Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 7
monalac spune:
LA MULTI ANI,ELIZA CLARA!
FELICITARI,MARINA!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina mai usoara ca prima si un bebe sanatos!!!'
DIA,zici asa,venisi in gr?unde mai exact?
de ieri l am dus pe cris la gradinita.
revin ca face caca c
dana81 spune:
Buna!!!
Marina FELICITARIIIII!!!!Sarcina usoara iti doresc fara prea mult "suc de morcovi"
E asa frumos cu 2
Haideti sa mai vorbim putin despre masa penasilor...Ce le mai dati, ce le mai pregatiti bun?Clara a dat de gustul ciocolatei si cere zilnic cate o ciocolatica Kinder, de cele mai multe ori o pacalesc si uita dar recunosc ca cedez la fel de des[bangClara (pt ca e toamna) are o adnofaringita si laringita
, dar cred ca e o forma usoara ca nu ne-a facut inca probleme.O tin izolata de cea mica si ma rog sa nu ii dea si ei ceva,vom vedea..
AAAA si cel mai important..am ajuns la greutatea de anul trecut inainte sa raman gravida, sunt taaaare fericita, bine ar mai trebui sa dau vreo 10 kg ca sa fu ca inainte de Clara
..dar rabdare si tutun
Puuup...ma duc la ale mele
MAMI de
CLARA si
RIANA
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Mona am fost in Greaca, intr-o padure de langa comuna.
Dana Miruna a descoperit ciocolata Dots, asa fuge in magazin direct la raft sa-si ia...de abia ma tin dupa ea...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
mcoca spune:
Dana Riana e imunizata de la lapticul tau. Nu se prind relele asa repede de ea.
Despre mancare, MAya mananca ce mancam si noi de pe la 18 luni. Sau mai degraba noi mancam ca ea :).
Cioco si ea ar manca, dar nu cumpar. LA magazin, pun ea in cos, dar pana la casa dispare. Reusesc sa o aburesc.
Vicky si Printzesone
pica1 spune:
Apropos de ciocolata, Sebi a descoperit ca are o mama destul de severa
. Ii dau ciocolata foarte rar si in general cind o primeste cadou, altfell eu nu prea cumpar, drept urmare nu am de unde sa ii dau.
Vicky super tare faza cu cremele. La mine cheltuiala cu cremele trebuie sa fie minima caci le iau si nu exista nici un pitic sa vina sa ma dea cu ele. Asa ca le arunc cind expira...
MARINA felicitari pentru bb. Sa ai sarcina usoara.
ANKA pot sa te contrazic cu returnatul produselor in Romania. Eu am returnat o groaza de produse pentru ca nu imi erau bune sau ajungeam cu ele acasa si ma trezeam ca nu se potrivesc sau varii motive. Nu am intampinat niciodata probleme in sensul asta. Eu cred ca aici este problema neinformarii cumparatorului decit problema vinzatorului, dar asta e...
DE MANCARE eu nu prea ma mai preocup caci al meu copil maninca la gradinita, iar seara maninca fie cu noi fie cu vecinii fie cere el ce vrea. Daca vi se pare interesant pot sa va scriu cam care e meniunl de la gradinita. Mie mi se pare unul echilibrat si potrivit chiar si pentru SeB care are anumite preferinte, sau mai degraba nuu ii plac anumite chestii.
CARMEN imi pare bine ca ai mai scris si tu. Sociopata, nesociopata vad ca te pricepi la scris. Pup intre timp bomboana si animalele de casa si pe tine bineinteles.
De vineri o sa ma duc la serviciu asa ca sa imi tineti pumnii sa imi pastrez calmul...
maitreyi spune:
felicitari Marina pt bebelus! 
(scriind mai mult la odiseea celui mic si vazand burticoase la semnatura tot timpul nu ma prindeam ce vrei sa spui in mesajul tau
)
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
M&M spune:

..cred ca nu am mai scris de o luna si ceva..cel putin asa cred;
Ce am mai facut in timpul asta? Am fost plecati la sf lui august cateva zile la mare, la Costinesti cu amandoi prichindeii; s-au comportat exemplar: adica Mihaita balaceala dfimineata si seara si in rest mancare si nani, Mateias mai mult somnnic.Acum 3 sapt am facut botezul lui Mateias , in sfarsit..a fost super cuminte, nu mi-a venit sa cred , el care plange mai mult ca Mihaita nu a scos un sunet tot timpul slujbei . Iiar de vreo 10 zile le cresc dintii la amandoi: lui Mihaita ultimele 2 maselute, iar lui Matei i-au iesit primii 2 incisivi..asa ca e nebunie, noroc ca luna asta au avut ai mei concediu si m-au mai ajutat...oricum , partea buna e ca la somnul de dupa amiaza se suprapun si dorm cate 2-3 ore si abia atunci am si eu timp sa mai fac una alta, desi o data pe sapt vine o fata la curatenie ...
Desi aveam in plan sa il dau la gradi pe MIhaita , m-am razgandit...momentan inca ma pot ocupa de amandoi ...
pepenasii si insanatosire grabnica celor bolnaviori si, sper sa reusesc cumva sa scriu mai des...
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC
bujo spune:
Marina super felicitari si o sarcina mult mai usoara decat la Sofi. Adik fara greturi.
Carmenele saliu si welcom bac. Multa bafta daca va hotarati la un nou bebe, sa va mearga bine si sa va implineasca familia 
bujo mami de Filip
M&M spune:
...
am avut un soc, tot citind din urma am ajuns la postarea mea si nu mi-am mai recunoscut nick-ul
..
..
Deci, din ce am reusit sa recuperez:
Maitreyi, felicitari pentru bebe!! Sa fie sanatos , sa creasca mare, cuminte , iar voi sa va bucurati de mica minune..Cum e cu lexandra???
Xena, felicitari pentru
..
Turtu , tu cat mai ai pana nasti?? Sau deja ai nascut?? Parca erai la aceeasi odisee cu Maitreyi..
Marina[uau]!! Felicitari multe!! Iti doresc o sarcina muult mai usoara decat precendenta si bebe sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen!!!
Mihaita sta tare bine la capitolul vorbit...vorbeste destul de bine, a invatat si cateva poezioare, canta, preferat e "du-ma acasa , mai tramvai" ( cateva versuri acolo), pune multe intrebari, vorbeste mult, plus ca ma surpinde cata logica are uneori in ceea ce exprima.( adica nu ma asteptam ca la varsta deja sa spuna lucruri logice): acumv reo 2 sapt am plecat cu totii de acasa si, Mihaita in masina incepe sa zica " mami e in masina, tati conduce, Matei doarme in scoica , nimeni nu mai e acasa!!..);de pampers am scapat, dar noaptea inca ii mai pun. ns chimb de vreo 2 sapt nu vrea sa mai manance !!..Abia se atinge de mancare..
CU Mateias...hmmm...cand vrea sa il ia in brate si il pupiceste si ii da jucarii, cand abia asteapta moemntul cand nu suntem atenti si ii trage cate o palma sau ii ia jucariile( dar ma gandsc si dincauza ca de 2 sapt Matei plange mai mut din cauza dintisorilor) ...
CU lactatia, la MAtei eu nu m-am stresat delot , asa cum am facut la Mihaita; el singur si-a reglat mesele..manaca de 5 ori pe zi, dar de vreo 2 sapt de cand cu dintii se trezeste si o data pe noapte sa manance..
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC