Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Sib departe de mine gandul de a fi "evil", scriam si a trebuit sa trimit precipitat
sin in loc de o gluma buna ...
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
multumesc fetelor!
bine v-am regasit!
eu ma tem sa nu se repete povestea
acum amestec in oala cu pilaf si mi se intoarce stomacul....![]()
tre sa-mi fac curaj sa sun medicul sa ma primeasca....sa imi confirme ca toate sunt ok.
luna de miere mi-a trebuit?
----------------------------------------
Marina
&
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
WOW MARINA, FELICITARI!!!!
Vicky - deci aia era ordinea de eficienta inteleg. Pe mine nu ma prea mira, niciodata nu am considerat ca pretul e un criteriu de calitate. In vest este ceva mai aproape de asta, de exemplu la haine (cu conditia sa nu platesti marca), dar in Ro, preturile sunt absolut haotice si la misto. Mi s-a intamplat sa cumpar o crema mai scumpa (in euro, la mine, in Ro, scumpa, insemna 10-15 euro, 80 niciodata!) si sa miroasa a ranced (si in Ro nu prea poti returna produsele...) Nu am mai luat a doua oara, sa o nimeresc corecta, si sa vad daca e eficienta. Pe cand o crema de 10 lei isi facea treaba cu mare succes
In ultimii vreo 3 ani am inceput sa iau cremele alea de la -417 care da, cam costa 20-25 de euro un borcan la reducere, insa borcanul e mare, folosesti putin putin, o aschie, cand te dai, si deci un borcan ma tine peste un an...
O dupa-amiaza faina va doresc, la noi e dimineata, ma duc sa fac paturile si sa strang castroanele de cereale de azi-dimi. 
Didi81 spune:
Iey! Felicitari Marina! Sarcina usoara si bebe sanatos! 
Cat curaj! Eu ma simt o lasa la capitolul asta, pt ca pe de-o parte mi-ar placea ideea de bb2 dar pe de alta parte inca nu ma incumet la inca o sarcina, inca o nastere si tot ce presupune asta ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
vias spune:
Bravo Marina!!!!
O sarcina mult mai usoara iti doresc!! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
dia_filipas spune:
Marina FELICITARI!
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN!
Ce-mi place mie ca se inmultesc gravidutele si mamicice de bb2, asa mai traiesc si eu o data emotia galeriilor, ca tare mi-a placut...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Carmenela spune:
BUna seara fetelor,
Ce mai faceti? NIci eu nu intru prea des, sunt tare ocupata si da...inca sociopata dupa cum ma stiti..![]()
![]()
![]()
Bomboana mea e un inger, a inceput sa picteze si sta ore in sir sa mazgaleasca ceva, vorbeste deja in fraze de cate 6-7 cuvinte, stie degetele de la maini si a inceput sa invete alfabetul... Stie A, M, B, C, D...si mai nimereste cateva pe langa astea... Stie o tona de animale, am ramas fara grai cand mi-a descris o pasare flamingo, desi nu stiu daca i-am zis de 3 ori si asta acum un an....E animal lover..ma intreb cu cine seamana....hihihihihiiii
Imi doresc tare mult sa o dau la gradinitia, avem una particulara aici, aproape, cu predare in limba engleza....sper sa reusesc curand sa o dau...
In rest...eu cu puii, ratele, cainii, pisicile...stiti voi...

Imi pare rau ca nu intru mai des...da' na...asa sunt eu...sunt convinsa ca ma iubiti si asa, nu?

![]()
Marina, felicitari pentru sarcina, iti doresc sa fie usoara. Anaxena, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! POate o sa facem si noi bebe 2...
Cam atat de la noi....
Va pupam, mai scriu...dar nu stiu cand...

"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela
vias spune:
Carmenela 

Doamne Ajuta ca bb2 sa vina repede, repee!!!!! Hai, nu mai sta pe ganduri, ca timpul trece..si un fratior sau o surioara pt bombonica ta...ar fi super...super...super!!!
Gandeste-te cum s-ar juca ei cu cainii, puii, gastele....etc!!![]()
![]()
![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE