Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
millie si pt mine e ok. sa vedem ce zice bulina si ama.
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
bb_yasmi spune:
doamne ce tie si cu poftele de gravi.... mi-am facut oua ochiuri moi-moi cu orez fiert sii cu castraveti murati.,.....ce combinatie.....
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
madutza_bra spune:
miki, eu acum il iau pe Cristi in brate doar cand il pun pe masa de infasat sa schimb scutecul si cand il pun il pat. In rest nu mai e nevoie. La carucior am renuntat si oricum in ultimul timp se urca singurel in carut. ii lua mai mult timp dar il asteptam decat sa ma fortez eu. asta cred ca ai putea si tu sa faci. Apoi scaunul de masa l-am dus la mama, acasa mananca stand pe scaun normal si la fel se urca si coboara singur, iar la chiuveta mi-am cumparat un scaunel si se urca pe el sa-l spal pe manute. La mama se urca pe cutia de detergent .
Imi e drag sa-l tin in brate dar tb sa ma multumesc sa-l tin pe genunchi.
Am fost si in piata feteleor, nu am reusit sa iau cate vroiam pt ca bineinteles nu aveam cum sa duc atatea sacosi+umbrele+copil de mana . Imi pare bine ca tot am iesit putin din casa. Cred ca turbam amandoi stand numai in casa. Off nu stiu ce facem la iarna
Strumphi, hai cu rezultatul de la eco!!!
La intalnire cum ramane? Maine la 6 in fata la Raiffeisen de la Unirii?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
yasmi, sti la ce am poftit cand am citit mesajul tau? la o salata orientala: castraveti murati, cartof fiert, ceapa rosie, masline, ou fiert
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 fetele care mai aveti bb, ma tin de mult sa va intreb si uit...voi ii mai luati in brate ? ma sperie durerile astea si ma tot gandesc ca nu cumva sa fie de la greutate, ca-l mai ridic pe Vlad..am mustrari de constiinta sa nu cumva sa pun in pericol sarcina mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu |
Daaa, eu il cam iau pe cel mic in brate...stiu ca nu fac deloc bine, dar pina urc scarile gradinitei (2 etaje) mor daca stau dupa el...SI dragul de el, cere si el, asa ca ma conformez si urc repede ca fraiera ca sa stau mai putin cu el in brate...si-mi zic las' ca am urcat repede, nu se pune
Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi simo sa iti zic ca noi ne-am cunoascut cand nu aveam eu nici 17 ani... si pe la 18 ani jumatate m-am mutat la el....cu sau fara voia mamei... si avem 10 ani jumatate de cand suntem impreuna si 5 jumate de la nunta asta telenovelaaa..... mamica fericita de printesa si 18+ baietel |
Super Lavi, asa e dragostea...nabadaioasa!!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua burtici!! Imi pare rau ca in tara este asa urat si ploios...aici este soare, cu dinti intradevar. Andreea, ati fost neste nasi minunati, frumosi foc....la fel si finutii. Imi pastrezi si mie o portie de orez cu lapte, sau nu mai am loc de tine... Se vedea burticuta acolo in pozici...esti foarte dulce.Un pup mare pt al tau bebe. Simonelu, felicitari!! La multi ani fericiti va doresc cu multa iubire, intelegere,si respect Lavinia, nu ne-ai mai sp ce mai zice a ta printesa... Roxi, ti-am vazut burtica...este de vis...pup Fetelor, mai devreme stateam intinsa pe spate in pat si cand sa pun mana pe burtica am observat ca in partea dreapta este mai unflat si foarte tare.....va rog din suflet sa imi spuneti daca este normal...pls toate burticile si o asteptam pe D-na Smith Ally , 13 bebe |
Da este foarte normal caci pe acolo bantuie bebe,s-a ghemotocit intr-un loc, e ca o mica contractie nedureroasa
20+
simonacip spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi ce de mult va stiti si voi. noi ne-am cunoscut acum 10 ani dar doar de 5 ani suntem impreuna si de 3 ani casatoriti. pana sa fim impreuna mereu ne faceam ochi dulci, dansam impreuna la orice chef mergeam, a fost asa o atractie intre noi de la inceput si am simtit ca suntem facuti unul pentru celalalt S-a intamplat minunea mult asteptata18+ |
Frumoasa si povestea vostra cu tatonari asa... Uneori mi-e dor mai fetelor sa mai fiu tanara....
AllyLaur spune:
alina.n, multumim de raspuns....chiar imi parea rau ca nu mi-au rasp decat 3 burtici....Andreea,Roxy si Simonelu,,,
Ally , 13 bebe
alina.n spune:
citat din mesajul lui millie Alina.n multumesc.Ce bine e ca am gasit aici mamici de ghiocei Sa va spun ca astazi mi-a fost o lene sa gatesc si mi-am comandat o pizza mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 10+ |
20+