Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
miki1979 spune:
fetele care mai aveti bb, ma tin de mult sa va intreb si uit...voi ii mai luati in brate ?
ma sperie durerile astea si ma tot gandesc ca nu cumva sa fie de la greutate, ca-l mai ridic pe Vlad..am mustrari de constiinta sa nu cumva sa pun in pericol sarcina
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu
bb_yasmi spune:
simo sa iti zic ca noi ne-am cunoascut cand nu aveam eu nici 17 ani... si pe la 18 ani jumatate m-am mutat la el....cu sau fara voia mamei... si avem 10 ani jumatate de cand suntem impreuna si 5 jumate de la nunta asta telenovelaaa.....
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
bb_yasmi spune:
miki ma scuzi nu am apucat sa citesc, ce dureri ai??
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi miki ma scuzi nu am apucat sa citesc, ce dureri ai?? mamica fericita de printesa si 18+ baietel |
cum spuneai si tu..de oase pe jos, bazin sau ce-o fi pe acolo..simt ca-mi trage cineva de ele..stiu ca sunt normale, dar nu prea ma mai lasa si sunt f puternice, aseara abia daca puteam sta in picioare..
roxy_s spune:
millie nu-i bai cu lenea. te intelegem
bb_yasmi n-ai dormit tu azi? pe mine asa somn m-a luat, dar nu dorm ca nu prea pot.
miki cel mai bine ar fi sa nu-l mai iei in brate, sa-l dezobisnuiesti cumva ca nu prea este bine . presupun ca este si destul de greu.
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
roxy_s spune:
bb_yasmi ce de mult va stiti si voi.
noi ne-am cunoscut acum 10 ani dar doar de 5 ani suntem impreuna si de 3 ani casatoriti. pana sa fim impreuna mereu ne faceam ochi dulci, dansam impreuna la orice chef mergeam, a fost asa o atractie intre noi de la inceput si am simtit ca suntem facuti unul pentru celalalt
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s millie nu-i bai cu lenea. te intelegem bb_yasmi n-ai dormit tu azi? pe mine asa somn m-a luat, dar nu dorm ca nu prea pot. miki cel mai bine ar fi sa nu-l mai iei in brate, sa-l dezobisnuiesti cumva ca nu prea este bine . presupun ca este si destul de greu. S-a intamplat minunea mult asteptata18+ |
roxy, as vrea eu..dar nu-l iau de placere ca sa-l dezobisnuiesc..il iau de nevoie, ca trebuie pus si dat jos in carut/scaun de masa, spalat la chiuveta..si d'astea..singura solutie ar fi sa gasesc o femeie, dar tot amanam ..ma ingrozeste gandul sa vina sa stea toata ziua cu mine doar pt chestiile astea care iau cateva minute in total adunate..
bb_yasmi spune:
da roxy si nu am decat 27 de ani
miki, eu zic ca sunt normale aceste dureri. un no spa ai luat??probabil ca daca era de la ridicat in brate te durea burta nu oasele de l fofo. la prima sarcina nu ai avut aceste dureri?? eu am avut.
millie spune:
Yasmi,saptamana viitoare de miercuri in colo la mall pt.mine ar fi ok.Sa vedem ce spun restul fetelor
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 10+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi da roxy si nu am decat 27 de ani miki, eu zic ca sunt normale aceste dureri. un no spa ai luat??probabil ca daca era de la ridicat in brate te durea burta nu oasele de l fofo. la prima sarcina nu ai avut aceste dureri?? eu am avut. mamica fericita de printesa si 18+ baietel |
am avut, dar parca mai tarziu..si nu asa puternice, adica erau suportabile. aseara mi-au trecut de ex si azi cum am stat putin pe scaun iar m-au luat..ee, n-am si eu de ce-mi face griji acum..cred ca-mi fac curaj si il intreb pe dr saptamana viitoare cand merg la control..