Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota UNDE PUNETI POZELE ALEA CA VREAU SI EU SA VA VAD! mami de de 7 ani si ingeras si 13+ |
Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private.
Nu am oala de teflon asa mare! Dar nici eu nu l-am ars.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+
mandreeac spune:
Ally poate o fi acolo bebe, nu stiu ce sa zic. Bebe al meu spre exemplu este in partea stanga si acolo e mai umflat, asa mi se pare si mie. Multumim frumos pentru complimente. Fina mea este sora mea, nu semanam???
Ba da, Ally iti dau si mai mult ca am facut din 500 grame de orez si 3 litri de lapte, sa fie pentru toata lumea, stiam eu ca se autoinvita cineva
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+
AllyLaur spune:
Acum ca mi-ai sp ca sunteti surori m-am uitat mai atent si asa este, semanati...sunteti 2 frumoase...si cu bebe 3
Ally , 13 bebe
roxy_s spune:
ally si eu am mai avut asa o umflatura mica intr-o parte si tare. arata asa ca o gogosica. aia cica este contractie.
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Acum ca mi-ai sp ca sunteti surori m-am uitat mai atent si asa este, semanati...sunteti 2 frumoase...si cu bebe 3 Ally , 13 bebe |
Inainte semanam ceva mai mult, acum eu sunt mai rotunda la fatza.
roxy_s spune:
ally bebelina mea topaie toata ziua si mai nou si noaptea cand ma mai trezesc hop si ea. misuna prin toata burtica ba o simt prin stanga, ba prin dreapta si in ultimul timp am simtit-o destul de mult chiar in zona buricului. asa imi place cand o simt.
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
simonacip spune:
Multumesc mult fetelor pt urari pt toate!
Alina, La multi ani si voua atunci...Ehe, noi ne stim din clasa a 9-a de liceu, dar abia intr-a 12-a ne-am imprietenit...Face 15 ani de cind ne-am imprietenit??? Nici nu mai stiu sa numar
Ally, este cum spune ROxy, o contractie nedureroasa. SI eu am, destul de des in ultima vreme. Chiar si dc te abtii sa faci pipi poti simti contractie de genul asta.
LAvi, ma bag si eu la plimbari cu voi, cum sa nu...numa sa nu fie vremea ca azi
Strumpfi, ce-mi place concurenta dintre tine si nepotica pe calculator!!!
Andreea, vizionat pozici, ai fost tare frumusica, imi place poza cind va tineti de mina tu cu sora ta...ce privire complice aveti! Burtica nu prea se cunoaste. Culoarea parului tau imi place tare mult!
Pisuc, sanatate!!!
Miki, Madutza e nasol intr-adevar sa stai numa' in casa cu copilul pe o vreme ca asta. O sa vedeti ca atunci cind sunt 2 e mai bine ca se joaca intre ei si tu poti sa-ti faci treaba in liniste (mai mult sau mai putin)
Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
millie spune:
Alina.n multumesc.Ce bine e ca am gasit aici mamici de ghiocei
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 10+
bb_yasmi spune:
am revenit si eu putin!!
strumfu e la dr acum.....poate ajunge pana plec eu dupa mina la gradi si aflu si eu vestile....
andreea esti o frumoasa!! vei fi o mamica.....
millie, pai hai ca ne strangem noi cumva: eu , tu, bulina si ama. propuneti voi ziua si ne putem vedea la mall la un frappe....sau un cartoffel... saptamana viitoare cine vrea?
mamica fericita de printesa si 18+ baietel