Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
bb_yasmi si pentru ca mi-ai facut asa o pofta am mancat si eu ciorbita si in loc de felul doi mi-am facut un ou cu cascaval deasupra si cu conopida. mai ales ca azi a adus al meu oua de la socrii ca ei tin si gaini.
foarte bine mi-a picat, sa mai vii cu idei din astea
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
madutza_bra spune:
alina, miki, copilasii vostrii sunt si ceva mai mici decat Cristi si probabil de aceea e ceva mai greu. Eu am inceput sa ma descurc muult mai bine cu Cristi dupa 18 luni. Sunt sigura ca in curand o sa fie si la voi mult mai bine.
Noi stam la casa si Cristi a inceput de mult timp sa urce singur scarile la etaj(adik fara ajutor doar cu mine in spatele lui), iar de vre-o sapt a inceput sa si coboare singur . Cateodata parac imi dau lacrimile cand il vad asa independent. Nu mai e de mult bebelusul meu, s-a facut baiatel mare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
buna fetelor!
Am venit si eu, am luat de la scoala (asta fac in fiecare zi) si am recuperat cu cititul....
Yasmy tu papi oua moi?
Eu apropo de papa fac mamaliguta cu branza si smantana si am facut varzica calita , de abia astept sa vina husbandul acasa...
am incercat sa intru pe mesaje private dar nua am gasit optiunea activati!
pup burticile
Ce stiti de strumpy?
Ce as vrea sa fiu si eu maine cu voi.....
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
MsBB spune:
Intru si eu un pic cat doarme Andra sa zic vreo doo vorbe pana nu ma uitati de tot . Aveam de treaba si astazi dar cum a intervenit o problema cu Andra mi s-a dus naibii cheful de munca si puterea de concentrare asa ca .
A dat D-zeu si am scapat si eu de raceala, am tras-o vreo 2 sapt, cu dureri care mai de care, de cap, de muschi, de lene , cu muci si toate alea dar sunt in sf. mai bine.Sunt bucuroasa ca am scapat fara antibiotic si nu stau cu teama ca i-am facut rau bebelinei.
A tras-o si Andra mea si azi cand rasuflam usurata ca suntem bine amandoua bine am primit tel de la gradi sa vin sa o iau ca are febra, plange si o doare urechea. So... fuga la medic si voila : ne-am ales si cu o otita .
Nici gand sa citesc din urma ca sunteti pe viteza maxima dar sunt cu gandul la voi si sper ca sunteti bine, mamici si bebici .
Sarcina merge bine insa obosesc extrem de repede si imi este fffffff somn. M-ash tolani pe orice , la orice ora . Daca fac un pic de efort simt ca mi se rupe spatele ... asa ca am o extra scuza sa zac MEREU .
Vad ca vb de luat copilashul in brate ... Eu o mai iau pe Andra in brate , cateodata imi e si dor sa o tin in brate dar cred ca trebuie sa ma las de sportul asta ca ieri la medic am tinut-o eu cat a controlat-o pediatra si am simtit ca imi crapa burta si spatele.
Va si incerc sa stau cu pe voi
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
anamira spune:
Salutare fetelor!
Acum cateva zile ma laudam ca am cam scapat de greturi, dar cred ca am facut-o prea repede. De 3 zile simt ca mor, iar nu mai sta nimic in mine Ata ete. Tre sa ma plang si eu la cineva ca pe ai mei i-am disperat deja.
Apropo voi ati avut probleme cu sarea? Eu nu suport nimic sarat. Simt ca o iau razna daca gust ceva chiar daca n-are multa sare. Asta dupa ce am papat o placintica cu telemea sarata. Wek!
Acum intrebare de baraj. Oare dupa 15 sapt. de sarcina se mai face ecografie vaginala? Sunt curioasa pt. ca ultima data, pe la 11 sapt. m-a cam durut si n-as vrea sa faca nenea dr ceva ca vai de mama lui
Parca mai aveam si alte intrebari da am un lipsus, pardon lapsus da-mi aduc eu aminte.
toate burticutzele
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 12+
ailed_dota spune:
buna intrebare anamira
si eu voi avea 14-15 saptamani la control...
poate scapam
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
anamira spune:
Am omis sa schimb semnatura Neuronul gravid e de vina
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 13+
anamira spune:
ailed_dota parca am citit undeva in foru ca nu s-ar mai face da nu sunt sigura si pe fete nu le-am vazut scriind ceva de genul
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 13+
pisucmic spune:
Am bagat la cuptor prajitura cu prune a Amei!!! Va tin la curent!
Acum ma apuc de treaba
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 12+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamira Salutare fetelor! Acum cateva zile ma laudam ca am cam scapat de greturi, dar cred ca am facut-o prea repede. De 3 zile simt ca mor, iar nu mai sta nimic in mine Ata ete. Tre sa ma plang si eu la cineva ca pe ai mei i-am disperat deja. Apropo voi ati avut probleme cu sarea? Eu nu suport nimic sarat. Simt ca o iau razna daca gust ceva chiar daca n-are multa sare. Asta dupa ce am papat o placintica cu telemea sarata. Wek! Acum intrebare de baraj. Oare dupa 15 sapt. de sarcina se mai face ecografie vaginala? Sunt curioasa pt. ca ultima data, pe la 11 sapt. m-a cam durut si n-as vrea sa faca nenea dr ceva ca vai de mama lui Parca mai aveam si alte intrebari da am un lipsus, pardon lapsus da-mi aduc eu aminte. toate burticutzele _ Graviduta fericita cu o minune in burtica 12+ |
anamira, eu as manca sare cu sare..asa de sarat as vrea..
cu eco eu zic ca nu mai e nevoie vaginal, pe burtica chiar de pe la 12=13 sapt
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu