Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- si Maria e matinala. Dar mie mi se pare chiar lux sa dorm in week-end pana la 7.30 cum am dormit azi ca in rest ma trezesc la 6 iar pe Maria o trezesc la 6.40 ca la 6.55 trebuie sa fim iesiti pe usa daca vrem sa ajungem la timp deci azi ne-am rasfatat in pat pana la 7.30 iar dupa am avut o zi plina in ciuda vremii urate.

Am fost la Siuta dupa carti si fetele s-au jucat atat de frumos... desi nu se cunosc prea bine ca s-au vazut doar in parc de cateva ori. Maria cum a venit taica-su cum a inceput sa-l bata la cap ca are o prietena noua si prietena ei are o pisica (adevarata si miauna tot timpul) si va avea un fratior si apoi a inceput ca vrea si ea pisica si vrea si ea sa mai vina un bebe mic (surioara de preferinta) si ca ea nu are aspirator ca Siuta si tot asa. Pana la urma i-am trimis sa povesteasca amandoi in dormitor si sa se culce si eu am pus mancarea la foc. azi avem musafiri si am facut ciorba, ardei umpluti (astia nu sunt gata si asa m-as baga si eu in pat...) si salata de fructe.

Va doresc tuturor un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Noi chiar am tras tare cu inca o raceala, inceputa cum va spuneam joi seara, ieri si azi a avut apogeul, sper ca maine sa fie mai bine. Noi am folosit Eurespal pt tuse, pt muci Floxal, Grindtusin pentru calmarea gatului si miere si decasept si popolis C. Si cat de des posibil inhalatii la oala cu ceai. De fapt toate siropurile sau picaturile le dau dupa ce ii incalzesc gatul si pieptul cu inhalatii, mi se pare ca au efect imediat, se absorb altfel.

Ma ingrijoreaza putin Calin cel mic, nu s-ar manifesta si la el noua raceala, nu il doare urechea, nu pare ca are probleme cu pipi, in schimb tot sesizam ca are tamplele mai calde ca de obicei. Asta e de cateva zile bune. I-am luat azi de mai multe ori temperatura si are mereu 38,2 rectal, deci scad 0.5, ar fi real 37.7. Sa ma ingrijorez? ca alte simptome ar fi ca nu prea mai mananca si e cam linistit, fara sa planga.
Voi ce ziceti?

Am facut azi primul cozonac, a iesit multumitor, mama insa il facea mai bun. Mai am de exersat. Oricum miroaseee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Madi, poate ar fi interesant pentru voi si Zoob Zoomer Junior pe care il poti gasi www.okazii.ro/catalog/44373864/zoob-zoomer-junior-ca.html" target="_blank">aici sau www.librarie.net/jucarii/157296/Zoob-Zoomer-Junior" target="_blank">aici. Sau www.erfi.ro/zoob-junior-30.html" target="_blank">Zoob Junior 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Rein, sanatate multa la pitici si sper sa nu fie nimic cu Calin. Poate doar vreun dintisor, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

reina, io din temp luata rectal nu scad nimic si 38,2 io as considera o febra mica si as astepta sa vad ce se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

MADY- si Maria e matinala. Dar mie mi se pare chiar lux sa dorm in week-end pana la 7.30 cum am dormit azi ca in rest ma trezesc la 6 iar pe Maria o trezesc la 6.40 ca la 6.55 trebuie sa fim iesiti pe usa daca vrem sa ajungem la timp deci azi ne-am rasfatat in pat pana la 7.30 iar dupa am avut o zi plina in ciuda vremii urate.

Am fost la Siuta dupa carti si fetele s-au jucat atat de frumos... desi nu se cunosc prea bine ca s-au vazut doar in parc de cateva ori. Maria cum a venit taica-su cum a inceput sa-l bata la cap ca are o prietena noua si prietena ei are o pisica (adevarata si miauna tot timpul) si va avea un fratior si apoi a inceput ca vrea si ea pisica si vrea si ea sa mai vina un bebe mic (surioara de preferinta) si ca ea nu are aspirator ca Siuta si tot asa. Pana la urma i-am trimis sa povesteasca amandoi in dormitor si sa se culce si eu am pus mancarea la foc. azi avem musafiri si am facut ciorba, ardei umpluti (astia nu sunt gata si asa m-as baga si eu in pat...) si salata de fructe.

Va doresc tuturor un week-end placut!

, poate va vad cu o .
Mi-am adus aminte, am vazut balerini ca ai Anastasiei si la Happy Baby din Auchan, in caz ca ajungi pe acolo zilele astea.

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gata, azi l-am facut bine, Petrisor e pregatit deci pentru un nou atac de raceala .
Calin tot asa, parca nu a mai fost cald, sotul zice ca-i dau masele. Ma Rox, eu stiu ca drii zic ca e stare subfebrila peste 37 si poate ascunde cine stie ce grozavii (infectie urinara, pneumonie, (TBC), infectie a sangelui). Acuma chiar ma mir ca el nu a luat nik din raceala asta a lui fra'su

Siuta, am sunat-o pe tanti sa stabilim si mi-a zis ca nu mai vine. Imi pare tare rau, cum am zis, imi placuse.

Una peste alta am primit azi trei vesti proaste, is cam in fundul butoiului. Astept soarele pe strada mea la propriu si la figurat. daca prindeti vreo raza, trimiteti si la mine un coltisor. pliz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

rein vine soarele, vine!

noi in weekend am fost la matei. mai are de stat 2 saptamani la bunici. l-am lasat cam imbufnat. ii va trece. saptamana asta au planificate "excursii" la mare si la munte.
ma asteapta si pe mine o "excursie" la sfarsit de saptamana: o delagatie la baia mare. dupa 2-3 zile ma "mut" la cluj. deci ma pregatesc ...

sa aveti o saptamana buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
rein, din soarele meu nu prea am ce ti da, ca i cam in nori. dar ma rog sa ti se nsenineze ziua.

nana a facut vineri febra, dupa o spatamana in care a tusit si i a curs nasul doar. nu i scadea temperatura sub 38.4 nici cu novocalm, a trebuit s o umpflu iar cu panadol si nurofen la 4 ore si, cel mai cel mai nasol, iar are antibiotic 7 zile(zynat). e 3 a oara cand ia antibiotice in 4 saptamani. la 3 ne ducem la alt medic, trebuie sa gasesc o solutie s o scap de astea. de cand a inceput gradi a racit de 3 ori, a stat 10 zile adunate acolo, restul bolnava. normal ca nu apuca sa se acomodeze, ca plange inca dimineta cand o duc acolo.
am intrebat daca mai sint copii bolnavi in grupa ei, mi se raspunde ca nu. ma, cum naiba, numa' a mea se imbolnaveste saptamanal?!!

va pup, o saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Pisik,

Vlad a facut in a doua sapt de gradi febra peste antibiotic, febra mare 40, si trei zile asa a tinut-o, abia i-am scazut-o si s-a dovedit a fi roseola. Asadar luase antib degeaba. Poate si nana are ceva de genul asta.
Sanatate!
Cat despre copii bolnavi la gradi, pai aproape zilnic sunt copii cu muci sau tuse la Vlad in grupa, dar ce sa-i faci, daca nu fac febra sau alte complicatii nu prea are rost sa ii tina acasa. Eu deja m-am obisnuit ca in fiecare sapt sa vina cu muci. Si acuma "detine" neste muci si o tuse. Am fost la dr si a spus ca nu are gatul rosu (asta vazusem si eu) si nu se aude nimic la plamani, asa ca de maine il duc la gradi.

Sanatate tuturor si iesire rapida din butoi rein. Cred ca ne vedem acolo ca eu deja is de ceva vreme acolo.

Mergi la inceput