Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bebelusi super diadema!

Bebelu of, mami, ce tinerica esti!!!

Yasmi si eu la fel, nu-mi mai intra pantaloni, eu ma ingras tare sus aici la coapse. Am vazut pozele tale, nici nu-mi vine sa cred ce picioruse faine si subtiri ai, si esti la a doua sarcina! Ferice de voi cele slabute.

Codruta zic si eu ca Lorich daca bebele plange de foame si laptele tot nu vine, o sa trebuiasca sa-i dai putin lapte praf. Ca sa nu se obisnuiasca cu biberonul din care curge usor, ii poti da cu lingurita, sau cu un capacel mic, sau cu seringa. Desi intr-o zi, doua nu se obisnuieste el. Dar mai este pana acolo...

Al meu bebel a inceput sa se agite tare de tot ieri cand a inceput frate-su sa urle. Ma gandeam, aoleu, ce ma fac acusi cu doi urlatori! Abia astept sa-i vad impreuna!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Anka, eu am pat de la Ikea, bun pana la 4-5 ani (coloare alba). Noi il avem acum in folosinta la al doilea copil...Noua ne-a placut, dupa ce s-a facut copila' mai maricica am scos o margine se da singura jos din pat. Dupa aia am scos si a doua margine..Cand bb-le e mic se ridica mai sus, dupa aia il cobori mai jos ca sa nu poata sari din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lili_g, de ala zic. Tot alb.
Ma intrebam daca e rezistent sau sunt io naiva ca vreau sa-l folosesc pana la 4 ani. Ca daca se rupe dupa 2, atunci mai bine iau unul d-ala de voiaj
Nu mai stiu care ma intrebarati cum de vorbesc de gradinita si copii sub un an. Acilea cresele accepta copii de la 6 sapt. la 4 ani. De la 4 ani se duc la scoala. Deci cresa sau gradi practic e acelasi lucru. Copiii stau toti la gramada (ei zic ca si daca ai mai multi copii acasa, tot asa stau, nu separati pe varste). Cica vor sa fie acelasi mediu ca intr-o casa cu mai multi copii, de varste diferite. Io nus' asa convinsa ca e ok, mai ales pt. un bebe de 3 luni cat o sa aiba al meu cand se duce la cresa. Drept care io am cautat una care are grupe 0-2 ani, 2 ani-4 ani. Ma gandesc ca altele sunt nevoile unui bebe mic, fata de unul de 4 ani.

21 sapt

Mergi la inceput

Ma "bag" si eu in discutia cu bondig-ul de dupa nastere...Da, e important. Dar uneori nu ti-l poate da pe bb imediat: de ex: Fie-mea s-a nascut un pic cam vanata, inghitise mucus, a trebuit sa fie aspirata cu niste furtune pe nas si pe gura...Nici pe sotul nu l-au lasat sa taie cordonul cum e obiceiul pe aici pt ca nu aveau timp de piedut.

Gasesc de mare bun simt afirmatia scrisa de Anka "Dragi mamici, momentele alea sunt la fel de importante ca toate celelalte momentele din viata copilului d-voastra".

My point - nu exista situatie ideala decat foarte rar. Nu trebuie sa ne facem un plan si sa ne incapatanam pe el. E bine sa avem un plan, dar sa avem incredere in doctori caci pot aparea diferite situatii si planul se mai poate schimba...

Mergi la inceput

E rezistent noi il folosim continuu din 2000 - deci de 10 ani. Uneori stau fetele amandoua in el. Ca sa nu mai spun cat s-a sarit in el... Se curata usor (in caz ca e scris cu carioca sau i se lipesc stckers )
Sper ca virgula calitatea e la fel ca in 2000...

Mergi la inceput

Vrem sa mai cumparam unul similar pt bble asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!
Mai dau si eu cite o stire...
LILI, ce frumos o fi la voi cu trei pisicute... si vine si-un motanel. Ferice de voi!

BEBELU, suna si arata bine prajitura...

MADA, numai in pat! Daca stai asa, nu se intimpla nimic, stii deja, ca muti presiunea si greutatea de pe col. Dar sa pui si perne la picioare si sub fund! Sanatate!

CODRUTA, la mine a fost asa cu alaptatul: Ioana avea 2800Kg, eu niciun gram de lapte. Copilul urla nonstop si minca scutece, miini ce apuca. Slabea vazind cu ochii. Eu niciun gram. Doctorii (prof. dr. conferentiar Stoichitoiu si Bobe - Polizu) nu-i dadeau nimic. Mama: moare copilul! Eu, cezariana, ratutita, ametita slaba si fara lapte. Si cu un mare stres: n-am lapte, ce fac? Am incercat sa mituiesc asistentele, am cumparat eu glucoza. Nimic. Pune-o la sin, pica sec replica lor, la orice stradanie a mea. Mama: are 2500 Kg (ca atita slabise, mai mult decit scaderea fiziologica), i s-a supt fetzisoara, s-a intunecat copilul! Eu... o puneam la sin si innebuneam ca vedeam ca tragea saracuta ca disperata si nu curgea nimic. Ma privea in ochi si se punea pe urletele foametei. Cu greu, noaptea ii dadeau o seringuta de glucoza pe care o halpanea de ziceai ca inghite si seringa... tremura cind o minca. Dar doctorii au avut dreptate: pentru ca Ioana tragea ca disperata cind prindea sinul, a stimulat lactatia si am avut si eu lapte (oho, cit am avut!). Sunt sigura ca daca o indopau cu lapte praf, n-as mai fi avut niciodata suficient lapte. Am vazut ca treaba e asa: cerere-oferta. Dar asa e, mai e pina atunci. Doamne-ajuta sa fim sanatoase si sa ina bebeii bine!

Eu ieri am fost la morfo, bebe e bine, se agita pe acolo de zor. Doamne-ajuta sa fie sanatoasa si voinica. Despre eco... are un subsol la pagina... si acolo scrie clar ca datele sunt statistice, ca eco are, conform legii internationale, o acuratete de 90%, ca defectele genetice nu se depisteaza, ca malformatiiile mai mici de nu stiu citi centimetri se depisteaza la urmatoarea morfo etc, etc. Pai, de ce mai facem?!
Doctorul m-a certat rau cind a aflat ca nu iau vitamine si fier deloc, eu i-am raspuns artagos ca de unde stie el ca am lipsa, sa-mi faca intii analize sa vada daca am carente... ca ce, bunicile noastre nu mai luau niciun supliment si aveau copii,unul la tzitza si unul in burta pe banda.El m-a privit mirat, apoi: pai cum, draga, ai 52 de kile, ai plecat cu sarcina de la 52 de kg, n-ai luat niciun gram pina acum, peste o saptamina treci in luna a sasea, esti alba-palida, nu maninci decit brinza cu rosii si crezi ca n-ai carente?! Pina la urma am hotarit sa iau, dar nu-s prea convinsa... De gura lui...

Va pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 21 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici. Azi se pare ca e o zi mai linistita. Loc in metrou nu cred ca o sa vad de la vreun pustan care se duce sau se intoarce de la scoala.

Dangabriela bafta la eco, sa vii cu vesti bune si sa afli raspunsurile la intrebarile cate te framanta.

Patricia superba diadema. Cand faca cununia religioasa am la cine apela .

Codritza eu consider ca e mai sanatos laptele praf decat glucoza. LP e o formula special creata pt bebelusi cu tot felul de minerala si vitamine, pe cand glucoza nu e decat apa si glucoza(zahar). Nu te supara pe mine. Cu ce ai sa-ti hranesti puiutul daca, Doamne fereste, nu-l poti alapta? Crezi ca o sa creasca numai cu glucoza?

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Gabivalceanu legat de vitamine am o prietena care si-a dus sarcina toata cu Elevit. A avut sarcina toxica si voma orice, a nascut un baiat de 3500g. O alta colega mi-a povestit aventura din prima sarcina cand nu a luat nici un fel de vitamine(s-a ingrasat 40 kg) si dupa ce a nascut si a ajuns acasa a lesinat cu fetita in brate. A ramas cu o anemie. Eu nu zic sa ne indopam cu vitamine, dar bebe papa in perioada asta tot ce are nevoie din organismul nostru si cum alimentele nu mai sunt aceleasi de pe vremea bunicilor trebuie sa bagi un supliment. Fiecare organism e diferit la fel ca si fiecar sarcina in parte. Pana acum eu am luat o luna Elevit, am facut pauza si vreau acum de la 1 oct sa le reiau. Dar mai intai sa vb cu dr.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabi ma bucur k totu e bine la morfo
in leg cu vit..e bine sa le iei. iti dai seama k medicu nu ti le-a dat doar de dragu de a da pastile.. bb are nevoie sa isi ia de toate k sa creasca..si vit din pastile mai ajuta. nu cred k poti sa acoperi toate vit si mineralele necesare din alimente.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput