Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 8
M&M spune:
Eliza, La Multi Ani!! Toate cele bune si sa ne mai scrii de Filip!!
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC
Tecky spune:
Cristina chiar ma gandeam la tine zilele astea,ma bucur ca ai scris!
Ce vreme nasoala,am o meditatie si nu prea am chef,as trage un pui de somn![]()
mcoca spune:
Asa bai Cristina la Maihaitza ii plac cantele de pahar
. LA Maya la fel : adoarme cu Du-ma acasa mai tramvai, canta si ea cu mine.
Vicky si Printzesone
M&M spune:
Misha,
!!!...
Carmenela, bafta multa !!
S-a trezit teroristul mic...![]()
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Asa bai Cristina la Maihaitza ii plac cantele de pahar Vicky si Printzesone |

daaaaa!!!...gata fug!!!Pup pepenasii!...
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias BAZAR DC

Didi81 spune:
Mancare: manance ce mancam si noi, mai putin ciocolata. Ea ar vrea numai carne, lactate si biscuiti (de-astia ii dau numai in masina, sa aiba ceva de rontait si sa nu se plictiseasca), dar ii mai strecor si fructe in fiecare zi. Ii place ciorba, mananca cel putin o data pe saptamana mamaliga cu branza si cu ou, o data pe saptamana peste, de ceva vreme e pasionata de castrveti si mananca in fiecare zi. Ii fac suc de fructe si ii place mult (acum ca sunt struguri multi fac suc de struguri si e un real succes).
Nu o intereseaza cartofii prajiti deloc ![]()
Intrebare: Aida vrea sa stea pe olita, cere ea si sta asa mult si bine, dar daca incepe cumva sa faca pipi, se opreste brusc. E foarte incantata ca a facut acele cateva picaturi, zice "bravooo, am facut pipi la olita" si merge sa il aruncam la wc si sa tragem apa foarte mandra de ea. Dar nu face decat 2-3 picaturi pt ca se abtine pana cand are pampers si face acolo restul. Intrebarea e: dauneaza cu ceva fpatul ca se tot abtine asa?
S-a intamplat si sa fie fara pampers prin casa si a dat putin drumul la un mom dat, dar la fel, s-a abtinut brusc si a fugit pe olita unde s-a abtinut in continuare ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
vias spune:
acum catva timp, Flavius a facut primii sai 2 pasi nesustinut si nesprijinit...de atunci..PAUZAA!!!
Dar a reinceput azi in forta!!!!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
dana81 spune:
FLAVIUS FELICITARI!!!Parca mai ieri anuntam venirea ta pe lume si uite acum ce voinicutz![]()
Cristina ma bucur ca sunteti bine.Imi era dor de voi.
Didi asa facea si Clara la inceput si incet incet s-a obisnuit sa faca nefortata si asa pe nesperate, eu zic ca inca nu e pregatita suficient...cu "daunatul" nu stiu ce sa-ti zic...Clara se tine si acum destul de mult cand suntem pe afara sau in vizite...
Vicky bine ar fi dar Riana nu a vazut san decat in prima luna atat in rest lapte praf din pacate.
Mai3 hai povesteste-ne cum e cu piticul, cum se comporta Alexandra...
Carmenela

si de voi imi era dor si de sora-ta, pe unde ai ascuns-o?
Pica pune meniul ala sa vedem ce si cum, poate ma mai destept si eu
Clara ar manca toata ziua branza fagaras si peste, nu ciorba nici sa nu vada si carne gratar dar fara nimic altceva, asa goala, ii mai fac eu salate cu piept si mazare sau fasole rosie sau porumb si doar asa mai ciuguleste.Imi tot zic ca e greseala mea ca nu am stiut sa o invatz sa manance ca lumea
Am inceput si eu ca Marina sa-i fac din mancare "divertisment" de cele mai multe ori merge, cu cheful si timpul stau mai prost...si nu stiu ce am sa ma fac cand va incepe si asta mica sa pape
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)