Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Si eu la cafea...:)
Eu servesc cafeaua ca pe sirop, cu o linguritza de miere si laptic...iese un fel de ceai dar e buna...
Az'noapte Ioana a dorit vreo 3 ore adunate asa ca statul acasa pica numa'bine. S-a trezit de doua ori plangand si a trebuit sa o tin de mana si sa o mangai toata noaptea...evident ca n-am dormit mai deloc.
SI nu din cauza racelii ci de la niste bube nenorocite, sau de la un tzantzar (nu l-am auzit) sau de la vreun purice capatat de la catzeii din parc...Nu m-am lamurit, dar s-a scarpinat si a gemut de numa'
Olivia, ce zi ai avut! Sa nu se mai repete! (tatal Simonei noastre?!)
Multumim de intrebare, care tuseste, care muceste, care cu febra...dar suntem tare vioaie si asta e el mai important.
Roxi, hihihi as vrea io dar nu mai e voie...
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza, mmm ce buna este cafeaua un pic amara si cu lapte
Vivia
Mandra a avut ieri prima tema adevarata, sa scrie pe o foaie de matematica cifra 1,un rand da,un rand ba...prima jumatate de pagina a scris-o cam intr-o ora,facand pauza de dans dupa fiecare 3 randuri...a doua jumatate a scris-o,dupa ce am facut o tura cu rolele prin parc, in 5 minute vorbind si la telefon..
Carmencita am fost la palatul cupiilor si am inscris mandra la gimnastica aerobica,teatrul de papusi si muzica....mandra este incantata de teatru si muzica,la muzica avem preselectie peste o saptamana...da' ce ma fac ca acu sambata este deschiderea si io nu-s in localitate?...sper sa reusesc saptamana viitoare sa iau legatura cu domnisorica de la teatru...la gimnastica cica-s peste 100 asa ca...
hai pupicei,sunt in zona cu o gramada de ore
Dorsilia spune:
hello
la noi e cu cantec trezitul la 8.30...pt Danut, ca Andreea e de la 8 in picioare si maxim de activa...el e genul dormicios dimineata, s-ar cocolosi in plapuma pana la 10 fie vara fie iarna....
Asa ca azi a si plans cand l-am dat jos din pat sa-l imbrac, nici vb sa se imbrace singur...pana la gradi si-a mai venit in fire...
Si da Rox, tema aia cu masini a ales-o d-na si el a ridicat mana si s-a oferit alaturi de inca 2 baietei, s-o prezinte. Zicea ieri d-na ca s-a descurcat frumos. Era si cazul la cat l-am cicalit. Ei au zilnic cate o tema de discutie, azi de ex au despre meserii, au mai avut despre oceane si mari, dinozauri, planete, etc. E moda cu "presedintii", asa se numesc cei ce prezinta o tema la microfon, pe scena clasei, apoi dupa prezentare contribuie toti cu ce mai stiu, completeaza.
L-am intrebat daca vrea la sah, la gradi si nu vrea, desi joaca saptamanal cu bunicu o partida de sah si una de dame si ii place, el a cerut sa invete. Ar vrea karate, dar la gradi s-au strans doar 5 copii si nu vine profu pt atatia. asa ca nu facem nimic in plus deocamdata. vreau sa-l vad mai dinamic putin si apoi mai incerc. acum nu e deloc curios. oricum clar e ca fetele sunt mult-mult mai active si mai dornice.
wknd linistit si multa sanatate tuturor
kim222 spune:
Monica sa nu fie o alergodermie..Da de Blue Angel este vorba
Ioana cam asa face si Luca lectiile
carmenp spune:
olivia, care simona? a noastra? zi`mi ca nu...
ioana, eu incerc sa ajung simbata, teatru de papusi sau care l-ati bifat voi ca e mai multe;)) zi`mi profesorii, am un cird, 3 ai tai chiar nu mai conteaza, poate aflu orarul, eventual niste nr de tilifon, vad io, doar sa`mi zici care`s aia
mey, sunt posesoarea unui smart forfour, dau de beut, incurajati`ma;))
edit, simona, imi pare foarte rau, condoleante, sa fii tare! Dumnezeu sa-l ierte!
bunny spune:
Am dus copilul la scoala- vinerea e 'fun day' - la masa de prinz le dau pizza sau burger. Fac mai putine lectii - au vorbire libera in fata clasei 'show and tell' - fiecare copil aduce ce-i trece prin cap de acasa - o jucarie, ceva creat de el, o carte si vorbeste pe tema aia citeva min -2/3min. Azi Alex duce 'my summer holiday scrapbook'!
Nu le dau note aici.
Fiecare clasa e impartita in 4 grupe dupa numele celor mai inalte virfuri de munte. Daca de exemplu au dictare si din 15 cuvinte au 15 corecte au 2house point ... daca nu sunt cuminti le taie un punct iar vinerea au 'golden time' cind punctele acumulate in cursul saptaminii se transforma in minute de joaca : la calculator, lego, jocuri ! Sa vedeti ce mult se staduie fiecare si fiecare grupa sa obtina cit mai multe puncte ca sa se bucure vinerea de ele.
Sa va mai zic ca azi dupa scoala merge la un baietel la joaca ( noi prin rotatie luam cite un copil la 2/3 zile ) si ...surpriza a facut tema la mate o pagina de adunari si si-a copiat propozitiile pe caietul de tema ptr luni in 10min fara sa se fitiie , sau miiriie ..pur si simplu s-a concentrat. Deci se poate...
Olivia- aici nu se cupara nimic toata scoala primara. Pina si caietele de tema ni sunt trimise de la scoala. Avem noi alte minusuri .
No... acum sa va spun ce am eu in cap ... sa-i gasesc un baietel de seama cu el cu care sa corespondeze 'pen-pal' si sa dicute ei tot ce vor .
gata... am baut si eu cafea sper ca a voastra nu s-a racit si ma apuc de ale casei
o zi buna si o toamna blinda
bunny spune:
Condoleante Simona
Nu e usor dar suntem alaturi de tine - cind o sa poti sa vii sa te descarci aici.
g_ioana spune:
Simona sincere condoleante!!
Carmencita daca poti ma intereseaza doar domnisoara Hegy Ana de la teatrul de papusi...raman datoare cu o bere!...si hai sa-ti traiasca smartul
Vivia deci pe mine m-a amuzat felul ei de a-si face temele...i-am zis din start ca pe noi nu ne intereseaza temele ei ca fiecare trebuie sa-si faca treaba lui,noi cu serviciu ea cu gradi....daca vrea sa o faca bine,daca nu,nu....insa este ambitioasa si vrea mereu sa se duca cu tema facuta si perfecta
Lio cum trezirea la 8.30?...ca la noi este la 7...la cer tarziu 8.10 suntem la gradi..
Bunny imi place sistemul vostru de scolarizare!!
bunny spune:
Ioana - asa sunt fetitele, mai sirguincioase. Dar in dimineata asta ( fiind ca avea o motivatie serioasa ) am vazut copilul concentrat si sa-u vazut si rezultatele.
Din pacate nu e la fel mereu - dar au numai 6 ani si timp destul sa stea aplecati deasupra caietelor.
Macar aici mai stau pe jos, mai stau la mese ii muta dupa nivelul fiecaruia la diferitele materii .... nu l-as fi vazut pe al meu stind in banca traditionala
Sa va mai zic ca nu avem manuale? Ca nu exista manuale? A ...vrei tu parinte sa cumperi diferite chestii sa faci cu el acasa e treaba ta , dar de la scoala nimic. Si mor de curiositate sa vad si eu ce face , il intreb ce-ai facut la scoala? nimic sau nu-mi mai amintesc
dar important e ca invata la scoala si vad ca se prinde. Ma mai fac eu ca nu stiu si atunci 'profesorul' din el imi explica.
gata pauza de munca
wk-end placut la toata trupa de pitici si mamici ....
de miine incepem cura de osciloccocim ( parca asa se cheama ) le-am primit de acasa - Roxi, Olivia ... cura profilactica cit sa o tin ptr copil? am 2 cutiix 6 tuburi . e mult? eputin?