Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
pt cine e interesat...am gasit patutu transformabil si mai ieftin 

uita-ti aici http://idealbebe.ro/bertoni-mobilier-lemn-transform-cearceaf-de-pat-cadou-p-4278.html
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
Ralu as fi vrut si eu unul de asta, dar dupa cum am mai zis "no money no fun"

. plus ca nici nu aven unde sa-l bagam la noi in camera.

Laura
24+ cu
bb_yasmi spune:
dolores sar'mana de complimente,
m ai facut sa ![]()
![]()
mamica fericita de printesa
si
18+ baietel 
bebelu86 spune:
gagici eu va las p ziua de azi k mergem la fini sa ne uitam la filmarea de la nunta..
intr-un final vdm si noi filmarea 

sa veti o seara frumoasa
noapte buna si somn usor
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
Doloress spune:
Nici eu n-am tinut copilul la piept imediat cum l-am nascut, ca na, era prematur, avea nevoie de oxigen in primul rand. Mi l-au dat fix 5 secunde sa il mangai pe cap, si l-au luat val vartej la NICU. L-am revazut dupa vreo 3 ore la incubator, atunci mi l-au pus pe piept, m-au dezbracat si pe mine si pe el si am stat asa cu el, cu toate firele dupa el si cu o mascuta mica de oxigen. Aici o poza:
http://good-times.webshots.com/photo/2276801200102927551XiupYh
Asa mi-l puneau cateva ore pe zi in fiecare zi, e foarte important pentru prematuri bondingul, se cheama kangaroo care.
Gabi ia vitamine, eu zic ca ajuta tare mult, daca nu pe bebe, pe tine macar. Mamele si bunicile noastre nu traiau in atata poluare in care traim noi, nu stateau atata in casa, altfel erau vremurile. In al doilea rand, erau multe pierderi de sarcini pe vremea aia, si femeile nici nu bagau de seama. Si in plus, speranta de viata a crescut, cat se traia pe vremea aia, cum te dobora imediat artrita, de la 40-50 de ani. Ma rog, sunt familii cu gene bune, cu bunici care au trait 90-100 de ani, si-au avut 10 copii, insa in familia mea de exemplu o caruta de boli si de morti timpurii. Asa ca sunt constienta ca trebuie sa fac totul si sa-mi ajut cumva organismul sa treaca peste una, alta, chestii care acum zeci de ani n-ar fi putut fi tratate.
Yasmi pai e adevarat, ma uitam in week-end la pozici si ii aratam sotului poza cu tine si ziceam ca asa vreau si eu sa arat, macar dupa nastere, la vreo 6 luni, nu acuma.
Eu de exemplu nu pot purta skinny jeans sau colanti, si-mi plac la nebunie.
Eu sunt tare suparici ca am aflat de o colega de-a mea, care avea vreo 6 luni de sarcina ca a pierdut iar bebelusul. E al 3-lea bebe pe care il pierde in luna mare. Ca ma si enerveaza sistemul asta in care nu ti se face absolut nimic. I-au dat numai repaus la pat si atata tot, nici un alt tratament. Cu primul (nascut prematur) a stat la terapie intensiva vreo 2 luni, dupa care a murit, apoi al doilea anul trecut l-a pierdut tot pe la vreo 5 luni, al treilea anul asta. MAi are doi baieti, insa isi dorea tare mult si al treilea copil.
Sper sa nu va fi intristat si pe voi, ma iertati daca v-am indispus, insa nu prea am cu cine vorbi...
20+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
djlaura01 spune:
http://idealbebe.ro/alaptare-pompe-pentru-san-c-36_67.html
pommpa de san electrica ieftina ia uitativa
shubulina spune:
Off Doloress...imi pare rau pt prietena ta,tare rau.I-au is de ce se intampla asa de fiecare data?
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
Doloress imi pare sincer rau pt ce i se intampla colegei tale.

M-a impresionat f mult poza cu tine si baietelul tau.

Laura
24+ cu
loutzy spune:
Eu ma chinui de vreo ora sa gasesc modele de hainute tricotate pt bebe si nu gasesc nicaieri explicatii sau daca gasesc sunt in rusa

. Cine mai stie in ziua de azi rusa sa-mi traduca si mie 

Laura
24+ cu