Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, o salata orientala as minca si eu. Nu stiu dc exista ceva din tot ce s-a scris aici sa nu fi salivat si poftit. SUnt de groaza!!!

Miercuri merg si eu la eco, abia astept, e abia a treia eco...Vreau sa-l vad cum se zbenguie,atita tot!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mamici, multumesc de raspunsuri..
o sa incerc sa mai improvizez..cu carutul nu merge ca are o bara in fata care e fixa, doar se poate da jos singur pe sub ea. cu restul, ma mai gandesc..
mi-e teama mai ales pt ca l-am intrebat pe dr l-a inceputul sarcinii si mi-a zis sa nu-l mai iau ca e periculos..si eu am insistat si am zis..bine, dar la ce simptome sa ma astept ca sa-mi dau seama ca ceva e in neregula si nu trebuie sa-l mai iau ?..iar el sec mi-a raspuns ca n-am cum sa-mi dau seama decat cand e prea tarziu d'asta imi e teama..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

fetele care mai aveti bb, ma tin de mult sa va intreb si uit...voi ii mai luati in brate ?
ma sperie durerile astea si ma tot gandesc ca nu cumva sa fie de la greutate, ca-l mai ridic pe Vlad..am mustrari de constiinta sa nu cumva sa pun in pericol sarcina

Da din pacate sunt nevoita sa o iau in brate si in ultimile zile chiar destul de mult din cauza ca este tare bazaita, ies dintii...azi de ex abia acu a adormit si pana acum am obosit cu ea intr-un hal ...ma doare putin si burtica

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

millie nu-i bai cu lenea. te intelegem

miki cel mai bine ar fi sa nu-l mai iei in brate, sa-l dezobisnuiesti cumva ca nu prea este bine . presupun ca este si destul de greu.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Off daca ar fi asa simplu...cand o vezi cum ii curg lacrimile de durere ...

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

fetele care mai aveti bb, ma tin de mult sa va intreb si uit...voi ii mai luati in brate ?
ma sperie durerile astea si ma tot gandesc ca nu cumva sa fie de la greutate, ca-l mai ridic pe Vlad..am mustrari de constiinta sa nu cumva sa pun in pericol sarcina

Da din pacate sunt nevoita sa o iau in brate si in ultimile zile chiar destul de mult din cauza ca este tare bazaita, ies dintii...azi de ex abia acu a adormit si pana acum am obosit cu ea intr-un hal ...ma doare putin si burtica

20+

off, alina..nasol cu dintii astia..noi am scapat de ei pe la 1 an, i-au iesit toti odata, si canini si masele..a fost jaaale..

Mergi la inceput

Citat:

o sa incerc sa mai improvizez..cu carutul nu merge ca are o bara in fata care e fixa, doar se poate da jos singur pe sub ea. cu restul, ma mai gandesc..
mi-e teama mai ales pt ca l-am intrebat pe dr l-a inceputul sarcinii si mi-a zis sa nu-l mai iau ca e periculos..si eu am insistat si am zis..bine, dar la ce simptome sa ma astept ca sa-mi dau seama ca ceva e in neregula si nu trebuie sa-l mai iau ?..iar el sec mi-a raspuns ca n-am cum sa-mi dau seama decat cand e prea tarziu d'asta imi e teama..

Hai ca m-ai speriat, adica cum cand e prea tarziu?
Off eu chiar nu am alta solutie caci sunt singura acasa toata ziua.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. intreba cred madutza dc sa mutam ora de la 6 la 6.30. mie mi-e indiferent.celelalte cu copii ce zic? poate au ora de baita, de somn..nu stiu, zic si eu.apoi mie imi covine ori in fata unirii,ori direct la etajul 4, langa loc de joaca copii- il gasesc eu, chiar dc nu-l stiu.imi convine si la Raiffaisen, dar unde e? eu vin unde treb , diseara ar treb sa ne hotaram, poate mai e cineva cu servici, sau sunt singura? n-are importanta, dc ajung acasa si reusesc sa dorm o ora, e parfum

14 SA+

Mergi la inceput

miki la noi este ff nasol caci ies pe rand si de fiecare data cu vreo 1luna inainte sa iasa un dinte incep durerile si tin o gramada si abia avem 6dinti desi Naty e doar cu 1 zi mai mica decat Vlad

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Hai ca m-ai speriat, adica cum cand e prea tarziu?
Off eu chiar nu am alta solutie caci sunt singura acasa toata ziua.

20+

alina, e un raspuns dur in stilul lui probabil ca sa ma sperie ca nu-i de glumit..prea tarziu in sensul ca s-ar mai putea face ceva.
si eu sunt singura cu el toata ziua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

alina.n, multumim de raspuns....chiar imi parea rau ca nu mi-au rasp decat 3 burtici....Andreea,Roxy si Simonelu,,,

Ally , 13 bebe

pai ce vroiai sa ti se zica? acelasi raspuns de "n" ori...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput