Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

200 ml apa+500 gr zahar se fierb pana se face un sirop gros, iei proba cu o paleta ca la dulceata si pici cateva picaturi pe o fargurie, e gata cand picatura e bobita rotunda perfect si lucioasa...adaugi trei sferturi de pachet de unt, 5,6 linguri cacao si 500 gr lapt praf...mixezi totul si o intinzi pe tava de la cuptor in care ai pus o foliuta tapetata cu putin lapte praf, de fapt nu fortezi cu intinsul ca se cam lasa ea usor, o tai dupa o ora si o infasori in folie...pofta buna..

EU COPIEZ TOATE RETETELE

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fetele..am un anunt!

Am o prietena care vrea sa dea pisica...nu o mai poate tine in casa
vaccinat..cu carnet de sanatate..cuminte si frumos..ma rog, e motan..castrat, seamana cu pisica salbatica..are vreo 5-6 kg..nu e ''tomberonez''..atasat de oameni si dragastos.
Daca stiti pe cineva care vrea sa il infieze si sa il iubeasca va rog sa imi spuneti..imi dati pm si dau poze si detalii.
E important sa il dea acum cat mai repede..1-2 luni.
Ms mult

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna seara
Azi n-am dormit dupamasa si sunt fff obosita
Ma strang la cusatura pantalonii de la Rodina..peste tot sunt ok..dar din cauza la cusatura sub elastic nu cedeaza in partea de jos si tare incomozi mai ales la condus
Careva dintre burtici a scria ca a dus la croitor blugii vechi si le-a modificat,,,,nu-i idee rea dar blugi care ai purtam inainte..no chance.
De unde gasesc material din ala elastic?..la croitor nu este
Am o pereche de jeansi de garvide care nu au elastic din ala lat numai in fata...si raman cu fundul gol cand ma aplec...mi-e frig la mijloc...altfel croiala e super..pot baga in cizme iarna...si nush cum sa rezolv problema
Abia astept sa merg si Eu la dr sapt viitoare...sa-mi zica ce sa fac..sa stau numai in pat..uneori simt ca nu dovedesc sa stau nici in picioare..efort nu fac..duc copilul incolo-ncoace cu masina..gradi.antrenament,calarit..stau in fund.mai fac o manacarica...dar am zile cand nu ma simt bine...burta tare,indispusa..nush
Ma culc poate maine -s mai bine
somn usor

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara fetele!
Acum am ajuns de la eco!! D-na dr ne-a pozat si masurat de la 19.30 la 20.45. Totul e super ok, avem exact 22s si 4 zile , 488 gr,si totul pare sa fie in regula si la locul lui. Am primit pe Cd decat un scurt filmulet, pe care am incercat sa-l pun pe contul nostru dar nu merge!
Am stat si de vb cu d-na doctor legat de tot ce ma stresa pe mine: in concluzie treb sa fac iar tratam pt ureaplasma! Despre usoara anemie mi-a zis ca pot lua 2 maltofer pe zi.
Acum super relaxata dar si obosita, abia astept sa ma intind in pat!!
Va pup si sper ca toata lumea este ok( nu am apucat sa citesc din urma)!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

ne-am intors si noi de la bucuresti, suntem franti...
dupa aproape 2 ore de asteptare pe hol, am facut eco la centrul de planificare , 100 lei, rapid, la dr vultur, nu a reusit sa vada nici un sex, s-a cam mirat profu...desi cand i-am zis ca ar fi pereche conform eco trecute s-a bucurat...
morfologia pot sa o fac in oras la noi, si m-a mai chemat la inceput de noiembrie...
bebelusii au 410 gr si respectiv 340 gr...
col 38...culmea mereu a fos 3 cm cum se poate sa creasca..si inchis...nu am facut control normal, pe masa...si ma bucur..

mai m-am linistit...si falfaie acum bebe de jos....ca i-am dat ciocaolata de casa ..ca stie mama ce le place...

maine dimineata recuperez de citit..ca nu mai pot acum de obosita...
somnic usor

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabriela,imi pare rau...al naibii balaurozaur!!!
Fluturas,bne-ai revenit,felicitari!

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Shubulina, eu stiam de vreo 2 saptamani ca nu am scapat de balaur, deci banuiam ca o sa-mi dea iar tratament.La mine e rau ca apare la valoare > 10.000 , era cica fff bine daca scadea sub 10.000, asa cum este la mycoplasma.

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ce ti-a mai dat de data asta ?

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

AM ajuns si eu acasuta.
Gabi, Fluturas felicitari pt vestile bune de la eco.

Simo pisicile au fost dintotdeauna moarte mea, dar momentan chiar nu ne putem permite sa luam una.

Somnic usor!!! si vise placute Eu am fugit la nani ca nu mai pot.

V-am pupacit pe toate.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Bebelu!
Sa fii fericita, iubita, sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara!
Multumim ca ne faci casuta frumoasa aici la Odisee!

Fetelor, ca e aproape dimineata la voi, va las o cafeluta! Eu ma duc la somn...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput