 motive pentru care sa nu te superi pe copii …

1. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"

2. La o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !

3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"

4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"

5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"

6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale".

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dani esti tare simpatica, uite asa eram si eu, nula la dat atentii si cadouri. Doamnei noastre ii dam numai de Craciun si de 8 martie. Nici nu stiu cand e ziua ei. Ar merita femeia atentii in fiecare zi, pentru cat face pentru el, insa ma simt asa, oarecum...

Alysh wow, deja cumparaturile de Craciun… al meu ma innebuneste in fiecare zi cu Mos Cashun ca l-a vazut asta vara in satul lui Mos Craciun si tot isi aduce aminte. Deja stie si ce vrea, un camion de pomiperi cu scara deasupra neaparat. Plastelina la noi e interzisa, si imi pare rau, ca ne-am juca tare frumos insa o mananca. A fost poate greseala mea ca i-am luat cu arome prima data, am reusit sa o arunc, i-am luat alta fara arome si a mancat-o si pe aia! . In domeniul arte plastice cred ca o sa ne orientam spre scrapbooking, ii iau foarfece pentru el, hartie colorata, lipici. Mai facem coliere din cereale, ascutim creioane si luam chestia aia care ramane si le lipim sub forma de floricele si le coloram. Idei pentru iarna lunga ce ne-asteapta. Oricum, toate activitatile astea nu–l prea incanta, il tin ocupat vreo 10 minute si apoi gata. Baietii tot baieti, cel mai fericit e cand il lasam sa sara de pe masa pe pat si cand jucam prinsa prin casa. Mi-am scos o lista cu activitati, din iarna il inscriem sigur, am gasit si pentru copii mici : dans, inot, patinaj, vedem noi. Ideea e ca in zilele in care nu iese afara ne termina. E tare energic.

Adriana si eu ma miram, femeie care sa nu-i placa la cumparaturi, n-am mai vazut! Si eu ma enervez cand sunt preturi mari, am venit in Romania acum 2 ani si mi-am luat o singura bluza!! intr-o luna de zile. Faceam conversia si ma lasam pagubasa.

Desiree si eu am vazut niste preturi de soc prin oras, inca n-a aparut nici o reducere. Noua ne place la nebunie MEXX, avem un centru de lichidari, un picut mai departe de noi, insa merita drumul. Le gasesti si la jumate de pret, deja am fost si i-am luat cosmonaut lui Kevin. Patrick are de anul trecut, el inca poarta la greu hainutele de anul trecut.

Magnetism suna super gradinita voastra! Ce costum ii face doamna, ce tema? Sunt si eu in cautare de idei.

Lorich pentru sarcina e ideala munca de-acasa. Sunt si multe avantaje, primele doua luni eram foarte fericita, cand a venit iarna la fel. Ai mancarea facuta mereu, astepti copilul si sotul cu masa pusa si casa curata mirosind a biscuiti copti, rufele spalate si la loc, etc. Esti mult mai odihnita , gata de joaca cu copilul, etc. Dar… n-am mai avut timp de citit o carte, stau la o carte de vreo 3 luni! N-am idee ce se mai poarta, simt ca uit sa vorbesc, ca uit sa ma port cu lumea, ma simt total rupta si salbaticita. La voi e fain, iesiti in parc si sunt o gramana de mamici cu care puteti socializa. Aici nu prea sunt. De multe ori sunt singura cu Patrick. In week-end al meu sot (anti-socialul) nu are nici un chef de iesit cu prietenii sau de invitatii la noi. Asa ca… trec si saptamani si voi sunteti singurele fiinte (in afara de Patrick si Gabi) cu care mai comunic si eu. Noroc ca-i iubesc la nebunie pe baietii astia doi ai mei si nu ma plictisesc cu ei, ca altfel…

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Danicris: Si eu sunt impotriva spagii dar in cazul asta sa stii ca au niste salarii mizerabile si nu sunt de condamnat daca primesc, nu si daca iti cer de la obraz.
Eu chiar ma gandeam daca o dam pe Elena la gradi sa nu ma mai complic cu cadouri sa le dau niste banuti lunar sau chiar sa vb cu ceilalti parinti sa le dam impreuna o suma.
Nu-ti mai face griji ca nu se feresc poti sa le dai si in vazul tuturor.
Eu cand aveam fata la gradi particulara nu prea le dadeam nimic de vreo 2-3 ori le-am dat dar mi-a fost tare greu sa le fac un cadou care sa fie si potrivit pentru ele si convenabil pentru mine ca pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaela, multi ani fericiti iti doresc si multe bucurii mari si mici impreuna cu Dariuca si tati vostru! Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANDRES e bine .a zis sa nu mai facem aerosoli ca a trecut..ce o fi fost..ca nu m-a lamurit.banuiesc ca alergie,ca asa muci avea si are si acum ..

ALDAESME hahha tare faza cu bazinul

CLEO,la fuste nu ma pricep ,am facut eu cateva dar aiurea,din ochi,cresteam pe unde apucam,dar niciuna nu mi-a placut cum a iesit.pt Sofia,ca pt mine niciodata nu am facut.
eu cresteam din loc in loc si probam.incepeam de sus de la mijloc,faceam elastic si apoi incepeam sa cresc la cateva randuri,din loc in loc .ia vezi pe forumul ala de tricot,romanesc,ca nu pot sa il pun aici,il stii?
mie nu imi plac cele pe care le-am facut.dar daca vrei cum faceam la rochii,ca alea da,imi ieseau bine,asa am crescut,la un ochi cresteam un ochi,si se dubleaza,la cateva randuri mai cresteam un ochi la fiecare 2 ochiuri lucrate,apoi vezi daca mai e nevoie.cam asa,ca nu am nici un model fix,nu am gasit nici eu,am facut la ochi.daca nu iese,imi zici si ma uit mai atent la rochitele facute de mine,sa vad pe unde am crescut.

DOLORES cum te simti,cum te descurci? wow,nu stiu cand a trecut timpul si ai trecut de jumate!!!

DESIREE atunci cu tv aprins,n-ai ce face daca asa comanda printesaLasa,ca se va dezobisnui ea cand va dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Deci Mihaela AVEA ziua de nastere la secret.

Mihaela sa ai o zi plina de surprize placute si multe cadouri frumoase.

Mergi la inceput