Copilasi de iulie august 2004 *56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaaaa, ajtept o cafea made in UK
Noi azi iesim in parc am promis de ieri. desi mor de somn si lene bine macar ca nu ploua

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mey, eu sunt nasa de profesie da' cred ca ma descurs si ca ursitoare...aia grasutza si bonoma :)

Cafea dupa ora Angliei, why not, numa' ca la mine e a doua cand se trezesc ei

Eu mai rarutz pe aici, ne mutam cu biroul in aceeasi cladire cu un etaj mai jos, nu mai incapem aici si e cam nebunie... Pluc IT-ul de le London pe capul nostru, asa ca mai putin ma dau pe Net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Bunny ma inscriu si eu la cafea pentru maine dimineatza
Da,da,da, ma bag ca ursitoare mai ales daca-i baiat il ursesc sa se faca om de stiinta sa mosteneasca institutul de la John....Ioana a fost bestialaati incurcat-o rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut,
Gabi,n-ai ptr. ce.Creioanele sunt foarte groase...atipic la prima vedere si au niste puncte de gripp...sa nu-i alunece degetele pe creion.daca gasesti acolo...sunt de la Farber Castel...colorate i-am luat de grosime normala triunghiulare dar ptr. scris e neaparat gros.
Kim,merci de intrebare,eu sunt bine...dar voi...tot in romania sunteti?
am plecat la lectii...ceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sincer?! Daca s-ar mai putea tot fetitza as vrea sa fie...:)))
Multumesc pentru sustinere Pacat ca nu mai pot si la noi s-a inchis taraba, acusica il proiectam, sa nu va razganditzi!

Bunny, maine ma prezint la cafea dupa ora voastra...mi-am luat zi libera de la shefu'. Daca nenea doftorul a zis, stau acasa si bag ceaiuri cu miere, cafele virtuale...ma odihnesc ...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema tot aici...te surprinde? Ti-am scris emailuri..nu ai raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Maniiiii cafeauaaa???? hai ca o dau eu pe prima
Cristal ahahaha ce misto v-ar sta cu 3 hai, nu te mai bagi? ca zau, facem galerie odihna placuta azi
in dimineata asta a fost prima cu frig. doar vreo 12 grade.... clar a venit toamna de-a binelea.
sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Bine ca este o noua zi si bine ca stau acasaIeri a fost o zi morbida...a inceput dimineata cu moartea in spital a profului nostru de medicina interna..si a picat pe mine sa strang banii de coroana..ptiuu ce urasc chestiile astea..Dupa care am aflat de moartea tatalui Simonei ..pentru ca ziua sa se incheie apoteotic cu moartea unui pacient la care a trebuit sa constat moartea...am tras o portie de plans...avea 33 de ani si se chinuia de 3 ani cu leucemie..avea o fetita de 5 ani..
Oricum mi-e clar eu nu as putea lucra in spital...la cabinet nu-ti moare nimeni!

Asa ca dupa o asa zi, cand am aflat ca mi-a fost inundata casa de la ploaie..nu mi-a mai pasat..mi se parea atat de neimportant..

Rox intra pe mess sa-ti dau numarul ala.
Ioana daca aveti pe tati priceput..de ce nu o invata el sah?
Io l-am dat si la optional de bune maniere si arta teatrala..sa vedem..
Luca cere la fotbal, la carate,la inot, la pian,la chitara..deci la mine nu este ca vreau eu!El de la 2 ani a fost dus mereu si asa s-a obisnuit. De 2 duminici am toto fost la Carturesi la piese de teatru..ocazie cu care am achizitionat si eu niste crati pentru mine la preturi de nimic..

Cristal cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata ...scuze ca v-am facut sa asteptati

gata de cafea? cam amara, dar putin zahar ... ofer si laptic cui ii place
ne pregatim de scoala, avem azi o zi fara uniforma ....'Jeans for genes day - fiecare copil cotizeaza cu 1£ ptr scoala.
Aici teoretic nu cer nimic la scoala, imi amintesc prima zi de scoala am intrebat invatatoarea daca ii dau un creion, caiet si s-a uitat lung la mine..nu. Toate din partea scolii. Au o alta metoda de a 'stoarce' banii de la noi .

pupici

Mergi la inceput

Mani aiai totul se cumpara desi ar trebui sa fie gratis..uite nu stiu in USA daca si ce cumperi in clasa I..poate ne spune Liliana..Sa ne mai spui ce fac la scoala..chiar vorbeam ieri cu cineva care are baietelul aici in clasa I si spune ca este f lejer..liniute si bastonase..eu cred ca depinde si cu cine vorbesti..Rox, de Luana zic..

Mergi la inceput