Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 12
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Noi nu prea avem haine de iarna ... da nici chef de cumparaturi nu am ... |
WOW! Nu cred ca mi s-a intamplat vreodata asa ceva....adica sa n-am chef de cumparaturi.....abia astept sa ajung vineri pe la Sun Plaza....sunt fan shopping dar nu-mi iau niciodata haine scumpe. imi place la nebunie sa caut oferte....imi placea mai ales in Franta , acolo erau solduri adevarate; vad ca totusi au mai aparut si la noi avand in vedere ca acum vreo 2 saptamani mi-am luat un teanc de haine super, de vara, ce-i drept, de la New Yorker cu 4 ron
, cu 12 ron si cu 19 ron. Ce mai fac daca slabesc prea tare pana vara viitoare
Merg sa-l iau pe Vlad din baie si dupa aia avem cinutza noastra cu creveti si sashimi

Victoria_mami spune:
Raspund incetisor pana nu uit:
In primul rand, parca am trai in Africa!!! Am fost sa cumparam geaca de iarna ptr. Victoria (adsta apropo de ce spunea Adriana) si daca va spun ca am gasit intr-un singur magazin unele oribile si una care-mi placea la un magazin mai de firma "Mexx" si am cumparat-o, dar am crezut ca face Daddy infarct... am dat 84 de dolari pe ea...
dar e super, e alba, de puf si pare super-duper-calduroasa.
Aelita nu merge nici cu programare, ca l-am 'programat' pe daddy sa il opreasca inainte de a se duce el la culcare si tot asa s-a trezit urland ori "Barneyyyyyyyyyyy" ori "Tinkerbel!"
Doloress Victoria e innebunita dupa clowni. I-a vazut la clinica de 3 ori pana acu,, are poze cu ei, a facut si 'scamatorii' cu ei (l-a ajutat pe daddy sa tina de o sfoara)... in schimb cenusareasa si acum cand vede poza la fel spune ca a plans ca nu i-a placut cenusareasa...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Alysh ce e aia sashimi? Ca as saliva si eu, dar macar sa stiu dupa ce salivez ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Lori, saru’mana. Of, da urata vreme, eu nici nu am iesit, sa vedem azi cum va fi. 
Esme, saru’mana si pentru complimente si pentru invitatie. Ce-am mai ras cand am citit faza cu polio si ca erai prefacuta … mi-am adus aminte de mine care, din dorinta de a purta ochelari ca John Lennon am tarat-o pe mama la oftalmolog pe motiv ca nu mai vad chiar bine. Mi-a facut omul ala tot felul de teste, mi-a pus in ochi diverse, da’ nu a gasit nimic. Saraca mama, era asa fericita, iar eu atat de trista … chiar voiam ochelari. Eu am avut diverse “faze” faza Guns’n’Roses cand ma imbracam ca Axel Rose si purtam bentita, faza AC DC cand ma imbracam ca Angus Young si alte de-astea. Cand a murit Freddie Mercury am purtat banderola neagra vreo saptamana si n-am intrat la ore vreo 2 zile. Cand imi aduc aminte imi vine sa rad de prostiile pe care le faceam dar de care eram foarte mandra la vremea respectiva. Va imbratisez cu drag. Am uitat sa-ti spun : mi-au placut mult rochitele lucrate de tine pentru Lorelei, iar cea bleu purtata la Dana ii vine foarte bine, sa le poarte sanatoasa. Ce haioasa faza cu bazinul ! 
Simonix, acum vrem poze si la tarta frantuzeasca cu cioco. Saru’manaaaaaaaa … Multumim pentru comentariile frumoase. 
Cleo, saru’mana, va imbratisez si pe tine si pe Mara scumpa si frumoasa. Sa ne mai pui poze sa o vedem. 
Belleane, saru’mana. Sa va fie de bine plimbarea si distractia la nunta. Ah, am auzit ca gradina botanica din Cluj este extraordinar de frumoasa, noi nu am reusit sa o vedem. Pup fetele frumoase. 
Gabitza, spor la treaba in continuare. Of, ca spuneai ca inca nu simti ca acolo este casa ta, mie mi-a luat vreo luna sa ma simt acasa in apartamentul in care stam acum. Ca si tine, am cautat in aceeasi zona, pe aceeasi parte a strazii, cand sunam la agentii si le spuneam unde vreau imi replicau “Doamna, sunt numai 4 blocuri acolo unde vreti Dvs.”. Ne-a luat juma’ de an sa gasim timp in care preturile aproape s-au dublat dar macar am gasit ce si unde ne placea. Inca o data, sa-l stapaniti sanatosi si sa va simtiti bine in el, abia astept sa ne arati poze. 
Lilly, saru’mana. Daaa, le spun in multe feluri, majoritatea inventii de-ale mele. 
Alysh, saru’mana. Nici Vladuc nu a mers la gradi ieri pe motiv de ziua mondiala a educatiei. Vladi a stat de la inceput la program prelungit sau in timp i-ai facut trecerea ? Sa va fie de bine “cinuta” ! 
Desiree, saru’mana. Doamne, ce grija are ea de lucrurile lui tati. Vladuc rade daca ma vede ca iau ceva de-al lui tati si se duce fuga sa-l cheme sa vada ce “isprava” am facut. Pup fetita scumpa, sa ne mai pui poze sa o vedem. 
Piggy, mai povesteste-ne despre voi. 
Doloress, ai mare grija cu efortul si caratul de greutati. Mereu ma uit sa vad daca ai intrat, ce ai mai scris … Iti doresc multa sanatate si te rog sa ai grija de tine si de Kevin, ca dupa ce iese din burtica are monsieur Patrick grija de amandoi. Pup baiatul destept, de multe ori imi revin in minte “perlele” lui si rad singura prin casa. 
Adriana, saru’mana. Da, scumpute lucrusoarele, am fost si noi o tura sambata cand am mers la doctoreasa. 
Aelita, saru’mana. Daaa, toata lumea spune ca seamana, eu nu-mi dau seama asa cand ma uit la ei. Multa sanatate la copilasi. 
Fetele, voi dati ceva atentii doamnelor de la gradi ? Cam ce le dati ca as vrea si eu sa le duc ceva dar nu prea stiu ce. Doamnei dir. i-am dus, acum vreau sa dau ceva celor ce stau efectiv cu copiii, le dau sa pape, au grija lor toata ziua ... Poate imi dati ceva sugestii. Saru'mana.
Va imbratisez, multa sanatate tuturor, papaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
jozsaerika spune:
Buna fetelor,
va citesc si eu aproape zilnic dar pe cand sa scriu sigur intervine ceva 
ma bucur mult Nadia ca pare ca esti mai bine
...cel putin din mesaje parca esti mai optimista
....oricum noi ne gandim foarte des la voi si va tinem pumnii sa aveti parte doar de sanatate de acum incolo
.
noi suntem bine, Norbert merge la scoala si din fericire ii place
doar ca inca mai trebuie sa se adapteze sa fie mai atent si responsabil
(uita ce tema de casa are sau isi uita rucsacul etc.).Beatrice creste si ea incetisor
si sper de prin februarie sa o pot duce la cresa...acum se infiinteaza o cresa la scoala la Norbert si atunci ar fi super sa ii duc in acelasi loc.
Incep procedurile de intarcare dar imi e foarte greu 
...plange si urla daca nu o servesc....vreau sa o fac treptat ...
multa sanatate gravidutzelor in special 
dar si copilasilor si mamicilor M&M va dorim sanatate ![]()
va pupam
Erika
Lorich spune:
Neata 
Daniiiii mai, ati fost sambata in Buc? Ati fost cumva in carefour feeria? Eu as fi putut jura ca l-am vazut pe Vladut, dar am zis ca-s nebuna io (probabil ca asa e!)
Cu atentii la gradi...mai, la cat platesc...nici nu mi-am pus problema; voi mergeti la stat sau care e faza? Ce te "motiveaza" sa te gandesti la "atentii"? ![]()
Piggy am nr. tau d etelefon; daca ne hot sa mergem va sun.
Si apropo de sunat Doamne....ce-o fi crezand scumpa de Cadina ?? E prima in agenda mea telefonica si de cate ori prinde telefonul meu, Robert ii trimite cate 10 (!!!) sms-uri goale. Mi-e si rusine s-o sun sa-mi cer scuze. Ca sms n-are rost sa-i trimit, nu?
Doloress eu-s aia care as ucide sa lucrez de acasa...vai, cica asa-s racii, dar mai ales in perioada asta...kilometrul ala de la metrou al birou e mai lung de la zi la zi. Si mie imi palcea la nebunie bucata aia de drum, ca-mi lipezeam gandurile, merg pe bvd-ul unirii catre casa poporului, e dragut peisajul ![]()
Si pe mine m-a surprins Robertelul aseara, pt ca are doar o spatamana si 2 zile de gradi neintrerupta. A inceput sa cante, "Tic-tac" aplauda, apoi "mainile shus!" si ridica manutele cu degetele alea rasfirate.... mi-au sarit lacrimile. Deci sunt fan gradi, da?
Va pup, o zi frumoasa (nu ca urgia de afara)!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
25+
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Neata ![]() Daniiiii mai, ati fost sambata in Buc? Ati fost cumva in carefour feeria? Eu as fi putut jura ca l-am vazut pe Vladut, dar am zis ca-s nebuna io (probabil ca asa e!) ![]() Si apropo de sunat Doamne....ce-o fi crezand scumpa de Cadina ?? E prima in agenda mea telefonica si de cate ori prinde telefonul meu, Robert ii trimite cate 10 (!!!) sms-uri goale. Mi-e si rusine s-o sun sa-mi cer scuze. Ca sms n-are rost sa-i trimit, nu? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+![]() |
Mara ii da beepu-uri tot ei. Ca e prima in agenda
Da, ar fi funny, dupa 10 sms-uri, sa imi mai dai si tu unu cu explicatii. Pun pariu ca deja le sterge instant
Adriana, poti definitiva cumparaturile si la http://kidex.ro/ ca babyexpo a rasuflat.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Alysh, m-am exprimat eu gresit, si mie imi place sa ies la cumparaturi, da nu in Bucuresti.
Aici trebuie obligatoriu sa ies cu masina, se pune problema parcarii daca ies in centru, transport. in comun nu e bine legat, e aglomerat, merge greu, nu ma avantajeaza prea tare. Apoi cand vad ce preturi sunt in magazinele mai bune, ca sa zic asa -- imi piere cheful de cumparaturi
La Viena ajung rapid pe Mariahilferstrasse, unde exista TREI H&M mari, un C&A la fel de urias, un Deichmann, care au regulat reduceri si in general preturi accesibile -- mai sunt destule magazine, insa preturile sunt mai mari, iar eu recunosc, nu sunt pt. haine scumpe, mai ales la copii, cand anul urmator nu-i mai e bun si stai si te uiti la el
Acolo merg des si cu placere.
- pt Dani, fan Guns
-- formatia mea de suflet din liceu
Am reusit sa ajung si la concertul de acum 2 sapt. -- sa vad un Axel plinut si cam batran -- da' a fost frumos totusi![]()
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi
Am avut sapt trecuta sedinta cu parintii la gradi, a fost super, au f. multe optionale pe care sincer nu le platesc pt ca sunt incluse in costul gradinitei, limba engleza se face intensiv si germana la fel, deci sunt super incantata, mai au si cursul de muzica, tot felul de chestii de self control, educatie plasica, au pana si un curs de teatru de papusi, deci ce mi-as mai putea dori mai mult........deja ma pregatesc pt prima serbare de haloween si am de facut costum pt pitic ,l-am dat la facut la o cunostinta, o doamna costumiera la teatrul Tanase, deci m-am scos!!!!!!!!!!!!!
We asta am fost pe final cu pregatirile de iarna , ar mai fi mici detalii dar cam atat, am pus destule!
Am terminat doctoratul, in primavara sustin teza si gata!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt f. incantata de mine caci am muncit f. mult si am avut rezultate bune, am reusit sa public si cateva articole, e ok per total.
Lori am fi mers si noi la teatrul de papusi, inca nu stiu sa-ti spun , zi cand e spectacolul si ora , Vineri vine sora-mea de la Brasov si ne vom petrece timpul cu ea cel mai mult caci nu mai am cand sa o vad ca pleaca din tara, pleaca in Suedia la sf. lui Noiembrie, poate ne vom mai vedea o data cred, dar vreau sa stam mai mult cu ea.
Gabi spor la mutat, stiu cum e cu mutatul , chiar si dupa un timp indelungat tot iti mai raman lucruri de despachetat , eu si acum mai despachetez cutioare mai mici de nu mai stiu ce e in ele.
Va pup si va doresc spor la treab celor care sunt la scrabici.
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Trebuia sa-i rasp lui Dani, draga mea daca e la gradi de stat e bine sa dai mici atentii , la particulara nu stiu cum e eu am procedura mea ca sa zic asa, la inceputul anului le-am ds flori la toate cele care se ocupa de el, iar lui Miss( doamna educatoare), i-am luat un set din argint mai finutz asa ca pentru ea, oricum dau multi bani dar mai bine sa il stiu eu in siguranta stii cum e ..............din cand in cand le mai dau mici atentii, cam o data pe luna nu exagerez nici eu.
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici