Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
adryiii spune:
Ralu, am obesrvat ca prajitura ta e de post(yami yami)ca nu are oua si unt. O sa incerc sa vad cum iese saptamana asta sper. Vreau sa incerc si ciocolata de casa. Chair nu am facut niciodata.
Eu m-am gandit sa gatesc azi aripioare de pui la cuptor pe sare cu sos de mujdei.
Patricia imi place diadema.
adriana
23+ cu
elena alexandra
bebelusi spune:
Codruta cred ca depinde si la ce medic esti, ce impresie iti face. Eu am nascut cu directorul DR. Ionel, e deosebit. Ca sa iti faci o parere, eu am 2 prietene care au nascut normal si 2 prin cezariana....a ....eu sunt a treia cu cezariana. Din cate mi s-a explicat nu stai la ei cu travaliu mai mare de vreo 6 ore....cat mai ai si pe acasa....eu zic ca e suficient. Eu sunt PRO nastere normala, dar daca nu se poate asta e....merg pe mana medicului ca stie mai bine. Sora mea a avut problema mea la nastere si pentru ca a nascut la Sibiu a avut travaliu de 24 de ore si a iesit copilul vanat, nici nu a plans in prima secunda....de ce?pentru ca dobitocii au lasat-o sa sufere asa mult, nu mi se pare normal, ca nu suntem ultimii oameni.....cred ca daca trebuie sa se intervina mai bine se intervine pentru sanatatea tuturor
Hai ca m-am lungit cat o zi de post, am prins momentul ca doarme vlad
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
Adriana da e de post..dar poti sa ii pui lapte dc o vrei de dulce..
sincer. am incercat si cu lapte in loc de apa, dar nu a iesit la fel.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
bebelusi spune:
Codruta, eu daca am avut cezariana pana a doua zi nu am avut fir de colostru, deci nu cred ca putea sta nemancat. Si eu eram lesinata...Prietena mea care a nascut in aceeasi zi cu mine a alaptat din primul moment, cred ca depinde de situatie
bebelusi spune:
Fetelor ma bucur ca va place diadema mea, mai imi ridicati moralul. Nu se mai marita niciuna anul asta sa ii fac bijuurile??
La superoferta ca suntem prietene
bebelusi spune:
Codruta ai PM cu nr de tel, ma poti suna cand vrei
adryiii spune:
m-am uitat pe pozele cu bunatatile tale: stii sa faci pasca si cozonac? bravo...
era intr-o poza ou cred cu porumb - ceva salata?
ce blondina erai la 22 de anisori
esti o viitoare maica tanara si frumoasa! sa nu uitam de gospodina
adriana
23+ cu
elena alexandra
Lorich spune:
Codruta nu trebuie sa fii foarte...cum sa zic...nu gasesc cuvantul; cu LP, cred ca sunt mamici, chiar si la noi, la Buburuze care iti pot povesti de copilasi cu crize de hipoglicemie, cu probleme, adica nu treb sa mergi pana in panzele albe cu asta NO LP-alaptat 100%; eu am fost si sunt mare fan, asta stii deja, dar iti spun, la prima sarcina, nastere lapticul nu vine asa imediat, daca bebelusa ta e mare, puternica, nascuta la termen... n-o sa reziste fara o seringa -doua de lapte praf. Nu stiu cu glucoza, stiu ca li s eda o data, dupa nastere, nu stiu cum procedeaza cei de care zici tu; la mine, am mai zis, Robert voia sa suga, ii era foame tare, eu aveam 2-3-4 picaturi de colostru, abia a 3-a zi a venit laptele-lapte. Acum, fiecare procedeaza cum crede, atata voiam sa-ti zic ca la prima nastere laptele vine mai greutz. 
In aceasta nota, plec, va pup pe toate, aveti grija de burtici!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
bebelu86 spune:
Adryyy da eu le-am facut anu asta de PAste. ![]()
am fost si blonda, si roscata si bruneta..si suvite..in toate felurile ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
anka-maria spune:
Hai ca ma bag si io ca musca. Si daca urla de foame si tu n-ai lapte, sau laptele nu-i ajunge? Io-s naiva ca n-am mai avut copii, dar am o prietena buna, fana declarata alaptat care a trebuit sa-i dea lapte praf pt. ca bebelina ei era ca o baracuda. Si este inca, desi are un an. Daca ai o linguritza in mana tre' sa fii atent sa nu-ti inghita mana cu totul.
In fine, ce am inteles io de la alti parinti: fiecare nastere si fiecare copil e altfel. Urmezi tu niste linii mari, dar regula de baza este ca trebuie sa te adaptezi la situatie ![]()
Io n-am nici un plan, mi-ar place sa mearga totul ca la carte, dar daca n-o fi, atunci invatam din mers.
Si apropo de treaba asta cu datul bebelusui in brate imediat dupa nastere, fara spalat si alte alea, cica pt. "bonding".
Am citit de curand intr-o carte ("What to expect the first year") urmatoarea chestie legata de bonding: "Dragi mamici, momentele alea sunt la fel de importante ca toate celelalte momentele din viata copilului d-voastra". Mi s-a parut o parere de bun simt. Si daca o sa fii lesinata si n-o sa poti sa-l tii in brate, tot mama te numesti si ai toata viata in fata sa "bond" cu propriul copil. Ar fi chiar prea simplu daca toate s-ar rezolva in alea cateva minute dupa nastere ![]()
21 sapt