Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shubulina pai are incompetent cervix, nu prea stiu exact cum se traduce. Stiu ca la sarcina de anul trecut a avut cerclaj si totusi tot s-a intamplat. La asta nu stiu, dar imi inchipui ca a avut. Oricum am intrebat-o anul trecut daca i-a dat vreun tratament si a zis ca nu, numai cerclaj stat in pat de la inceput pana la sfarsit.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Yasmi pai e adevarat, ma uitam in week-end la pozici si ii aratam sotului poza cu tine si ziceam ca asa vreau si eu sa arat, macar dupa nastere, la vreo 6 luni, nu acuma. Eu de exemplu nu pot purta skinny jeans sau colanti, si-mi plac la nebunie.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

eeeii dolores nici chiar asa.....sunt aici fete care arata mullltttt mai bine decat mine, mai slabute....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Of Doamne...Acuma nu zice nimeni...selectie naturala,dar de atatea ori?
Mi-e groaza cand citesc asta.

Laura,am uitat sa te intreb.Azitromicina de cate mg iei?Mie nu mi-a trecut cu aia....

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Azitromicina de 500mg 2 sapt asta si 2 peste inca o sapt(si desigur d-nul sot la fel).

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

La cat am asteptat si alergat dupa astea,nici nu-i mai dau si lui.
Prezervativ sau lipsa

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

La cat am asteptat si alergat dupa astea,nici nu-i mai dau si lui.
Prezervativ sau lipsa

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Vezi ca el poate lua Doxiciclina sau orice alt antibiotic la care e sensibil balaurul asta. Si poti sa-l trimiti la medic sa-i dea o reteta. O cutie e in jur de 9 lei.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Nu-i mai dau ma nimica,lasa sa nu mai bage si el antibiotice.Oricum ii trece tot chefu de frichi frichi cand vede burta

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara la fete si burtici

Eu am fost harnica si v-am citit..dar nu am mai intrat sa raspund, am fost si sunt foarte obosita..aseara la 9.30 dormeam.
Azi m-am simtit extraordinar de rau..cel mai rau de pana acum..am avut si cate 4 contractii pe ora..numa cu burta tare am stat..plus ca incep sa doara contractiile astea..nu mai sunt doar incomode, ci si dureroase.
Am inghitit la no-spa si magne de mi-a venit rau..tot degeaba.
Plus nervi..stres si frig azi..am plecat in sandale..desteptu de sot a zis ca el stia ca ploua..eu am aflat cand am iesit din bloc ''bine ba, mie nu puteai sa imi spui ca ploua?, mi-am luat sandale..''si el ''da ce..io stiam ca ti-ai luat sandale'' si a urmat un poooc dupa cap..la el.
deci asa atent a fost el dim la mine..si ne-am incaltat impreuna..greu cu barbatii deci va dati seama cum imi zice el de 100 ori ca sunt superba..frumoasa..divina..
La servici e la fel de nasol..astept sa merg marti la dr sa vedem ce zice de contractiile astea si ma retrag pana pe 15 cred..azi mi-a pus capac cat de rau mi-a fost.

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

dragi burtici
daca mai stie cineva unde e reteta de ciocolata de casa care a fost postata mai devreme sau are alta sa-mi zica si mie, please, ca mi-e o pofta

Gravidutza fericita 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabiiii..prin ''sanatoasa si voinica''...vrei sa ne zici ca samburele tau din burtica e o bebelina scumpa ???
Roxx
Mada..multa sanatate..stai cumintica in pat si se rezolva toate

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput