Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Pe John l-am si vaccinat saptamana asta pentru ca pleaca intr-o saptamana la Las Vegas. Sa fiu sigura...)
Deoarece el doarme cu Maria si eu cu Ioana, atata timp cat nu ne pupam e okay... La Mariuca nu e asa grav, s[er sa nu o ia.
Ca nu v-am povestit...
Acum vreo doua saptamani Ioana s-a dus la toaleta, statea ea frumos acolo si noi am trecut pe hol si ne-am pupat...
A iesit pe hol cu pantalonii si chilotzeii in vine si tinandu-si cu manutzele tricoul ridicat, cu funduletzul ala tzuguiat si ne-a certat!
"V-am vazut eu cu ochiul ala al meu de la spate ca va pupati!"
"Daca va mai prind ca va pupati sa stiti ca va dau afara in fundul gol!"
Dupa care s-a pus iar tacticos pe toaleta!!
Dementiala a fost!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Ca nu v-am povestit... Acum vreo doua saptamani Ioana s-a dus la toaleta, statea ea frumos acolo si noi am trecut pe hol si ne-am pupat... A iesit pe hol cu pantalonii si chilotzeii in vine si tinandu-si cu manutzele tricoul ridicat, cu funduletzul ala tzuguiat si ne-a certat! "V-am vazut eu cu ochiul ala al meu de la spate ca va pupati!" "Daca va mai prind ca va pupati sa stiti ca va dau afara in fundul gol!" |
in fundu' golu' ei sau in fundu' golu' vostru?
Mani, ce am pus eu acolo este ce scria Caro anul trecut, da? nu este parerea mea, ci doar parerea unei mamici cu copil de scoala
parerea mea este ca trebuie invatat sa scrie si sa citeasca la scoala si nu la gradinita, dar asta e iar parerea mea invechita (tot de acum o suta de ani)
cristalina spune:
al nostru, al nostru...
Eu aveam oricum o problema ca facui numai doua...acum ma uit asa lung la ele si-mi pare atat de rau ca trece timpul repede si mi se pare ca ele cresc asa rapid...(asta a fost din categoria "din putul gandirii" ). Nu ma luati in seama, de cand mi-au zis astia sa ma duc in anglia inainte de craciun m-a lovit nostalgia blegoasa...
bunny spune:
Roxi - dar ce zi-sa-i asa de grav? am vazut ca erau citate de la alt subiect.... nici pe departe de comenatat. Greseala mea ca am scris mai mult decit ar fi trebuit ...mii de scuze !!!
cristalina spune:
Nervii m-or tine sau nu, dar altuceva sigur nu ma mai tzine...:)))
Asa ca io ma opresc aici
Nunu, n-a scris nimeni prea mult...ca mie imi place sa citesc aici ce fac piticlontii!
Vreau sa le dau calciu la galusti. Voi cum, de care si cat le datzi!?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bunny Roxi - dar ce zi-sa-i asa de grav? am vazut ca erau citate de la alt subiect.... nici pe departe de comenatat. Greseala mea ca am scris mai mult decit ar fi trebuit ...mii de scuze !!! Mani si Alex |
baaai! e, ca scot bata am zis ca nu-i parerea mea, atat, ca mi s-a parut ca nu am zis mai sus. cum sa scrii mai mult decat ar fi trebuit, ce, ne stim de ieri de azi?
edit ca iar nu se intelege ce am scris: scot bata ptr capul meu ca is ff pasnica
carmenp spune:
cristal, poi ma bag de nasha, uite chem si ursitoarele - roberta si geoana - eee? daca ne fortam un pic iese si cu cuc, nici acu nu te bagi? da`ne meilu lu` gion
bunny spune:
e acolo si eu ... mai bat si eu cimpii
va pup si o zi buna
hai ca miine dim dau eu cafeaua.....daca asteptati dupa ora Londrei