Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele!

Scot si eu capul la lumina dupa o luuunga pauza...

Am ramas tare in urma cu urarile...

Mai3, FELICITARI PT. BEBE BOGDAN! SA CREASCA MARE, SANATOS SI FRUMOS!

Xena felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare!

Anka LA MULTI ANI FERICITI! SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI BUCURII!

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CARE S-AU SARBATORIT IN ACEASTA LUNA!

Boti multa sanatate Gargaritei!

Bujo mult succes in noul job si la facultate! Sa-ti mearga totul snur!

Tecky bafta si tie in noua profesie! Sa ne povestesti ce activitati mai faceti pe acolo...poate ma inspir si eu pt. acasa...

Mada multa putere iti doresc sa le scoti cu bine la capat pe toate!

Maini murdare hmmm, Mriuna inca mai baga diverse in gura , dar nu pot sa zic ca o sterg prea mult pe maini,sau stau dupa ea...Intr-o zi, pana sa ajung la ea (ca mi-a fugit inainte) s-a intins pe jos si a lins asfaltul! Inca e bebe la fazele astea...

Noi am fost in weekend in judetul Giurgiu, la o intalnire de arcasi, asa bine mi-a prins ca m-am mai relaxat si am schimbat mediul, ca in rest dupa servici merg fie la meditatii, fie la casa la lucru, ca sa terminam odata, fie stau cu Miruna pe afara...se resimte saraca ca nu mai petrecem chiar asa mult timp impreuna...

In rest, tot cu pampers si suzeta, la cresa nu i-o da, o pune sa le duca la loc in dulap, da' acasa le cere... Miruna nu mai are nicio treba cu cresa, e in lumea ei acolo, mananca bine, doarme, invata multe, ii prieste. Copii is si bine ingrijiti, tot timpul curati, daca se murdareste pe bluza la masa, o schimba si ii si spala bluza murdara, doamnele se joaca frumos cu ei, copii le iubesc, se vede pe ei ca sunt fericiti si li se da atentie...

Cu vorbitul nici noi nu suntem avansate, si ea zice doar silabe din cuvant, de ex. papucul e "pucu", baiatul e in continuate "pii" nu stiu de ce , fetita e "tita", masina e "titu", porumbelul e "hatz" (ma prefaceam eu ca prind unul si ziceam asa, asa ca l-a botezat). Ce e misto e ca un porumbel e "hatzu" si mai multi is "hatzii".
De ex. "Mickey Mouse" a avut o evolutie ciudata: intai "mi-ma", apoi "mi-mau" si acum "mi-mauf"; mingea e "mima".
Nu zice multe dintre litere, s, l, v, z, h, si altele, culorile le incurca, la ea toate is albastru, in schimb ii place sa-i citesc pe litere si zice si ea dupa mine, mai "citeste" si singura pe limba ei, e tare haioasa.

No, cred ca am exagerat cu povestitul, o sa incerc sa intru mai des. O zi buna va doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Mcoca, un (fel de)raspuns tardiv la "de ce 1 copil, de ce 2". Pentru ca baiatul de 9 ani ii citeste seara fetitei de 2 ani povesti. Ea initiaza, vine cu cartea, se aseaza in patul lui...
"Vrei sa-ti citesc?"
"Da!"
"Bineee, da cartea incoace!"

Hihihi Ioana, exact asa mi-a zis un coleg, care are 2 fetitze cu 6 ani diferentza. Mie diferentza asta mi s epare prea mare .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ELIZACLARA La multi ani sanatosi si fericiti! Mai da pe la noi si mai povesteste-ne de Filip.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu imi amintesc de cand eram mica si ma ameninta bunica cu urzica. Imi era asa o frica si ma intrebam de ce vrea sa ma piste cu ea. Cel mai tare ma enerva cand eram pedepsita si nu stiam exact ce-am facut. Nu va ganditi acum ca eram un copil maltratat, dar generatia noastra era "pusa la punct" fara prea multe explicatii. Imi amintesc o mamica in autobuz ca era intrebat de copil : mami cum se fac copiii? Si cand l-a pleznit odata a ramas copilul mut. Probabil pusa intr-o situatie jenanta intr-un loc public i s-a parut normal sa iasa ea mai putin sifonata decat sa explice copilului sau sa-l roage sa astepte pana acasa. Urat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

bujo, faza cu mamica si copilul din autobus era pe vremea cand erai tu copil? sau pe vremea asta?

blog
proud

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

bujo, faza cu mamica si copilul din autobus era pe vremea cand erai tu copil? sau pe vremea asta?

Ce tare :))). Am ras de una singura.

Bai sa vedetzi faza. Am citit un studiu facut pe cosmetice : care sunt cele mai eficace. Stati pe scaun, da? Clasamentul pentru cremele antirid este : Dior Capture - 80 €, Carrefour Cosmetique - 5€, L'Oreal- 15€.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pam-pam

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARINOOOO, felicitaaari! N-ati stat degeaba in luna de miere, bag seama... Sarcina usoara si bebe supersanatos!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Marina, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos

Heheee cand pleaca parintzii singuri in vacantza ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Marinaaaa, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!

Anaxena, felicitari pt burtic de baietel!!!

Moni, e ok sa fii atenta cu igiena, dar nu trebuie sa devina o preocupare obsesiva.

Vicky, azi e ziua ta "evil" ?

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput