Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Buna dimineata!

Acum, in legatura cu acomodarea asta .... eu am mai scris voi ziceti
Jurnalul de sanatate la noi este cam asa: Tudor are la activ 5 tipuri de sirop de tuse. Cel mai recent (ca inca nu zic ultimul) este un Favitusin cu care dupa 2 zile deja tuseste de 2-3 ori/zi.
Bianca trece printr-o perioada mai dificila. A facut febra cam mare, o dor si are gingiile inflamate, tuseste extrem de rau si mai ales noaptea si are si nasul infundat si muci verzi si grosi. I-am dat si ei siropul aceste de tuse si a avut si la ea efect bun. Azi-noapte a dormit toata noaptea fara sa tuseasca, asa ca e spre vindecare. Noptile trecute am avut episoade si de 2 ore in care nu a putut sa doarma si se linistea foarte greu.

Sanatate multa tuturor si sa citesc numai vesti bune!

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

Noi am incercat :Favitusin, Plantusin, Prospan, Mucosin, Humex, Stodal.
SINGURUL care da roade este ERDOMED(daca sunt si mucozitati.. si la noi sunt mereu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

da ma Ioano foarfec la cupil. vezi ca sunt pt copii speciale, sau din plastic....sau poti sa ii dai una normala. il ajuti tu la inceput cu indicatii si apoi lasi pe el. dureaza pana se specializeaza si taie.
Rares de ex nu taie pe contur cine stie ce, dar ii place sa taie ii dau cate o foaie si face mizerie io am una care taie si in zig-zag, cu aia ii place cel mai mult si se manuie si greu aia

haine de 6 ani, io inca mai trag cu ochiul si la hainele de 2 ani, poate ii vin si lu rares

sanatate la copii si un we linistit, poate si insorit

aa, gabi, sunt ceva remedii homeopate pt "linistit" cupiii.

Diana, mult succes in actiunile tale si nervii tari. Dreptatea e a ta, dar tb sa fii trecuta prin toate mizeriile ca sa ajungi la ea.....dupa cum ziceati si voi, tara romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

buna dimineata, daca pot spune asa

nu am mai intrat pentru ca a doua zi dupa ce am dat link cu poze Victor mi-a facut febra 39.7, dupa un novocalmin sup a scazut si a dormit 4 ore, dupa asta , surpriza 39.2 la or a9 eram la dr- bronsita cu tot tacamul plus Augmentin, dupa 4 zile in care ziua ne luptam cu 38.5 si noaptea pana la 39.7 am mers iar la medic-a schimbat tratamentul cu Cedax 5 zile;a avut 10 zile cu 2 antibiotice si multe siropuri (ACC, Echinaceea,Aerius dimi si Zyrtec seara) cu mese care constau in 20ml de medicamente si max 50g iaurt sau lapte sau supa a ramas cu o haraiala ca de fumator.Acum il pufai cu Tantum si continuu 10 zile cu vit C si Echinaceea cu catina si propolis.
Si era in plina cura de imunizare cu Septilin ...asa cum erau si alti copii despre care am citit aseara dupa absenta mea motivata.
M-am potcovit si eu cu tuse si dureri de cap si bag Paracetamol si homeopate la greu. Sper sa nu ajung la antibiotic

Felicitari Alex si Diana sunteti alergatori/castigatori de cursa lunga amandoi.
Cat despre Romania si dreptatea in tara asat de kko, Andra ,Diana si Tzuna nu pot sa spun ca , desi e deprimant e de asteptat.Mie personal imi vine sa fug de aici fara sa ma uit inapoi.Sotul nu vrea s aparaseasca "patria-muma" care e ca o ciuma.Sunt cu gandul alaturi de voi .

Sanatate pui de Gabi, Siuta, Menuet, Ioana si alti pui pe care i-am sarit.sa va faceti repede bine si voi si mamicile voatre care sunt bolnavioare.

Activitati: colorat pe carti, pictat cu acuarele ep foaie sau pe paste fainoase pe care le facem apoi margele pentru verisoare, modelat, desenat prea putin ca nu are chef si apasa prea tare cu creioniul si de multe ori gaureste foaia, facem puzzle clasic sau din cel gen 'gaseste perechea potrivita", puzzle cu creionul fermecat unde abea asteapta sa-i pun intrebari la care sa raspunda si creionul sa ii cante,puzzle cu litere si cifre pentru a le recapitula, scris pe frigider cu litere magnetice de la Danonino , joaca de-a curesele de masini, de-a doctorul sau de-a coafurul plus desene la greu si seara invariabil de citit o carte din cele de la Adevarul la care asteapta ultima pagina cu intrebari.

Fitze si fitzoshenii la greu: de cand sunt acasa numai mananca singur,nu vrea sa se mai imbrace sau incalte singur de cat foarte rar daca gasesc argumentele potrivite-si astea nu sunt mereu aceleasi, de multe ori dau gres si ma enervez.

Andra iti multumesc pentru oferta de vopsele.Mesterul nostru nu a vrut sa se bage, sotzul nici el iar eu ma descurc cam greu sa ma sui pe scara sa pictez coroana copacului.O las pentru la primavara pana atunci voi lipi ceva figuri din desene animate, am luat o lustra cu Micky Mouse si am facut tavanul bleu.Daca iti ai raman vopsele pana in martie am nevoie de verde pentru coroana pomilor si rosu pentru mere sau fluturasi (vedem ce decide Goe )

ma duc sa mai strang din lucruri ca mesterul a fost bolnav si abea marti a terminat iar maien vreau sa termin cu aranjatul hainelor si de duminica sa dormim la noi acasa

va multumesc pentru urari, felicitari si aprecieri.
va pup si de luni revin "in forta"

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pisi nu sunt nasa de data astadar merge la nasu asa ca e musai formatie completa.De distrat ne vom distra siguuuur ca abia astept,o sa-i iau si pe cei mici apoi ii aduc acasa sa stea cu cei mari si ramanem noi sa ne dam in stamba.

Ela
la noi nici macar nu e nevoie de scurtat ,bine ca si Thea e asa

Martutza oricand cu placere.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Pisik, la ce salarii au ingrijitoarele sigur ca se practica mici atentii, la noi cel putin. Eu le-am dat cate un pachet de cafea, de tigari, dar acum ma bate gandul sa le iau niste chestii mai utile. Dar nu stiu de ce or avea nevoie. Ma gandeam la alimente d-astea de baza: zahar, ulei, faina sa ajunga pe la 20-30 de lei. Nu stiu insa daca ar fi bineprimit un astfel de gest. Ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Pisik, la ce salarii au ingrijitoarele sigur ca se practica mici atentii, la noi cel putin. Eu le-am dat cate un pachet de cafea, de tigari, dar acum ma bate gandul sa le iau niste chestii mai utile. Dar nu stiu de ce or avea nevoie. Ma gandeam la alimente d-astea de baza: zahar, ulei, faina sa ajunga pe la 20-30 de lei. Nu stiu insa daca ar fi bineprimit un astfel de gest. Ma mai gandesc.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

mersi, ela. eu ma gandeam direct la bani. si tot de la salarizarea proasta basca reducerea bugetara plecasem cu ideea. cate 20-30 ron, sint doua care o ajuta mereu, ma gandesc ca nu i mult dar e o recompensare ptr grija lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Siropul pe care i l-am dat este www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=78" target="_blank">Alinan Kids.
Nu ma intelegeti aiurea .... nu l-am sedat. Dar il ajuta sa se linisteasca, nu adoarme mai repede daca i-l dau si nici nu ii da somnolenta peste zi.

Marta sa va mutati sanatosi si cu bine!

Eu nu am pomenit nimic despre activitati pentru ca nu fac nimic cu Tudor. Ne jucam cu ce vrea cand vrea si atat. Ce face si invata la gradinita face acolo. Eu acasa nu ii dau sa picteze, nici sa coloreze, nici sa lipeasca. Singurele "activitati" le avem cu ajutarul cartilor de la Teora.

Am auzit la radio ca se anunta un sfarsit de saptamana ploios .

Editez: uitasem sa pun si eu lista de siropuri: Stodal, Eurespal, Paxeladine, Erdomed, Robitussin expectorant si in cele din urma si cu succes Favitusin. Sunt pt tuse seaca si expectoranta pentru ca Tudor a trecut prin ambele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

HAI salut....i-am luat lui razvan ca sa testam www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-Cladiri-Castele-1072/LEGO-Creator-2030/10537/Creator-Set-de-construit-masini.html" target="_blank">aici si intr-adevar sunt mici si il ajut eu la construit si il pun si pe el,dar mi-a zis ca e tare bucuros ca poate sa construiasca masini! roxy din seturile duplo poti sa faci si masini?

noua ne-a trecut tuseaa,a luat erdomed pana luni si apoi gata,si vad ca trecut....

multa sanatate la bolnaviori!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, nu prea; duplo daca iei sunt seturi cu cuburi, de diferite marimi si unele triunghiuri ca sa poti face acoperisuri.

masinile duplo sunt de sine statoare, iei setul cu masina adica iei o betoniera si in set mai sunt si 2-3 cuburi, un muncitor, o lopata.

io nu am vazut roti separate sau piese mai diverse cum sunt la lego pt copiii de peste 4 ani, gen creator.....is mai de bebelani asa, duplo-urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....e sambata si razvi s-a trezit de la 7:15 asa ca am nevoie de o cafea mareeee si tareeee....si evident ca avea chef de construit masini cu lego!

Roxi mersi mult!deci luam tot creator,chiar daca sunt mititele!

Un weekend placut!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput