Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci avem asa:

4 cani faina
2 cani apa minerala
2 cani zahar
2 plicuri zahar vanilat
200ml ulei
2 plicuri praf copt
nuca
cacao

se amesteca toate ingderientele (inafara de cacao) timp de 2 min cu mixerul pana se face o coca moale ( ffffffff buna la gust ).
se adauga intr-o tava inalta(cam 4-5cm) tapetata.
se pune la cuptor pana se coace cat de cat.
intre timp pe foc punem 2 cani cu apa, nuca, zahar si cacao. o lasam la fiert pana se incheaga. dc nu se prinde si e tot moale, adaugi niste faina si amesteci in permanenta
dupa care se adauga peste compozitia din tava si se mai lasa la copt cam 20-30 min.
incercati cu furculita sa fie copt si inauntru. k se umfla si s-ar putea sa nu se faca in intervalu asta.
se scoate se lasa la racit si se taie..
nu papati fierbinte k eu am cam bolit dupa aia.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andri eu i-am facut baita lui Vlad inca din prima zi de cand am venit acasa, si i-a cazut buricul regulamentar la 6 zile. Aveam grija sa il sterg bine in zona buricului, atat.

Nu stiu ce e cu durerea de cap, cred ca e de la anestezie, Mircea al meu a patit asa dupa operatia de hernie

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

scuzati greselile de scriere..
am dat copy paste de pe mail

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelule nu te mai plange burticutzo ca arati superrrr bine!!!!!

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Codruta, eu am nascut la Eva, si nu e adevarat ca sunt pro cezariana. Am prietene care au vrut cezariana si nu le-a lasat pentru ca nu avea sens ca nasteau usor, dar eu care aveam contractioi din 2 in 2 minute si dilatatie 0 dupa 9 ore de travaliu, si col spastic, mi-au RECOMANDAT sa nasc prin cezariana, nu m-a obligat nimeni. Mie nu mi-au adus copilul imediat pentru ca mi-a fost fffff rau de la lipsa de fier, am cam lesinat, dar DA, ti-l dau cand vrei tu, cat vrei tu, te ajuta la tot ce vrei.Iiti dau pompe avent sa te mulgi, de fapt te ajuta daca nu te descurci. Dupa ce mi-a venit laptele nu i-au mai dat lapte praf ca au zis ca nu are rost daca eu am, etc. Daca vrei amanunte ma poti suna, iti dau nr de tel si te informez de tot ce vrei

Mergi la inceput

aaaaa nu YAsmi ..nu ma plang...
dar zic asa k imi pare rau de pantaloni..k nu ma incap k asa scapam de dat bani p altii.
am peste 30 perechi care nu imi mai vin.
k eu cu rochiile si fustele mai rarut k e mai dragut

cine are lucrusoare pt bazar sa imi zic, va rog

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Codruta, eu am nascut la Eva, si nu e adevarat ca sunt pro cezariana. Am prietene care au vrut cezariana si nu le-a lasat pentru ca nu avea sens ca nasteau usor, dar eu care aveam contractioi din 2 in 2 minute si dilatatie 0 dupa 9 ore de travaliu, si col spastic, mi-au RECOMANDAT sa nasc prin cezariana, nu m-a obligat nimeni. Mie nu mi-au adus copilul imediat pentru ca mi-a fost fffff rau de la lipsa de fier, am cam lesinat, dar DA, ti-l dau cand vrei tu, cat vrei tu, te ajuta la tot ce vrei.Iiti dau pompe avent sa te mulgi, de fapt te ajuta daca nu te descurci. Dupa ce mi-a venit laptele nu i-au mai dat lapte praf ca au zis ca nu are rost daca eu am, etc. Daca vrei amanunte ma poti suna, iti dau nr de tel si te informez de tot ce vrei

NU VREAU sa-i dea la bebelina lapte praf deloc indiferent de situatie mai bine glucoza. exact asta ziceam cei de la Isis nici macar nu iau in considerare utilizarea de LP.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Pentru bazar ce fel de lucruri trebuie sa fie?numai de bebe?sau si pentru noi?haine purtate deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Patricia da-mi te rog daca poti nr tau de telefon as avea nevoie de mai multe info despre Eva.

Merci

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mersi bebelu

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput