Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac
Eu am pus sa fac un orez cu lapte si ma enerveaza ca trebuie sa il pazesc, nu cumva sa mi se prinda.

Neata draguta, mai bumbaceste bebe?
Pune orezul cu lapte sa se faca in vas de inox asa ai cele mai mici sanse sa se prinda

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac sunt foarte frumoase pozicile. ai fost o nasica tare frumoasa.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Multumesc!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
Eu am pus sa fac un orez cu lapte si ma enerveaza ca trebuie sa il pazesc, nu cumva sa mi se prinda.

Pune orezul cu lapte sa se faca in vas de inox asa ai cele mai mici sanse sa se prinda

20+

Asa l-am pus, dar tot trebuie sa ma duc sa il verific.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy intr-adevar, e posibil sa se schimbe dar nu stiu ce sa zic...eu de cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca e baiat, tatal e foooooarte mandru ca o sa avem baiat iar acum am inceput sa ma obisnuiesc si eu cu ideea si sa stii ca imi place. tocmai d-aia ii ziceam si shtrumphitzei ca la urma urmei chiar nu are importanta, tot ce conteaza e sa fie sanatos. bine...acum nu neg...undeva in suflet mai licare o mica speranta a mea ascunsa nu saptamana viitoare, cealalta o sa am confirmarea, pana atunci insa mi se pare o vesnicie!!!

ma intretin cu planurile de amenajare a camerei vedetei familiei:)

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

20+

Abia acum am vazut prima intrebare! Iertareeeeeee.Cred ca este de la vreme. DA, mai da bebe cu piciorusul ,cred eu ca e piciorus, asa din cand in cand , sa ma faca atenta ca e si el acolo in burtica mea. Sunt asa mandra de el si ii spun mereu asta, cred ca e fericit si el.

Mai tin vreun sfert de ora orezul si e gata. Abia astept sa nu mai fac ture la bucatarie.

Doamne ce vreme e afara, nu as scoate niciun picior, dar va trebui sa plecam mai tarziu, bine undeva pe la ora 7-8, poate pana atunci o sta ploaia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

UNDE PUNETI POZELE ALEA CA VREAU SI EU SA VA VAD!

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Madutza, pune-mi sie mie acolo dupa dpn si(07.04.2003)
Multam,
Si sa sti ca eu fac orezul cu lapte in oala de teflon la foc mic..
si nu se arde...

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed pozicile sunt pe contul comun. iti trimit PM cu userul si parola. si dupa aia sa iti faci si tu album si sa pui pozici sa te cunoastem si pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed dar nu ai PM. du-te la proil personal si de acolo.....am uitat unde.
fetelor care stiti cum se activeaza PM ziceti voi ca eu nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!
Imi pare rau ca in tara este asa urat si ploios...aici este soare, cu dinti intradevar.
Andreea, ati fost neste nasi minunati, frumosi foc....la fel si finutii. Imi pastrezi si mie o portie de orez cu lapte, sau nu mai am loc de tine... Se vedea burticuta acolo in pozici...esti foarte dulce.Un pup mare pt al tau bebe.
Simonelu, felicitari!! La multi ani fericiti va doresc cu multa iubire, intelegere,si respect
Lavinia, nu ne-ai mai sp ce mai zice a ta printesa...
Roxi, ti-am vazut burtica...este de vis...pup

Fetelor, mai devreme stateam intinsa pe spate in pat si cand sa pun mana pe burtica am observat ca in partea dreapta este mai unflat si foarte tare.....va rog din suflet sa imi spuneti daca este normal...pls
toate burticile si o asteptam pe D-na Smith

Ally , 13 bebe

Mergi la inceput